Türk filmine dönmüş hayatım

deriiyam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
57
77
3
35
Önceki konumu bilmeyenler için kısacık özet geçeyim:4 yıllık eşim tarafından aldatıldım.Sizlerin tavsiyesi üzerine 8 gün önce canım acıya acıya bir daha arama beni numaranı engelliyorum dedim ve engelledim.Ondan çok benim canım yanmıştır sanırım.3 gün bana ulaşmaya çalıştı sonra o da vazgeçti.Dün boşanma dilekçesini avukatım götürmüş imzalatmak için.Çok sinirlenmiş imzalamam falan demiş.Ben de aradım akşam bir yerde oturalım diye aldım dilekçelerimi de buluştuk.İçeri girmemle birlikte ağlamaya başladı.Kendime söz verdim onun yanında ağlamayacağım diye.Çok kötü oldum ama ağlamadım.Başladım konuşmaya:"Sen bizi bitirdin,ben değil.Bunu fiilen yapmaktan çekinmiyorsun da iş resmiyete binince mi korkuyorsun? Sen benim aşık olduğum adam değilsin o gitti biliyorum ve ben de gidiyorum.Artık ikimiz yokuz.Bu da son görüşmemiz olacak.Al ya imzala ya da mahkeme istediği kadar uzasın boşayacağım seni.Ama rica ediyorum bari o kadar yaşanmışlık için daha fazla yorma beni.",dedim.Bıraktım kağıtları kalktım masadan.Dışarı çıktım.Arkamdan gelip verdi dilekçeleri.İmzalamış.Biliyorum saçma ama imzalamamalıydı.Kesinlikle boşanacaktım dönüşü yok yanlış anlamayın ama o vazgeçmeyecekti.Saçma bir şekilde ağlamaya başladım sarıldı bana.Ne kadar süre ağlayarak sarıldık bilmiyorum ama en sonda ittim onu.Döndüm evime.

Neyse asıl sorunum bu değil.Biz çocuk istemiyorduk.Benim regl bu ay gecikti.Strestendir deyip geçiştirdim.Şeytan dürtükledi bir kere.Sabah test yaptım "şansa bakın"çift çizgi.Sinirden kendime gelemedim.Zaten saçma sapan bir zaman geçiriyorum.Bir de bu.Lanet olsun.Neden evren bana ters cevap veriyor?Teorik olarak hamileyken aldatıldım.Valla kendime acımaya başladım.Yeter ya!Randevu alıp doktora gittim diğer gün.1.5 aylık hamileymişim.Çok mutlu oldum (!).Şimdi sıkıntım şu
1-Bebekten haberi olursa evliliği sürdürmek için elinden geleni yapacak hem mahkemeye de sunabilir.Mahkeme uzar mı, bu durumda?
2-Bebeği habersiz doğurursam aynı memleketteyiz haberi olur.Ayrıca özelde çalışıyorum bu çocuğa bakamam zamanım yok,yanımda kimse yok.
3-Katil olmak istemiyorum ama mecburum

Gerçekten çok merak ediyorum ne yapacağım ben?

Cocugu aldırma sakın esine de söyle haberi olsun tek basına karar veremessin ilerde pisman olursun esinle neden bosaniyosun
Ben evliyken çocuk istemiyordum.Şimdi tek başımayım.Henüz ailelerimiz bile bilmiyor boşanacağımızı.Onlara boşanacağımızı söylemek ayrı dert bir de hamileliği öğrenirlerse ooooo.Aldatıldım

Bana bu bebekle beraber 2. bir şans vereceksiniz gibi geldi evliliğinize....

Neyse.

Çocuğundan haberi olmaması yasal olarak suç işlemeniz anlamına gelir .

Mahkemeye yansır , kararlı olursanız sonuç değişmez .

Bebeğinizi "o" olmadan da doğurma seçeneğini es geçmeyin bence .

Kıyamam ya.
Durumunuz zor.
Ben aldatma durumlarında kesin ama kesin boşanılması taraftarıyım.
Ama ilk defa içimden bir şans daha vermeyi düşünmez misiniz demek geçti...
Her bana dokunduğunda ona da mı böyr dokunmuştur diye düşüneceğim? Acaba ona da mı böyle demiştir? Acaba o daha mı iyi,daha mı güzeldi? Acaba hala görüşüyorlar mı? Ömrüm böyle geçer

Cocugu sakın aldırma simdi hem bosanma hem o cocuk şoktasın sakin kafayla bir daha düsün ben olsam cocugum icin bi sans daha verirdim

Kesinlikle 2.şans yok.Ama tek başıma da büyütemem.Bebekten de vazgeçemiyorum.Evlatlık vermeyi bile düşünüyorum.Ne hale düştüm ben ya

Her bana dokunduğunda ona da mı böyr dokunmuştur diye düşüneceğim? Acaba ona da mı böyle demiştir? Acaba o daha mı iyi,daha mı güzeldi? Acaba hala görüşüyorlar mı? Ömrüm böyle geçer
Barısırsan bunu ona sorarsın hakkında hayırlısı olsun güzel kardesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…