benim gibi düşünenler de varmış demek ki.. :)Kizlar benim goguslerim cok kucuk, cocugum olmadigi icin silikon taktirmiyorum. Esim zaman zaman alay eder ama meme nedeniyle bosanacak durumda da degilizTabi yine de kafayi takiyorum, sizce erkek icin meme ne kadar onemli?
benim gibi düşünenler de varmış demek ki.. :)
yani memelerinin büyük olmasını kendisi için değil de eşi için isteyen...
evet erkekler büyük memeleri seviyorlar ve bunda haklılar çünkü Allah bize meme, onlara da meme sevgisi vermiş bu doğru ama büyük meme herşey demek değil. ahlâk, kişilik daha önemli.
bence evli ve mutlu erkeklerin çoğu aslında eşlerinin kıymetini bilmiyor.
gül gibi karısı var, yani hem güzel hem de iyi huylu, ama bulmuşken daha da fazlasını istiyor... güzel bacak istiyor, büyük meme istiyor.
açıkça söylemeseler de istiyorlar işte.
halbuki kötü huylu bir kadına düşseydiler anlayacaklardı ahlâkın ve iyi kişiliğin kıymetini ve hiç aramayacaklardı öyle ayrıntıları.
eşim benim memelerimin küçüklüğünü yüzüme vurur ve protez için ısrar ederse inat eder takmam.
ama elindekiyle yetinirse ona ödül olsun diye seve seve taktırırım.
ayrıca Allah kadınlara yüz güzelliği, meme, popo vs. hepsini bir arada vermiyor gibi geliyor bana.
kimisine bakıyorum memeler kocaman ve harika ama bacaklar çırpı gibi... veya popo dümdüz... veya boy yok, vb.
kısacası kimse kusursuz değil ve kimse de tamamen eksik değil.
elimizdekinin kıymetini bilelim ve erkekler de bizim kıymetimizi bilsinler diyorum özetle.
benim gibi düşünenler de varmış demek ki.. :)
yani memelerinin büyük olmasını kendisi için değil de eşi için isteyen...
evet erkekler büyük memeleri seviyorlar ve bunda haklılar çünkü Allah bize meme, onlara da meme sevgisi vermiş bu doğru ama büyük meme herşey demek değil. ahlâk, kişilik daha önemli.
bence evli ve mutlu erkeklerin çoğu aslında eşlerinin kıymetini bilmiyor.
gül gibi karısı var, yani hem güzel hem de iyi huylu, ama bulmuşken daha da fazlasını istiyor... güzel bacak istiyor, büyük meme istiyor.
açıkça söylemeseler de istiyorlar işte.
halbuki kötü huylu bir kadına düşseydiler anlayacaklardı ahlâkın ve iyi kişiliğin kıymetini ve hiç aramayacaklardı öyle ayrıntıları.
eşim benim memelerimin küçüklüğünü yüzüme vurur ve protez için ısrar ederse inat eder takmam.
ama elindekiyle yetinirse ona ödül olsun diye seve seve taktırırım.
ayrıca Allah kadınlara yüz güzelliği, meme, popo vs. hepsini bir arada vermiyor gibi geliyor bana.
kimisine bakıyorum memeler kocaman ve harika ama bacaklar çırpı gibi... veya popo dümdüz... veya boy yok, vb.
kısacası kimse kusursuz değil ve kimse de tamamen eksik değil.
elimizdekinin kıymetini bilelim ve erkekler de bizim kıymetimizi bilsinler diyorum özetle.
erkeğin fiziği ile kadının fiziği aynı şey değil.
yani aynı şey değil tabi de, birbirlerinin gözünde de aynı etkiye sahip değil demek istiyorum.
kadınları Allah daha güzel yaratmış. bu yüzden erkekleriin bizi etkilediğinden daha çok biz onları etkiliyoruz fizik olarak.
biz bu kadar güzel olduğumuz için erkekler bizim vücutlarımızla bu kadar ilgileniyorlar.
mesela erkekde göbek sorun edilmiyor ama kadında göbek ve kalın bel ciddi bir sorun oluyor işte.
erkeklerin vücutlarını biz kendimiz önemsemiyoruz.. kişiliğe, tatlı dile, hitabet gücüne vs. tav oluyoruz çoğu kere.
dolayısıyla erkekler göbek varmış yokmuş diye kafaya takmıyor.
evet aldatacak olan yine aldatır tabi ki ama kadının erkeğine karşı çekici olması, bakımlı ve güzel olması da lazım yani.
ne demişler? kapını açık bırakma, komşunu hırsız etme!
işini bileceksin, kocanı kendine bağlayacaksın ve aldatılmayacaksın (bence başka kadınlara bakması bile aldatılmaktır).
yoksa aldatıldıkdan sonra "bu iş ahlâk meselesi" vs. diye erkeği suçlamanın bir anlamı yok.
ayrıca kadının aldatılmasıyla ilgili şu gerçek var: araştırmalar göstermiş ki, erkekler çirkin kadınlarla da aldatıyormuş.
sebebine gelince, güzel kadının kaprisinden afra tafrasından bıkan erkek çirkin kadınla daha mutlu oluyormuş da ondan.
yani iyi huylu olmak da fiziki güzelliği tamamlayan çok önemli bir etken.
sen huysuz olursan, memelerin popon ne kadar güzel olursa olsun adam senden kaçar.
Tabikide çok önemli.Hiç karakter daha önemli gibi şeyler söylemeyin ikisinin yeri çok çok farklı.Bence küçük göğüslü kadınlar evlenmeden silikon taktırmalı.Sonra kocaları büyük göğüslü bi kadına baksa ne diyecek adam haklı bi bakıma yani.
madem konu göğüs herkes buraya toplanmış, doğru sütyen bedeni hesaplamayı paylaşıp kaçıyorum
Sütyen bedeni nasıl hesaplanır, Sutyen Bedeniniz Kaç? Özellikle sutyen seçiminde bir türlü doğru ürünü bulamamaktan şikayetçi misiniz? peki nasıl hesaplamalısınız işte çözümü aşağıdaki tobloyu takip ederek size uygun sütyeni seçebilirsiniz
Sütyenlerdeki A, B, C gibi harfler göğüs büyüklüğünü, 32, 34, 36 gibi rakamlar da sırt genişliğini ifade ediyor. Önce A mı B mi C mi yoksa bir D misiniz onu bulalım. Mezurayla önce göğüs bölgenizin tam altını ölçmelisiniz sonra da göğüs bölgenizin en geniş yerini. İkisi arasındaki fark 6.5 veya küçükse A, 6.5-13 arası ise B, 14-19.5 arası ise C, 19.5-26 arasında ise Dsiniz demektir. Yaptığınız ilk ölçüme göre de aşağıdaki tablodan beden numaranızı bulabilirsiniz
Sırt Genişliği Sütyen Ölçüsü
63-67 30 (65)
68-72 32 (70)
73-77 34 (75)
78-82 36 (80)
83-87 38 (85)
88-92 40 (90)
93-97 42 (95)
98-102 44 (100)
2. Kap ölçüsü için ise sutyeni giydikten ve askıları ayarladıktan sonra beş ana noktaya dikkat etmelisiniz.
3. Göğüs altı çevresi ve askılar ne çok sıkı ne de gevşek olmalı, sutyenin orta noktası göğüs kafesine oturmalı. Eğer balenli sutyense balenler göğse baskı yapmamalı. Sutyenin kup kısmında büzülme veya boşluk yoksa, ya da göğüsler kuptan taşmıyorsa ürün bedeninize uygun demektir.
Aşağıdaki bilgiler doğrultusunda da bedeniniz için doğru ölçüyü bulabilirsiniz.
Göğüs Altı Ölçüsü Göğüs Kap Ölçüsü
Avrupa İngiltere ingiltere
60 28 AA
65 30 A
70 32 B
75 34 C
80 36 D
85 38 DD
90 40 E
95 42 F
100 44 G
Erkeklerin önemsediğini düşünüyorum. Ama yine de tabii ki takıntı yapılacak "sen küçük göğüslüsün olmaz" denecek derecede değil. Böyle bir yaklaşım zaten saçma olur. Şahsen istemezdim küçük göğüslü olmayı o yüzden halimden memnunum.
kadın güzel ahlak sahibiyse, doğru dürüst bir kişilik sahibiyse, onun üstüne kondurulmuş bir süs olabilir ancak meme vs.
ama kadında ahlak yoksa, kişilik yoksa, huysuzun cadalozun tekiyse, neye yarar süsü memesi?
merhaba gülenyüz...sen çok haklısın bence ama erkekler genelde önce süse bakıyor işte.. üo süslerle oynamak vs. onun hayali daha önemli erkekler için.. bana göre eşimden bilirim dönemsel değişebiliyor istekleri.. bazen büyk sever bazen küçük ister.. dedim ya onların istediği sadece oyuncak.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?