Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Hangisi?

Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Hangisi?

• Kıskanç Olmaları

OY: 380 61,8%
  • Argo Konuşmaları

OY: 125 20,3%
  • Bıyıkları

OY: 26 4,2%
  • Yakışıklı Olmaları

OY: 17 2,8%
  • Çizgili Pijama Giymeleri

OY: 7 1,1%
  • Diğer...(Belirtiniz)

OY: 60 9,8%

• Ankete Katılan
    615
Kıskanırlar ama kıskanılmaktan hiç hoşlanmazlar..Sen evde otur ben istediğimi yapayım diye düşünürlerklava:

Bence biyik öyle gür, kara biyiklari nerde gördünüz?

Biyiklari bosver hele o gövdedeki killar kara kara..

sositososito

kıskanclıkları,argo konusmaları birde eşleri bişiy dediginde hallederiz ,yaparız ederiz deyip bir işe baslayamamaları yada bitirememeleri dimi ama:))

hiç dinlememe gibi bir özellikleri var, gerçi bu bütün erkeklerde var ama bizim erkeklerimiz biraz daha geliştirmiş kendilerini bu konuda :)

aldatmaları,ruslara düşkünlüğü-sapık olmaları,kadın erkek ayrımı yapmaları vs. her türlü kötü şey bulunur %90ında

çapkın olmaları,dediği dedik olmaları,kabalıklıkları,
ben hafif kıskanç adamı severim yaaa,biraz kıskanmaları iyidir,ama çok oluncada bıktırır,

malum yerlerine tapmaları...ona sahip oldukları için kendilerini kadınlardan çok üstün görmeleri..
aynaya bakmadan dünyadaki bütün kadınların onlara hasta olduklarını düşünmeleri...
gereksiz "ben erkeğim yaparım,benimkinin boyu şu kadar, bilmem kaç hatun götürdüm" muhabbetleri bunları yapmasalar da yapmış gibi göstermeleri..eşlerini aldatmayı marifet sanmaları...

ve en önemlisi ana kuzusu olmaları!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…