- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
İster inan ister inanma.
Tamam Allah mükemmel bir denge kurmuş da, insan vücudunun da bir işleyiş mekanizması var ve o mekanizmayı kuran da Allah; o sütler gaipten gelmiyor herhalde.
senin bedeninde var olan şeyler bebeğe aktarılıyor. 25 aydır bebek emziren biri olarak söylüyorum ki bebek denen yaratık annede ne var ne yoksa sünger gibi çekiyor. Ha ben bu durumdan memnun muyum memnunum; o tamamen benim seçimim, benim mazohistliğim. Ama durum bu .
pes yani! biraz mütevazi olmayagör, birileri derhal suistimal ediyor! seni küçük düşürmeğe yelteniyor!
tartışmaya dönüştürmek istemiyorum ama karşınızdaki insanın tahsilini, bilgisini bilmeden yorum yapmayın.
biyoloji alanında değilse de bilimsel araştırma yöntemlerini gayet iyi bilecek kadar akademik kariyer yapdık.
bebek, annede ne var ne yok herşeyi emiyor, onu zayıf düşürüyor diye saçmasapan bir şey ortaya atıyorsunuz,
o kadar iddialıysanız bilimsel dayanağınızı getirin görelim.
"Japonya’da yapılan araştırmalar, kadınların bağışıklık sistemlerinin daha yavaş yaşlandığını gösteriyor. Araştırmaya katılan kadın ve erkeklerin kanlarından alınan örnekler, vücudun enfeksiyonlarla savaşmasını sağlayan beyaz kan hücrelerinin ve bağışıklık sistemini koruyan antikorların kadınlarda daha yavaş azaldığını ortaya çıkarmış. Vücudun savunma sisteminin yaşla beraber düşmesi, erkeklerin hastalıklara karşı dirençlerinin düşük olması daha erken yaşlanmalarına neden oluyor. Yaşlanma süreci, kadın ve erkekler için farklı işliyor anlayacağınız üzere. Kadınlarda menopoz dönemine kadar olan dönemde, kalp damar hastalıklarından koruyan dişilik hormonu östrojen etkili oluyor. Doğurganlık da uzun yaşama yarışında kadınları erkekler karşısında avantajlı hale getiriyor."
Kadınların Bağışıklık Sistemi Daha Güçlü | Kentli Kadın
saçma sapan demeden önce siz de bir araştırsaydınız hakikaten benim annem 3 çocuğundan sonra başında saç kalmadı hepimizi emzirdi, doktor ona ek vitaminler vermiş al demiş bol bol süt iç meyve suyu iç meyve ye demiş annem umursamamış e haliyle vücudundaki tüm vitamini emmişiz
yukarıda verdiğiniz kaynak doğru olabilir muhtemelen doğru da fakat bu normal şartlardaki kadından bahsediyor emziren bir kadın demiyor. emziren kadınlar hakkında daha çok okuyunuz arkadaş haklı süt üretimi için karaciğerde depo edilen A D E K vitaminleri kemiklerde depo edilen Ca minerali, Fe (demir) minerali, ayrıca günlük aldığımız B C vitaminleri çok fazla kullanılıyor yani dediği gibi siz bunları kullanıp sürekli süt üretirken normalin üzerinde vitamin mineral alımı yapmazsanız bu vitaminlerin minerallerin eksikliği ortaya çıkar. sonucunda da saç dökülmesi kansızlık kemik erimesi ortaya çıkabilir.
Allah'ın kadınları düşünüp düşünmemesiyle ilgili değil bu kendinizin kendinizi düşünüp düşünmemesiyle ilgili.
ayrıca bu verdiğiniz sayfa bilimsel bir sayfa değil, ne yazan doktor profesör belli, ne yayınlandığı tarih ya da hangi tezden olduğu belli. bu tamamen köşe yazısı gibi bir şey. hangi araştırma mesela bu ne zaman yapılmış kim yapmış? "japonyada yapılan araştırma" diye girilen her metin bilimsel metin değildir. akademik kariyer yapmışsınız ama bunları öğrenememişsiniz.
Son düzenleme: