Ben evliyken çocuk istemiyordum.Şimdi tek başımayım.Henüz ailelerimiz bile bilmiyor boşanacağımızı.Onlara boşanacağımızı söylemek ayrı dert bir de hamileliği öğrenirlerse ooooo.AldatıldımCocugu aldırma sakın esine de söyle haberi olsun tek basına karar veremessin ilerde pisman olursun esinle neden bosaniyosun
Her bana dokunduğunda ona da mı böyr dokunmuştur diye düşüneceğim? Acaba ona da mı böyle demiştir? Acaba o daha mı iyi,daha mı güzeldi? Acaba hala görüşüyorlar mı? Ömrüm böyle geçerKıyamam ya.
Durumunuz zor.
Ben aldatma durumlarında kesin ama kesin boşanılması taraftarıyım.
Ama ilk defa içimden bir şans daha vermeyi düşünmez misiniz demek geçti...
Cocugu sakın aldırma simdi hem bosanma hem o cocuk şoktasın sakin kafayla bir daha düsün ben olsam cocugum icin bi sans daha verirdimBen evliyken çocuk istemiyordum.Şimdi tek başımayım.Henüz ailelerimiz bile bilmiyor boşanacağımızı.Onlara boşanacağımızı söylemek ayrı dert bir de hamileliği öğrenirlerse ooooo.Aldatıldım
Kesinlikle 2.şans yok.Ama tek başıma da büyütemem.Bebekten de vazgeçemiyorum.Evlatlık vermeyi bile düşünüyorum.Ne hale düştüm ben yaBana bu bebekle beraber 2. bir şans vereceksiniz gibi geldi evliliğinize....
Neyse.
Çocuğundan haberi olmaması yasal olarak suç işlemeniz anlamına gelir .
Mahkemeye yansır , kararlı olursanız sonuç değişmez .
Bebeğinizi "o" olmadan da doğurma seçeneğini es geçmeyin bence .
Barısırsan bunu ona sorarsın hakkında hayırlısı olsun güzel kardesimHer bana dokunduğunda ona da mı böyr dokunmuştur diye düşüneceğim? Acaba ona da mı böyle demiştir? Acaba o daha mı iyi,daha mı güzeldi? Acaba hala görüşüyorlar mı? Ömrüm böyle geçer
Şu an zaten tek seçeneğim gibi görünüyor.Bebekle duygusal bağ kurmamaya çalışıyorum.Böyle bir hayatı hak etmiyor.olayı 'katil olmak istemiyorum' tarafına çekmeyin. barışmak istemiyorsanız ve çocuğu doğurup büyütme imkanınız yoksa aldırmak da bi seçenek.
Cocugu sakın aldırma simdi hem bosanma hem o cocuk şoktasın sakin kafayla bir daha düsün ben olsam cocugum icin bi sans daha verirdim
Çok teşekkürlerBarısırsan bunu ona sorarsın hakkında hayırlısı olsun güzel kardesim
Bebek doğunca anneniz gelemez mi.Kesinlikle 2.şans yok.Ama tek başıma da büyütemem.Bebekten de vazgeçemiyorum.Evlatlık vermeyi bile düşünüyorum.Ne hale düştüm ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?