• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turk erkeginde memenin onemi ne kadar?

Of evet ... memem benim travmam beni. Özellikle orta okulda çok büyüklerdi . Kızlar mememe bakarak fısır fısır konuşuyorlardı o yüzden hiç ozguvenli olamadım
Bende öyleyim ergenliğe girdiğimden beri büyükler o zamanlar çok dikkat çekerdi tabi bende çok utanırdım ergenlik işte. Annem memeni belli etme, erkekler bakmasın diye dye psikolojimi bozdu sırtım hala kambur dik yürüyemiyorum. Hep mememi saklamaktan oldu yobaz, cahil annem sağolsun. Ben 34 yaşındayım her ortamda konu hep memelerime gelir alıştım artık.
Göğüs dekoltesi çok severim giyemiyorum o üzücü mesela, giyersem aşırı duruyor🙄

Bende öyleyim ergenliğe girdiğimden beri büyükler o zamanlar çok dikkat çekerdi tabi bende çok utanırdım ergenlik işte. Annem memeni belli etme, erkekler bakmasın diye dye psikolojimi bozdu sırtım hala kambur dik yürüyemiyorum. Hep mememi saklamaktan oldu yobaz, cahil annem sağolsun. Ben 34 yaşındayım her ortamda konu hep memelerime gelir alıştım artık.
Göğüs dekoltesi çok severim giyemiyorum o üzücü mesela, giyersem aşırı duruyor🙄
Bende öyleydim. 19 yaşındayım yeni yeni barışmaya başlıyorum memelerimle. Benim annem de öyle maalesef ama ben takmamayı öğrendim.

Hanimlar kocaman memeleriniz var ama buna ragmen sutyen olcunuzu bilmiyonuz. 90-95 vs yazip durmussunuz. Onlar sizin meme olcunuz degil sirt olcunuz. Memelerinizi yaristirmak icin cup olcunuzu (A, B, ... D, DD vs) belirtmeniz lazim.

Evet ya. O 90larin memeyle alakasi yok meme altı genişlik 90cm demek oluyor. 😄
Benim 72cm meme altı. Meme cup B
Yani Kucuk ve yiiilllllarrr yillar once yaptirsam mi diye dusunmustum ama bence düz değilse yani belli bir dolgunlugu varsa, şekil bozukluğu vs yoksa sirf kucuk meme diye bicak alti yatmak istemek delice geldi.

Herkes destekli sutyenlere yapisiyor ama gerek yok. Ben hic oldugundan buyuk gostermeye calismadim, buyuk meme sevdasi olan baştan kaçardi herhalde. 😄
Balensiz, desteksiz yumusak sutyenler giyiyorum.
Bikinilerimde asla alttan sagdan soldan destek, sunger vs hic bir sey olmaz sade kumas kullanirim meme şekli duzgun yuvarlak cunku kucukse de kucuk.

Bence sorun biraz da bu destekli sutyen kullanmaya alismaktan oluyor. Onca zaman kocamanmis sanilan memelerin sunger cikmasi hoş değil. Yani kadin da kendini kotu hisseder haliyle. 😄

Evet ya. O 90larin memeyle alakasi yok meme altı genişlik 90cm demek oluyor. 😄
Benim 72cm meme altı. Meme cup B
Yani Kucuk ve yiiilllllarrr yillar once yaptirsam mi diye dusunmustum ama bence düz değilse yani belli bir dolgunlugu varsa, şekil bozukluğu vs yoksa sirf kucuk meme diye bicak alti yatmak istemek delice geldi.

Herkes destekli sutyenlere yapisiyor ama gerek yok. Ben hic oldugundan buyuk gostermeye calismadim, buyuk meme sevdasi olan baştan kaçardi herhalde. 😄
Balensiz, desteksiz yumusak sutyenler giyiyorum.
Bikinilerimde asla alttan sagdan soldan destek, sunger vs hic bir sey olmaz sade kumas kullanirim meme şekli duzgun yuvarlak cunku kucukse de kucuk.

Bence sorun biraz da bu destekli sutyen kullanmaya alismaktan oluyor. Onca zaman kocamanmis sanilan memelerin sunger cikmasi hoş değil. Yani kadin da kendini kotu hisseder haliyle. 😄
aynen ben de, buyuk meme sevenler gelmezdi zaten, hic kendimi oldugumdan farkli gostermedim

Hanımlar meme meme diye tutturmayın her şeyin fazlası zarar. Kendimi bildim bileli büyük memeli olup ergenliğin sonunda ağzıma kadar girince 20 yaşında ameliyatla meme küçülttürmüş bir bacınız var burada. F cup'tan B cup'a düştüm amanın ne rahatlıkmış o öyle 🥹 Askılıların straplezlerin yanından geçemiyordum gönlümce giyiniyorum şimdi.

Back
X