Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Hangisi?

Türk Erkeğinin En Belirgin Özelliği Hangisi?

• Kıskanç Olmaları

OY: 380 61,8%
  • Argo Konuşmaları

OY: 125 20,3%
  • Bıyıkları

OY: 26 4,2%
  • Yakışıklı Olmaları

OY: 17 2,8%
  • Çizgili Pijama Giymeleri

OY: 7 1,1%
  • Diğer...(Belirtiniz)

OY: 60 9,8%

• Ankete Katılan
    615
Kıskançlık kıskançlık kıskançlık. Bıktım beni kıskanmasından yaa. Tamam kadınlar kıskansın isterler ama tabiki dozunda. Aşırısı zarar.

ego'sunun cok yuksek ve benmerkezci olmasi + kiskanclik...ama tabii istisnalar kaideyi bozmaz....

Son düzenleme:
tabi ki kıskançlık. ben şanslıyım yine, düzeyini iyi tutturuyo benim kuzum

bu seçeneklerin arasında en belirgini kıskanç olmaları sanırım gerçi benimki baya törpüledi bu yanını şimdide artık beni kıskanmıyo acaba sevmiyomu beğenmiyomu diye düşünüyorum
allahım ne dengesiz düşüncelerdeyim

eşi ,sewgilisi, sözlüsü,nişanlısı kızı, bacısı demeden fiziksel şiddet uygulaması diye bir şık neden yok ki bence son yıllarca en öne çıkan bu özelligi oldu

Bencillik. Kendileri herşeyi yapmaya hakları var ama eşleri, sevgilileri veya kız kardeşleri zinhar kendilerine köle olmaktan başka hiçbirşeye yapmaya hakları yoktur.

Birde Türk erkeği çok kompleksli yani özellikle kadınların akıllıi başarılı olmasını istemez, çekemez, kendinden fazla maaş alsın istemez mesela veya kendinden yüksek mevkiide bir iş sahibi olmasını da hatta eğitim seviyesinin kendindne yüksekte olmasını bile takari kompleks yapar veyahut sevgilisini/eşinin önüne taş bile koyanları çok.

Son düzenleme:
K: Bugün arkadaşımla buluşacağım.
E: Kim o arkadaş? Kız, erkek?
K: Kız arkadaşım.
E: Hee, iyi.
K: Neden ki?
E: Erkek olmasın.

Şekil 1'deki diyalogda görüldüğü üzere kıskançlıkları ve sahiplenmeleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…