Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Hangisi?

Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Hangisi?

• Kıskanç Olmaları

OY: 380 61,8%
  • Argo Konuşmaları

OY: 125 20,3%
  • Bıyıkları

OY: 26 4,2%
  • Yakışıklı Olmaları

OY: 17 2,8%
  • Çizgili Pijama Giymeleri

OY: 7 1,1%
  • Diğer...(Belirtiniz)

OY: 60 9,8%

• Ankete Katılan
    615
bence kiskancliklari ama cok güzel bi huy valla hic degistirmesinler

yabancilarin iliskilerini gördükce iyiki türküm diyorum bizim erkeklerimizin sahiplenme duygusu cok güzel yerimseniben

Kıskançlık ve argo konuşmaları bence . Allah'a şükür ikisinede fazla sahip değil eşim, çok fazla yurt dışında yaşamış onun etkisi var sanırım. hihoyyyt Sadece mini etek giymemi istemiyo ama onuda acaba bacaklarımı güzel bulmuyoda ondanmı diye düşünüyorum fisfisfis

bu kadar çamur atmayın bence türk erkeklerine; onlar bizim bablarımız kocalarımız kardeşlerimiz evlatlarımız

yanlışmıyım ?

aşırı sahiplenici oluyorlar. "benim" .....

bu yuzden kıskançkar, bu yuzden hep onların dediği olsun istiyorlar...

siz onunsunuz ya artık, bu yuzden onu terk edemezsiniz ama terk edilebilirsiniz, telefonlarını açmamak, mesaj atmamak, haber vermemek gibi bir gaflet ve dalalete asla düşemezsiniz, ama o yapabilir.

o başka kızlara bakabilir, ama siz ne başkasına bakamazsınız ne de size bakılacak tavırlarda olamazsınız, o şekilde giyinemezsiniz.

o kıskanabilir, ama siz kıskanamazsını çünkü siz ona aitsinizdir, o size değil.

fedakarlık yapan hep siz olmalısınız, ondan birşey beklemek çok saçma, gerek yok çünkü siz zaten ona aitsiniz, bundan daha buyuk bir lütuf olabilir mi????

..................

aklıma gelenler bunlar...

bence kiskanclik ve capkilik erkekler uckurlarina cok duskun olduklari icin eslerini ve sevgililerini aldatiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…