Tural Fatullayeve ameliyat olan var mı?

Kızlar revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum, fakat kararsızım. Tural beyi uzun zamandır takip ediyorum gayet başarılı ameliyatlar yapmış ama mesela instagramda yorumları kısıtlamış ve her yerde beş yıldız. içime kurt düştü hiç mi başarısız ameliyatı olmaz bir insanın yani. O yüzden ameliyat olmuş olanlar var mı öneriyor musunuz? İkinci ameliyatımı olmak istiyorum gerçekten burnum kötü halde 3.yü olmak dahi istemiyorum, ayrıca doktor önerilerine de açığım
Merhaba Tural beye ameliyat oldunuz mu?
Bir sürü yorum yapılmış kafam karıştı. Cevaplarsanız çok sevinirim. Zor durumda olmayan bu durumu anlayamıyor.

merhaba geçmiş olsun. benim burnuma kaburga alınarak revizyon ameliyatı yaptı. ilk zamanlar çok sert ve genişti zamanla ödem indi ve sertlik gitti. şu an gayet doğal bir burnum var. kimse ameliyat olduğumu anlamıyor. 1 ay bence çok erken hemen rehavete kapılmayın. ameliyat biraz sabır işi. zaman gerekiyor. bir ayda mucize beklemeyin bence
Merhbalar bende yeni başarısız estetik mağduruyum 1 senem dolunca tural hocaya ameliyat olacağım. Doktora hafif kavis ve kalkik dediğim halde burnumu oyup kucucuk bırakmış . Kaburgadan kıkırdak alıp büyütme ve Şekil değişecek. Sizde yaptırmışsiniz ya bu tarz miydi sorunlar. Ve su anda nasılsınız ancak 2026 ocak tq olacağım ben de

Merhaba, Tural hocaya 1,5 sene önce burun ameliyatı oldum buradaki mesajlara özelden cevap veremedim sonucu bekleyip görmek yanlış yönlendirmek istemedim. Ameliyat sonrasında burun ucumda kendi deri kalitemden kaynaklı bazı sıkıntılar yaşadım.Tural hoca süreci çok büyük bir sabırla ve titizlikle takip etti, sayısız kontoller steroid iğneler derken istediğimiz sonuca yaklaştık ancak yine de içime sinmeyen noklar var ufak dokunuşlar yapmak istiyorum diyerek beni ikinci bir ufak operasyona ikna etti. Kesinlikle her koşulda hastasının yanında olan asla pişman olmayacağınız,Türkiyede ulaşabileceğiniz sayısız hekimlerden bir tanesi.

Herkese merhaba. Ben ayın 16'sında Tural hocaya revizyon ameliyatı oldum. Bugün kontrolüm yapıldı. Alçım çıkarıldı, kontrol yapıldı ve bir hafta daha alçılı durması uygun görüldü. Merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim. Çok zor bir revizyon ameliyatını en iyi şekilde atlattım. Bugün de burnumu görmüş biri olarak gönül rahatlığıyla sorularınızı cevaplandırabilirim. Ama şunu net olarak yazmalıyım: Bilhassa revizyon için tereddüt etmeden gideceğiniz yer Tural hocadır.

Herkese merhaba. Ben ayın 16'sında Tural hocaya revizyon ameliyatı oldum. Bugün kontrolüm yapıldı. Alçım çıkarıldı, kontrol yapıldı ve bir hafta daha alçılı durması uygun görüldü. Merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim. Çok zor bir revizyon ameliyatını en iyi şekilde atlattım. Bugün de burnumu görmüş biri olarak gönül rahatlığıyla sorularınızı cevaplandırabilirim. Ama şunu net olarak yazmalıyım: Bilhassa revizyon için tereddüt etmeden gideceğiniz yer Tural hocadır.
Sureci benimle paylasir misiniz? Benimde revizyon olmam gerekiyor

Merhab benım burnumu egrı ve delıklerımı farklı yaptıkar sızce tural bey duzeltebilir mi

Simdi gördum evet güzel olmus ama benım deliklerimin biri asagıda biri yukarda ya yapabılır mı dersiniz
Ucret ne ödediniz
Tural Fatullayev Revizyon
Bu bağlantıya yüklediğim fotoğrafları göremiyor musunuz? Fotoğrafları gizlemedim ama görünmüyorsa bileyim.
Simdi gördum evet güzel olmus ama benım deliklerimin biri asagıda biri yukarda ya yapabılır mı dersiniz
Tural Fatullayev Revizyon
Bu bağlantıya yüklediğim fotoğrafları göremiyor musunuz? Fotoğrafları gizlemedim ama görünmüyorsa bileyim.
Üstet
ücret ne ödediniz

Back
X