Turk erkeginde memenin onemi ne kadar?

Offf offff yarama bastın :43::43::43:
Benimde göğüslerim çok küçük :17:
Eşim bişey söylemiyor bu konuda ama ben kafayı yiyecem resmen :36:
Her duştan çıkışta,her kıyafet değiştirmem de sinirlerimi bozuyor
Estetiksel açıdan hiç hoş durmuyor gözüme
Bi de çocuk olunca emzirince saolsun dümdüz oldular -sarkık ... :14:
Bu yaz silikon taktırmak istedim kendimce ama cesaret de edemedim
Hem param da yoktu ...
Ama şimdi o kadar pişmanım ki keşke yaptırsaydım diye
Para biriktirmeye başladım ucundan ucundan :55:

Offf offff yarama bastın :43::43::43:
Benimde göğüslerim çok küçük :17:
Eşim bişey söylemiyor bu konuda ama ben kafayı yiyecem resmen :36:
Her duştan çıkışta,her kıyafet değiştirmem de sinirlerimi bozuyor
Estetiksel açıdan hiç hoş durmuyor gözüme
Bi de çocuk olunca emzirince saolsun dümdüz oldular -sarkık ... :14:
Bu yaz silikon taktırmak istedim kendimce ama cesaret de edemedim
Hem param da yoktu ...
Ama şimdi o kadar pişmanım ki keşke yaptırsaydım diye
Para biriktirmeye başladım ucundan ucundan :55:

Arzum77 var forumda bu konunun uzmanı gerçekten bu konu hakkında ondan yardım alabilirsin canım :92::92::92:

bide durdum dusunuyorum acaba menemen ne kadar onemli diye :26:

Menemenin bu kadarıda olmasın ama dimi :52::52:

$fft26_mf2245344.webp

ben severim büyük meme ama benimkiğle küçük ne yazıkki...
şimdi hamilelikten büyüdü bayılıyorum kendilerine...
eşim şimdiye kadar bu konuda bişey söylemedi...
küçüklüğünüde sorun yapmıyodu büyüdü yinede bakışı değişmiş değil...

ben de yaptırdım şu an çok güzel oldular kimse anlamıyor sadece diri diyolar orta yumuşaklıkta orta büyüklükte göğüs ve ince bel ve orta büyüklükte kalça bunlar yeter :17:

Aman olduğu kadar ne yapalım :D. Estetik de herkesin cesaret edeceği veya tercih edeceği bir yöntem değil. Biz adamların ilgilendiğimiz bölgelerinin boylarını kafamıza takıp yüzüne vurmuyorsak, onlar da ellerindekilerle yetinecekler ne yapalım :1:.

herseyin ortasi karar, cogu zarar demisler...buyuk goguslulerde goguslerinden sikayetci...Allaha cok sukur bizi saglikli yaratmis...

eger estetikle gogus buyutturmek istiyorsaniz yerlestirilen silikonlari cok iyi arastirin, cunku onlarin bile cakmasini yapmislar...kanser riski varmis...Allah korusun.

Hadi erkeklerin buyuk meme hastaligi vardirda kadinlarinda buyuk penis hastaligidami varmis tobe tobeee=)=) takintili olan biziz bence erkekler genelde buyuk gogus degilde dar vajina ister

memenin önemi erkekler için 3. sıradaymış kızlarrrrrrrrrr :52::52::52:
$erkekler_kadinlarin_ilk_neresine_bakar_h499.webp

Erkeklerin, ilk kez tanıştıkları kadınların ilk olarak göğüslerine baktıkları efsanesi çürütüldü.
İngiltere'de yapılan araştırma, bu sorunun cevabını belirledi.

İngiltere merkezli göz damlası şirketi Murine’in 1000 erkekle yürüttüğü araştırmada, erkeklerin yüzde 70’inin ilk tanışmada veya sokakta karşılaştıklarında kadınların ilk olarak hangi bölgesine baktığı belirlendi

Erkeklerin ilk görüşte kadınların gözlerine baktıklarını ortaya çıkardı.

Buna ek olarak, gülümseme ikinci sırada yer alırken

göğüsler üçüncü sırada kaldı.
Bu üç etkeni saçlar ve kilonun izlediği görüldü.

erkekleri bu konuda anlayabilmek çok zor benin göğüslerim 85 90 arası kalıba göre değişiyo ama benim erkek arkadaşım sıkıntılı galiba küçük ve dik göğüsleri beğeniyo ve küçültmem konusunda çok ısrarcı ama avucunu yalar kim ne derse desin büyük göğüs daha seksi

ancak eşinin fiziği çok mu mükemmel ki sana laf edicek?
kadınlar sadece dış görüntüden ibaret değil. erkekler bu kadar düşünmüyorlar, kadınlar benim fiziğim hakkında ne düşünüyor diye.
zaten dışarıdakilere bakıcak yine bakar, aldatıcak yine aldatır. bunlar zaten karakter meselesi kadınla ilgisi yok.
ne kadınlar aldatılıyor.
erkeğin fiziği ile kadının fiziği aynı şey değil.
yani aynı şey değil tabi de, birbirlerinin gözünde de aynı etkiye sahip değil demek istiyorum.
kadınları Allah daha güzel yaratmış. bu yüzden erkekleriin bizi etkilediğinden daha çok biz onları etkiliyoruz fizik olarak.
biz bu kadar güzel olduğumuz için erkekler bizim vücutlarımızla bu kadar ilgileniyorlar.
mesela erkekde göbek sorun edilmiyor ama kadında göbek ve kalın bel ciddi bir sorun oluyor işte.
erkeklerin vücutlarını biz kendimiz önemsemiyoruz.. kişiliğe, tatlı dile, hitabet gücüne vs. tav oluyoruz çoğu kere.
dolayısıyla erkekler göbek varmış yokmuş diye kafaya takmıyor.

evet aldatacak olan yine aldatır tabi ki ama kadının erkeğine karşı çekici olması, bakımlı ve güzel olması da lazım yani.
ne demişler? kapını açık bırakma, komşunu hırsız etme!
işini bileceksin, kocanı kendine bağlayacaksın ve aldatılmayacaksın (bence başka kadınlara bakması bile aldatılmaktır).
yoksa aldatıldıkdan sonra "bu iş ahlâk meselesi" vs. diye erkeği suçlamanın bir anlamı yok.

ayrıca kadının aldatılmasıyla ilgili şu gerçek var: araştırmalar göstermiş ki, erkekler çirkin kadınlarla da aldatıyormuş.
sebebine gelince, güzel kadının kaprisinden afra tafrasından bıkan erkek çirkin kadınla daha mutlu oluyormuş da ondan.
yani iyi huylu olmak da fiziki güzelliği tamamlayan çok önemli bir etken.
sen huysuz olursan, memelerin popon ne kadar güzel olursa olsun adam senden kaçar.

Büyük değil orta büyüklükte bir memeden hoşlanır bütün erkekler, bebekken emdikleri için kadınlar arasında bağ oluşturuyomuş diye okumuştum.

ben erkeklerin büyük mü yoksa orta mı ya da her neyse sevdiği hakkında bir şey söyleyemem henüz.
ancak bir kadın olarak bence, memenin şekli büyüklüğünden daha önemli.
bazı kadınların memeleri daha çok ama çirkin... bazılarının ki de daha az ama daha güzel olabiliyor.
veya tam tersi de olabiliyor.. hem çok büyük ve hem de çoook güzel memeli kadınlar var.
şekil olarak hiç bir meme bir diğerinin aynısı değil, herkesinki kendine özel.
neticede bence büyüklükten ziyade biçim ve şekil çok daha önemli.
hiç meme olmaması (tahta göğüs) ise ne yazık ki burada tasnif dışında kalıyor..

erkekler için bence sanıldığı kadar değerli bir rol oynamıyor. en azından ben öyle birini daha tanımadım. büyüğünden küçüğünden ziyade düzgün şekilli ve sarkmamış olması dışında pek de abartı önemi yok gibi. bir de zevk mevzusu bu küçük seven de vardır büyük seven de, aşık olduğu kadınınkini seven de.

bence küçük göğüslü kadınlar daha karizmatik daha doğrusu benim karizmatik ve çekici olduklarını düşündüğüm ünlü kadınların hiçbirinde meme namına bişey yok :)
karizmatik kadınlar mı memesiz yoksa memesiz kadınlar mı karizmatik?
ona bakarsanız yetenekleriyle meşhur olmuş kadınların neredeyse tamamı fiziken kusurludur.
ya boyları kısadır, ya hatları yoktur, ya memeleri yoktur vs.
bence bu eksiklikler onları kişiliklerini ve yeteneklerini geliştirmelerine zorluyor.
bu yüzden karizmatik, sanatıyla ünlenmiş kadınlar çok da güzel değiller.

sevgilinizin eşinizin neci olduğuda önemli mesela benim nişanlım popocu popoyu daha çok beğeniyor hissediyorum en sevdiği yabancı film yıldızını sordum jennifer lopez dedi ama tek filminin ismini bilmiyor neyi sevdiği malum :27:

Back
X