Türban tasarımdan anlayan arkadaşlar bakabilir mi lütfen

Ben gördüm,yani kesin tastı:olamaz:
Hatta anneme geyiğini yapmıştık babannemin taslarını ne yaptın,lazım diye:)
Öncelikle şunu söyleyeyim,ben de başortüsü kullanıyorum,dışarıda nevanın attığı uzun kıyafetlerden giyiyorum. darkmore darkmore nin "kapkara"dediği siyahtan da var:),ceviz yeşili de.Fakat çok abartan bir kesim var evet,tesettür filan hak getire.
(Daaark,karayı mecazlarda kullanmıyormuyduk, o renk siyah değil mi,litfen:cool:
Ah tatlim, yok valla herhangi bir imada bulunmak icin oyle demedim ben,cok siyah yani,gencecik insana yakismaz buncasi,esarp koyu haki renk olsa mesela ne kadar guzel durur diye dusunerekten seyettim sadece. ;) operim hasretle ;)
Ben istiyorum ki acik veya kapali onemli degil,estetik gorunsun su insanlar. Komik duruma dusmesinler,zarif olsunlar

Ben gördüm,yani kesin tastı:olamaz:
Hatta anneme geyiğini yapmıştık babannemin taslarını ne yaptın,lazım diye:)
Öncelikle şunu söyleyeyim,ben de başortüsü kullanıyorum,dışarıda nevanın attığı uzun kıyafetlerden giyiyorum. darkmore darkmore nin "kapkara"dediği siyahtan da var:),ceviz yeşili de.Fakat çok abartan bir kesim var evet,tesettür filan hak getire.
(Daaark,karayı mecazlarda kullanmıyormuyduk, o renk siyah değil mi,litfen:cool:
:KK60:

Ah tatlim, yok valla herhangi bir imada bulunmak icin oyle demedim ben,cok siyah yani,gencecik insana yakismaz buncasi,esarp koyu haki renk olsa mesela ne kadar guzel durur diye dusunerekten seyettim sadece. :KK66: operim hasretle :KK66:
Ben istiyorum ki acik veya kapali onemli degil,estetik gorunsun su insanlar. Komik duruma dusmesinler,zarif olsunlar
Yok kız çok güzel duruyor:D
Hani derler ya,herkesin dolabında küçük siyh elbise olmalı diye,bizimki de büyük siyah elbise işte:)
Ben bir de kendim diktim sonuncusunu,şık ayakkabılarla nasıl da güzel.duruyor:))

Dimi.
Şimdi bide şaldan saç gosterme modası var .
Uyardığın zaman ama gozukmuyor ki demeleri daha da komik... :)
Biz üniversitedeyken kapalı giyinen arkadaşlarımızı saçları göründüğünde uyarırdık.Onlar da sağolsunlar nazikçe teşekkür edip hallerini düzeltirlerdi ki aramizda karşılıklı hicbir art niyet yoktu.Onlarin ki hakikaten tesettürdü.Simdikilerin içinde ne fırtınalar kopuyorsa ne dürtüler ne baskın duygular varsa o saç o türbandan illa görülecek iyiliğine -art niyetsiz-uyardığında da aslan kesiliyorlar.Bir de@neva'nin da dediği gibi amacı geç yakışmıyor bile.

Yok kız çok güzel duruyor:KK70:
Hani derler ya,herkesin dolabında küçük siyh elbise olmalı diye,bizimki de büyük siyah elbise işte:)
Ben bir de kendim diktim sonuncusunu,şık ayakkabılarla nasıl da güzel.duruyor:))
Esarbi da siyah mi kullaniyorsun bebisim? Biraz farkli renk sanki daha hos durur gibime geldiydi ondan;)
Kendin dikecek kadar becerikliysen yakistirmissindir da.

Arkadaşım da oğlunun sünnet düğünü için aldığı abiye elbisenin üstüne güzel birşey yaptırmak istiyordu ama bunun için önce iyi bir şal yapan kuaför buldu sonra kuaförde ne istedigini anlattı ve kuaför de ona göre istediklerini söyledi.kuaför arkadasimdan 3 metre hayal tül istemişti mesala çünkü arkadaşım arkasınn uzun olmasını iatiyordu.bence sizde ilk önce bir kuaforle konuşun ona istediklerinizi soyleyin ona göre suruma bakar ve ön tarafını istediginiz gibi yaptırıp şekil vermeye biraz ilerden başlayabilirsiniz.resimde verdiğim ornekteki gibi.taşlarla,güpürle ve taşlı taçlarla çok güzel görünüyor gercekten. Screenshot_2018-10-09-18-49-19.webp Screenshot_2018-10-09-18-49-09.webp
Screenshot_2018-10-09-18-49-19.webp
Screenshot_2018-10-09-18-49-09.webp

Ah tatlim, yok valla herhangi bir imada bulunmak icin oyle demedim ben,cok siyah yani,gencecik insana yakismaz buncasi,esarp koyu haki renk olsa mesela ne kadar guzel durur diye dusunerekten seyettim sadece. :KK66: operim hasretle :KK66:
Eşarp rengi aynı takılmıyor zaten genelde,benim rengarenk şahsen:)

Hayırlı günler öncelikle abiyenin üzerine türban yaptırmak istiyorum yalnız yüzüm yuvarlak olduğu için önü üçgen Modeller yakışmıyor instada birkaç model gördüm sal sifonda olsa başka bir kumaşda abartılı olmayan bir şekilde çok zarif türbanlar yapıyorlar sifonda onun yuvarlak durması pek mümkün değil bilirsiniz ne yapmalıyım lütfen akıl verin türbanın önünü nasıl yuvarlak yada oval tutturabilirim şimdiden teşekkür ederim
Şal satılan yerlerde türbana şekil vermek için kullanılan spreyler var ondan alın türbanı yapıp destek koyup sıkıyorsunuz kuruyunca desteği çıkartıyorsunuz bozulmadan kalıyor eşarp hatta bende var onun fotoyu atayım birazdan

Hah ben esarbin farkli renk olmasini seyettiydim zaten. Elbisede sorun yok siyah guzel renk. İnce uzun ve alimli gosterir insani. Hem sade hem şık
Siyah takan da var,şahsi düşünce ve zevke göre hepsi,ben renkleri severim,siyahı da renkli üzerine takabilirim,ama siyahım yok benim yao_OAlayım da dursun:)

Abimin düğününde bile turbanimi yaptirmadim çünkü çok kötü duruyor guzelce örtün esarp iğneleri var süs olsun diye onları kullanın hep sade hem şık

Çok mu hosunuza gidiyor tesettürlüler alay etmek , benimde çok dindar arkadaşım var ama acık yazları mayo bikini giyiyor şimdi bende bunu AA orası burası acık nasıl dindar diye yargılayım mı aynı sizin gibi.
Yalnız o bahsettiğim tesettür değil boyun görünen sekil :) Aksine tesettürü batıranlara gülüyoruz. Siz de gulebilirsiniz arkadaşınıza hatta gülün de çünkü tesettürde bikini giyilmez :D

Ya iste efendi gibi takicam derken sunu yaptirip geliyorlar
Acaba arkasinda ne var onunde ne var diye dusunuyorken gulmemek icin de kendimi zor tutuyorum. Kotu bir moda akimi bence
Topuz tokası ya da kabartmalı bone koyuyorlar oraya, merakınızı gidereyim :)

Çok mu hosunuza gidiyor tesettürlüler alay etmek , benimde çok dindar arkadaşım var ama acık yazları mayo bikini giyiyor şimdi bende bunu AA orası burası acık nasıl dindar diye yargılayım mı aynı sizin gibi.
Ne munasebet,dalga gecmiyoruz ki,konustugumuz konu tesetturlu kisiler degil buna bagli olan moda akimi ve komik olmasi o kadar

Back
X