Türban tasarımdan anlayan arkadaşlar bakabilir mi lütfen

Bakin mesela bu turlerin suslulerini de yapiyorlar,cok hos duruyor. Abartisiz sade ve dogal. Turban yaptiracagim diye cogu kadin komik gorunuyor besikteki bebelere benziyor gerek yok
o boyun nolcak :D :D :D
Bunlarda komık oluyo be darrkk :D

Tak kafana efendı gibi ne tasarımı Allah aşkına ya

o boyun nolcak :KK70: :KK70: :KK70:
Bunlarda komık oluyo be darrkk :KK70:

Tak kafana efendı gibi ne tasarımı Allah aşkına ya
Ya iste efendi gibi takicam derken sunu yaptirip geliyorlar
Acaba arkasinda ne var onunde ne var diye dusunuyorken gulmemek icin de kendimi zor tutuyorum. Kotu bir moda akimi bence

Eklentiler

• 7745944A-B801-499D-B78B-BD4B886DE5FF.webp
    7745944A-B801-499D-B78B-BD4B886DE5FF.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 159
Ya iste efendi gibi takicam derken sunu yaptirip geliyorlar
Acaba arkasinda ne var onunde ne var diye dusunuyorken gulmemek icin de kendimi zor tutuyorum. Kotu bir moda akimi bence
ayy :KK53::kusmuk::kusmuk::kusmuk:

Acilen yasaklanmalı ..

Ne kadar özel bir gün olursa olsun eşarbım , şalım sade bir şekilde takılıdır . o özel günün sahibi bile olsam yapmam ya çok komik :deli:

samimiyetle soyluyorum ilk defa duydum. turban dini bir vecibedir. tasarimi olabilecegini dusunmemistim. hatta tasarim diyince uzerindeki desenler falan diye dusunmustum. neyse yeni.birsey pgrendim su ahir omrumde.
Olabilir, nette filan hic gormedin mi? Kuaforlerde vs

ayy :KK53::kusmuk::kusmuk::kusmuk:

Acilen yasaklanmalı ..

Ne kadar özel bir gün olursa olsun eşarbım , şalım sade bir şekilde takılıdır . o özel günün sahibi bile olsam yapmam ya çok komik :deli:
Yani biraz estetik gorunsun,biraz hos dursun,ne manasiz oluyor yapilan susler pusler. Şık olmak cok kolay,rukus olmak baya zorken onu basarabilenler var

• Beğen
Reactions: H E
Back
X