amin canım aminen güzel cevabı eşiniz vermiş
maşallah Allah daim etsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım aminen güzel cevabı eşiniz vermiş
maşallah Allah daim etsin![]()
Offf offff yarama bastın
Benimde göğüslerim çok küçük
Eşim bişey söylemiyor bu konuda ama ben kafayı yiyecem resmen
Her duştan çıkışta,her kıyafet değiştirmem de sinirlerimi bozuyor
Estetiksel açıdan hiç hoş durmuyor gözüme
Bi de çocuk olunca emzirince saolsun dümdüz oldular -sarkık ...
Bu yaz silikon taktırmak istedim kendimce ama cesaret de edemedim
Hem param da yoktu ...
Ama şimdi o kadar pişmanım ki keşke yaptırsaydım diye
Para biriktirmeye başladım ucundan ucundan![]()
Arzum77 var forumda bu konunun uzmanı gerçekten bu konu hakkında ondan yardım alabilirsin canım :92::92::92:
Hadi erkeklerin buyuk meme hastaligi vardirda kadinlarinda buyuk penis hastaligidami varmis tobe tobeee=)=) takintili olan biziz bence erkekler genelde buyuk gogus degilde dar vajina ister
erkeğin fiziği ile kadının fiziği aynı şey değil.ancak eşinin fiziği çok mu mükemmel ki sana laf edicek?
kadınlar sadece dış görüntüden ibaret değil. erkekler bu kadar düşünmüyorlar, kadınlar benim fiziğim hakkında ne düşünüyor diye.
zaten dışarıdakilere bakıcak yine bakar, aldatıcak yine aldatır. bunlar zaten karakter meselesi kadınla ilgisi yok.
ne kadınlar aldatılıyor.
Büyük değil orta büyüklükte bir memeden hoşlanır bütün erkekler, bebekken emdikleri için kadınlar arasında bağ oluşturuyomuş diye okumuştum.
karizmatik kadınlar mı memesiz yoksa memesiz kadınlar mı karizmatik?bence küçük göğüslü kadınlar daha karizmatik daha doğrusu benim karizmatik ve çekici olduklarını düşündüğüm ünlü kadınların hiçbirinde meme namına bişey yok :)