Türban tasarımdan anlayan arkadaşlar bakabilir mi lütfen

Söyle giyininleri çok beğeniyorum ben :) Eki Görüntüle 2196419

ya benim de aynen boyle giyinen uzaktan hayranlik besledigim biri var :)

yazayim hemen,
oglumu okula birakirken bu arkadas da cocuklarini goturuyor,
her sabah da sik :) boyu bosu da yerinde maasallah

icine uzun bir elbise giyiyor, bu sabahki acik kahve idi,
ustune uzun koyu kahve kaban giymis, onu acik,
ustune yine kahve bir sal baglamis, hafif makyajli sanirim,
cok begeniyorum, keske foto cekebilsem :))

Hah iste aradigim model. Eskinin babaanne tarzi tesettur,bana kalsa ben kendim boyle olabilirdim tesetturlu olsaydim:KK200:

renk uyumunu yakalamis dimi,
ben kendim tesetturlu degilim ama uzun sure kisa sac kullandigim icin esarp baglama yontemlerine bakiyorum arada favorilerime ekliyorum, renkli renkli pek severim :KK200:

Tesettür gizlenmek demek. Türban ile tesettürün arasında dağlar kadar fark var. Şalı kafasına dolayıp tesettürlüyüm diyenler çok komikler :KK70:
Dimi.
Şimdi bide şaldan saç gosterme modası var .
Uyardığın zaman ama gozukmuyor ki demeleri daha da komik... :)

Dimi.
Şimdi bide şaldan saç gosterme modası var .
Uyardığın zaman ama gozukmuyor ki demeleri daha da komik... :)
size öyleleri denk geldi demek,biri bana diyince direkt sanane ki diyorum sappadanak kaliyolar böyle ":KK57::KK57:" :KK70::KK70::KK70:

Hah iste aradigim model. Eskinin babaanne tarzi tesettur,bana kalsa ben kendim boyle olabilirdim tesetturlu olsaydim:KK200:
Bir ara moda olmuştu bu da.
Hatta bir cemaatin kolu da böyle bağlıyor:)
Gel vazgeç bu sevdadan :KK53:
Eskiden askeri lojmanlara girebilmek için nöbetçi askerler başınızı çenenizin altından bağlamadan giremezsiniz yassah derlerdi bi de :)

Bir ara moda olmuştu bu da.
Hatta bir cemaatin kolu da böyle bağlıyor:)
Gel vazgeç bu sevdadan :KK53:
Eskiden askeri lojmanlara girebilmek için nöbetçi askerler başınızı çenenizin altından bağlamadan giremezsiniz yassah derlerdi bi de :)
Ama en guzel goruneni de bu ne yapam. ;)
Sade,şık ve guzel gorunuyor. Yoksa bana ne cemaatten bilmem kimden ;)

Hayırlı günler öncelikle abiyenin üzerine türban yaptırmak istiyorum yalnız yüzüm yuvarlak olduğu için önü üçgen Modeller yakışmıyor instada birkaç model gördüm sal sifonda olsa başka bir kumaşda abartılı olmayan bir şekilde çok zarif türbanlar yapıyorlar sifonda onun yuvarlak durması pek mümkün değil bilirsiniz ne yapmalıyım lütfen akıl verin türbanın önünü nasıl yuvarlak yada oval tutturabilirim şimdiden teşekkür ederim

Bu tarz modeller önerebilirim canım.

Eklentiler

• murdum-sifon-duvakli-hazir-turban-ifon-duvak-modelleri-aie-tesettr-5027-12-K.webp
    murdum-sifon-duvakli-hazir-turban-ifon-duvak-modelleri-aie-tesettr-5027-12-K.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 121
  • images (7).webp
    images (7).webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 130
  • images (6).webp
    images (6).webp
    9 KB · Görüntüleme: 119
  • images (5).webp
    images (5).webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 128
iyi de sizene
siz yapmıyorsanız sizi ilgilendiren bi mevzu yok
Emir ve yasakları bildiğim için yapmıyorum.
Çok sukur ozenti olmadım hiç bir zaman.
Ayrıca uslubunuzu bozmadan cevap verebilirsiniz. . Gayet yerinde ve mantıklı bir soru sordum.. amaç ve gaye sananee demekse buyrun devam edin..

Emir ve yasakları bildiğim için yapmıyorum.
Çok sukur ozenti olmadım hiç bir zaman.
Ayrıca uslubunuzu bozmadan cevap verebilirsiniz. . Gayet yerinde ve mantıklı bir soru sordum.. amaç ve gaye sananee demekse buyrun devam edin..
tamam,sizene?

Ne zaman şu kadın saçını şu renge boyatmasin, şu kadın eşarbını boyle bağlamasın, şu kadin şu kiyafeti giymesin demekten vazgeçicez acaba?
YouTube dan yuvarlak yüzlere gore uygun modeller bulabilirsiniz. Hatta instagramda türban tasarım sayfalarında örnekler de var

Hayırlı günler öncelikle abiyenin üzerine türban yaptırmak istiyorum yalnız yüzüm yuvarlak olduğu için önü üçgen Modeller yakışmıyor instada birkaç model gördüm sal sifonda olsa başka bir kumaşda abartılı olmayan bir şekilde çok zarif türbanlar yapıyorlar sifonda onun yuvarlak durması pek mümkün değil bilirsiniz ne yapmalıyım lütfen akıl verin türbanın önünü nasıl yuvarlak yada oval tutturabilirim şimdiden teşekkür ederim
Çok iyi bir yer bulman lazım ben taş tuş sevmem sadece su yeni çıkan katlı bağlamadan istemiştim yaparım demişti kadın sonuç hüsran di eve gelip bozdum normal bağladım :// kuaför onun önünü ayarlar spreyle sanırım iyi bı yer bulduktan sonra

Yuzunuz ne guzel yuvarlakmis şal cok yakisacaktir zaten asıl yuvarlak oldugu icin ücgen yapın benim yuzum uzun oldugu icin biraz daha yuvarlak gorunsun diye neler yapiyorum olmuyor şal mesela.Önünü üçgen yapınca daha uzun gorunuyor yuzum

kafasına tas koyanı duymusmuydun ? :KK70: :KK70: :KK70:
Ben gördüm,yani kesin tastı:olamaz:
Hatta anneme geyiğini yapmıştık babannemin taslarını ne yaptın,lazım diye:)
Öncelikle şunu söyleyeyim,ben de başortüsü kullanıyorum,dışarıda nevanın attığı uzun kıyafetlerden giyiyorum. darkmore darkmore nin "kapkara"dediği siyahtan da var:),ceviz yeşili de.Fakat çok abartan bir kesim var evet,tesettür filan hak getire.
(Daaark,karayı mecazlarda kullanmıyormuyduk, o renk siyah değil mi,litfen:cool:

Ben gördüm,yani kesin tastı:olamaz:
Hatta anneme geyiğini yapmıştık babannemin taslarını ne yaptın,lazım diye:)
Öncelikle şunu söyleyeyim,ben de başortüsü kullanıyorum,dışarıda nevanın attığı uzun kıyafetlerden giyiyorum. darkmore darkmore nin "kapkara"dediği siyahtan da var:),ceviz yeşili de.Fakat çok abartan bir kesim var evet,tesettür filan hak getire.
(Daaark,karayı mecazlarda kullanmıyormuyduk, o renk siyah değil mi,litfen:cool:
Yaaaa ne güzelsindir sen :) :KK200:

Back
X