Merhaba,Aklınızda hangi doktor var acaba ben de revizyon düşünüyorum
birde Dr Hüseyin Karabulut düşündüm. Yaptığı burun şekillerini beğeniyorum, Bu tür ameliyatları rutin olarak yapıyor ama tam emin olamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,Aklınızda hangi doktor var acaba ben de revizyon düşünüyorum
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var burun ucunun üst kısmında çöküklük oluştu yani çok kötüyüm dışardan belli olmuyor ama bir çukur var, tam kafamı kaldırınca çöküklüğü görüyorum bir üniversite hastanesinde bir kbb ciyle görüşüp ön bilgi alıcam. Nolur yardımcı olun. İkinci ameliyat çok zor diyorlar fiyatlar uçuk intiharın eşiğindeyim yemin ederimMerhaba,
birde Dr Hüseyin Karabulut düşündüm. Yaptığı burun şekillerini beğeniyorum, Bu tür ameliyatları rutin olarak yapıyor ama tam emin olamıyorum
Evet yalvarırız hatta konu açsanız hepimiz orda toplansak emin olun kaç kişiden dua alırsınız lütfen sürecinizi paylaşın çok muhtacız yani zorlu süreçlerdeki kendizi düşünün şuan birçoğumuz öyleyizArkadaşlar merhaba, ilk ameliyatımı 15 yıl önce olmuştum. Kavisli, V deformiteli, kalkık değil düz burun ucu burun kanatları ise çökük ve gülünce yayılan bir görüntüm vardı.
![]()
Son 5 senedir sık sık burun sırtıma, dolgular yaptırdım ve düz hale getirtmeye çalıştım ama bu da çözüm olmayacagı için ani bir kararla revizyona karar verip Ankara'da Tural hocaya 1 ay önce ameliyat oldum. Tercihimi etkileyen ise hakkında hiç olumsuz yorum olmaması ve gerçekten doğal burunlar ortaya çıkarmasıydı.
Benim kaburgamdan kıkırdak alınıp burun sırtıma koyuldu, yaklaşık 10 saat sürdü ameliyat..
Çok rahatsız edici bir görüntüm yoktu ama doğal görüntüden yana oldugum için bu kararı verdim.
Henüz çok ödemliyim. Burun deliklerim simetrik ama kanatlarda karşıdan bakınca biraz asimetri mevcut. Yandan burun sırtı düz ve ucu hafif kalkık gözüküyor. Tam kararında tatlı bir kalkıklıgı var. Önden bahsettiğim gibi biraz asimetri var kanatlarda. Ödemler doğal olarak burun ucunu ve kanatları daha kaba gösterdiği için bunun sürecin bir parçası oldugunu düşünmekteyim. Burun ameliyatı başlı başına sabır işi ama revizyon daha da sabır işiymiş bunu insan işin içine girince anlıyor.
Süreçle ilgili ara ara güncellemeler yapacagım arkadaşlar.
Arkadaşlar merhaba, ilk ameliyatımı 15 yıl önce olmuştum. Kavisli, V deformiteli, kalkık değil düz burun ucu burun kanatları ise çökük ve gülünce yayılan bir görüntüm vardı.
![]()
Son 5 senedir sık sık burun sırtıma, dolgular yaptırdım ve düz hale getirtmeye çalıştım ama bu da çözüm olmayacagı için ani bir kararla revizyona karar verip Ankara'da Tural hocaya 1 ay önce ameliyat oldum. Tercihimi etkileyen ise hakkında hiç olumsuz yorum olmaması ve gerçekten doğal burunlar ortaya çıkarmasıydı.
Benim kaburgamdan kıkırdak alınıp burun sırtıma koyuldu, yaklaşık 10 saat sürdü ameliyat..
Çok rahatsız edici bir görüntüm yoktu ama doğal görüntüden yana oldugum için bu kararı verdim.
Henüz çok ödemliyim. Burun deliklerim simetrik ama kanatlarda karşıdan bakınca biraz asimetri mevcut. Yandan burun sırtı düz ve ucu hafif kalkık gözüküyor. Tam kararında tatlı bir kalkıklıgı var. Önden bahsettiğim gibi biraz asimetri var kanatlarda. Ödemler doğal olarak burun ucunu ve kanatları daha kaba gösterdiği için bunun sürecin bir parçası oldugunu düşünmekteyim. Burun ameliyatı başlı başına sabır işi ama revizyon daha da sabır işiymiş bunu insan işin içine girince anlıyor.
Derim ince bir deri, kanat asimetrim de vardı önceden ama burun ucum da düşük oldugu için hiç farkedilmiyordu. Burun ucum, sırtım ve kanatların tek tarafı çok sert yani ödemli. Ödemler gittikçe burun ucunun sertliği gidip yumuşayıp hafif kendini salınca yine farkedilmeyeceğini düşünüyorum.Sorunum beni rahatsız etmeye devam ederse hocaya ileteceğim süreçle ilgili gördüğüm tavır, hocanın yaklaşımı vs sizleri bilgilendireceğim arkadaşlar.Deriniz kalın mıydı kalın deri olarak endişelerim var ve asimetri konusu onemli benim için zaten yamuk diye olacağım yardımcı olursanız çok çok mutlu olurum![]()
Derim ince bir deri, kanat asimetrim de vardı önceden ama burun ucum da düşük oldugu için hiç farkedilmiyordu. Burun ucum, sırtım ve kanatların tek tarafı çok sert yani ödemli. Ödemler gittikçe burun ucunun sertliği gidip yumuşayıp hafif kendini salınca yine farkedilmeyeceğini düşünüyorum.Sorunum beni rahatsız etmeye devam ederse hocaya ileteceğim süreçle ilgili gördüğüm tavır, hocanın yaklaşımı vs sizleri bilgilendireceğim arkadaşlar.
Abla tural hoca iyi diyorlar. Bende de çökmeler başladı burun kökünden burun ucuna kadar farklı noktalarda çökmeler. Nolur bir şey diyin tural hoca iyi midir? Neden onu seçtiniz. Evet kötü yorum görmedik hocayla ilgili ama bu durum beni işkillendiriyor. Offf şu an psikolojim alt üst durumdaArkadaşlar merhaba, ilk ameliyatımı 15 yıl önce olmuştum. Kavisli, V deformiteli, kalkık değil düz burun ucu burun kanatları ise çökük ve gülünce yayılan bir görüntüm vardı.
![]()
Evet canım gerçekten işinde titizlenen iyi bir doktor Tural hoca. Psikolojini bozma sakın, insanlar nasıl burunlarla senelerce yaşıyorlar ben onları gördükçe helal olsun diyorum. Ölüm hariç her şeyin çaresi var, kuvvetli olmak gerek önce.Abla tural hoca iyi diyorlar. Bende de çökmeler başladı burun kökünden burun ucuna kadar farklı noktalarda çökmeler. Nolur bir şey diyin tural hoca iyi midir? Neden onu seçtiniz. Evet kötü yorum görmedik hocayla ilgili ama bu durum beni işkillendiriyor. Offf şu an psikolojim alt üst durumda
Çok ama çok teşekkür ediyorum inşallah gönlümüzdeki gibi olsun her şeyÇok çok teşekkür ederiz umarım her şey çok çok guzel olur burnunuzda![]()
Allah razı olsun sizden. Ben de tural hocayı gördüm ama neden instagram yorumları kapalı bu beni işkillendiriyor açıkçası. Yorumlar açık olsa hastalarla iletişime geçerdik. Ama yok. Tural hocanın hastalarına bir an önce ulaşmam gerekiyor. Bir kbb ye görünüp sonra tural hoca ile görüşücem. Yemin ederim parasında değilim yeter ki burnumum çöküntüleri düzelsin. Çok korkuyorum çünkü kaburgadan alınınca nasıl sağlam olucak ki? O bizim burnumuz değil ki. Ama kaburga dan alınınca sağlam olur dediler de yine de eskisi gibi sağlam olucak mı? Erir mi? Tekrar çöker mi. Psikolojim bitmiş durumda. Sizin moralinizi bozuyor gibi olmayım yanlış anlamayın beni lütfen. Umarım iyileşirsiniz ve burnunuz çok sağlam olur. Benimde öncelikli isteyim sağlam olup çökmemesi tekrardan.Evet canım gerçekten işinde titizlenen iyi bir doktor Tural hoca. Psikolojini bozma sakın, insanlar nasıl burunlarla senelerce yaşıyorlar ben onları gördükçe helal olsun diyorum. Ölüm hariç her şeyin çaresi var, kuvvetli olmak gerek önce.
Tural hocanın genel manada yaptıgı burunları doğal buldum ve benim burnumda dolgu da vardı hem dolgu temizlenecek hem kıkırdak konacak bunları yapan doktor sayısı sınırlı ve yapanların içerisinde de doğal burun yapan doktor sayısı da sınırlı. Sebeplerim bunlardı.
Ben daha erken süreçteyim yazdığım gibi ama tüm süreci 1 seneye kadar ara ara güncelleyeceğim, fotoğraflar da atacagım sizleri bilgilendirmek için. Her ne varsa yazıp paylaşacağım..
Gerçekten bu konuda endişelenme kaburga kıkırdağı burna en yakın kıkırdak ve sağlam yapıda bi kıkırdak işindede titiz doktorlar bu süreci çok güzel atlatmana yardımcı olucakAllah razı olsun sizden. Ben de tural hocayı gördüm ama neden instagram yorumları kapalı bu beni işkillendiriyor açıkçası. Yorumlar açık olsa hastalarla iletişime geçerdik. Ama yok. Tural hocanın hastalarına bir an önce ulaşmam gerekiyor. Bir kbb ye görünüp sonra tural hoca ile görüşücem. Yemin ederim parasında değilim yeter ki burnumum çöküntüleri düzelsin. Çok korkuyorum çünkü kaburgadan alınınca nasıl sağlam olucak ki? O bizim burnumuz değil ki. Ama kaburga dan alınınca sağlam olur dediler de yine de eskisi gibi sağlam olucak mı? Erir mi? Tekrar çöker mi. Psikolojim bitmiş durumda. Sizin moralinizi bozuyor gibi olmayım yanlış anlamayın beni lütfen. Umarım iyileşirsiniz ve burnunuz çok sağlam olur. Benimde öncelikli isteyim sağlam olup çökmemesi tekrardan.
Arkadaşlar merhaba, ilk ameliyatımı 15 yıl önce olmuştum. Kavisli, V deformiteli, kalkık değil düz burun ucu burun kanatları ise çökük ve gülünce yayılan bir görüntüm vardı.
![]()
İşinde temiz doktorları nerden bulucaz abla sorun da bu zaten. Bu süreç çok sancılı. Allah yardımcımız olsunGerçekten bu konuda endişelenme kaburga kıkırdağı burna en yakın kıkırdak ve sağlam yapıda bi kıkırdak işindede titiz doktorlar bu süreci çok güzel atlatmana yardımcı olucak
İşinde temiz doktorları nerden bulucaz abla sorun da bu zaten. Bu süreç çok sancılı.
Ah keşke elimden bir şey gelse şuan sadece araştırma aşamasındayım öneri yapmak doğru olmaz ama tural beyi önerdikleri için ben ona bi bakıcam altıncı ayım dolunca bide ahmet islam var ama emin olamıyorum memet yazarada bakmıştım memnun olan var olmayanda var ama şimdilik bi tural beye sıcak bakıyorum ama iyice araştırmak lazım çünkü gerçekten psikolojik olarak çok zor süreçİşinde temiz doktorları nerden bulucaz abla sorun da bu zaten. Bu süreç çok sancılı. Allah yardımcımız olsun
6. Ay mı? Ameliyat olalı 6 ay mı olacak doğru mu anladım? Ne oldu da bu kadar erken süreçte ameliyat düşünmeye başladınız? Kime olmuştunuz? Nasıl bir sıkıntı var?Ah keşke elimden bir şey gelse şuan sadece araştırma aşamasındayım öneri yapmak doğru olmaz ama tural beyi önerdikleri için ben ona bi bakıcam altıncı ayım dolunca bide ahmet islam var ama emin olamıyorum memet yazarada bakmıştım memnun olan var olmayanda var ama şimdilik bi tural beye sıcak bakıyorum ama iyice araştırmak lazım çünkü gerçekten psikolojik olarak çok zor süreç
Bu biraz da şans işi bu iş aslına bakarsan ama seçimini doğru yap gerisini Allah'a bırak..İşinde temiz doktorları nerden bulucaz abla sorun da bu zaten. Bu süreç çok sancılı. Allah yardımcımız olsun
Ben isviçreye gitmeyi planlıyorum buradakilere güvenim kalmadı. Zaten buradada pahalı orada da ama sadece türkiye de değil dünyada da çok iyi doktorlar var. Ben isviçre ye bir gideyim herkese burun çökmesi konusunda öncü olmak istiyorum.Bu biraz da şans işi bu iş aslına bakarsan ama seçimini doğru yap gerisini Allah'a bırak..
O seçimi de nasıl yapacaksın bizler gibi insanların süreçlerinin takibini yapacaksın, yaptıgı burunlara bakacaksın sonra da olup geçeceksin çok takafa takmaya da gelmiyor açıkçası yıpratıcı bir süreç..
6. Ay mı? Ameliyat olalı 6 ay mı olacak doğru mu anladım? Ne oldu da bu kadar erken süreçte ameliyat düşünmeye başladınız? Kime olmuştunuz? Nasıl bir sıkıntı var?
Yok henüz 2 ay bitti ama maalesef bu oturmasıyla alakalı değil çünkü minnnnacık yaptı burnumu ve maalesef kalkık yaptığı için kısacık kaldı burnum yani okulumu dondurmaya kadar psikolojik sıkıntılı süreçten geçtim bu iki ay ve hala berbat bi durumdayım ama daha önce burun genişletip indirten tural hocaya var mı bilmiyorum6. Ay mı? Ameliyat olalı 6 ay mı olacak doğru mu anladım? Ne oldu da bu kadar erken süreçte ameliyat düşünmeye başladınız? Kime olmuştunuz? Nasıl bir sıkıntı var?
Çok çok geçmiş olsun.. çok kalkık ufak burunlar vardı sanki tural hocanın instagramda hatırlıyorum. İnşallah işinde iyi birine denk gelirsiniz de işiniz rast gider..Yok henüz 2 ay bitti ama maalesef bu oturmasıyla alakalı değil çünkü minnnnacık yaptı burnumu ve maalesef kalkık yaptığı için kısacık kaldı burnum yani okulumu dondurmaya kadar psikolojik sıkıntılı süreçten geçtim bu iki ay ve hala berbat bi durumdayım ama daha önce burun genişletip indirten tural hocaya var mı bilmiyorum
Şey mi ufak ve kalkıkları düzelttiği hastalar mıÇok çok geçmiş olsun.. çok kalkık ufak burunlar vardı sanki tural hocanın instagramda hatırlıyorum. İnşallah işinde iyi birine denk gelirsiniz de işiniz rast gider..