Bakin kadin zaten kotu bu konusmalarinizla daha kotu oluyor destek olalim canim köstek degilNeden boşanmak istesin ki. Evinde işini yapıyor, sevişmek istediğinde koynuna giriyor, dışarıdan oh ne güzel bir hayat gibi duruyor. Şimdi neden baştan para harcayıp düzen kursun, neden başka birini bulma çabasına girsin?
O kararı verdiğinde duygusal çöküşü yaşayacak psikolojiden çıkmış demektir. Tamam üzülür belki ama kendi hayatını yoluna koymanın verdiği huzurla beraber bu üzüntüsünden kurtulur.
Amacım acıtayson yapmak değil.Aldirma diyip acitasyon yapanlarin hicbiri dogurdugunda buyuturken yaninda olmayacak. Bunu bil yeter.
Konu sahıbının psıkolojık gücünü biz bilemeyız.Belkı verdıgı kararı uygulayıp soyledıgınız gıbı bı sure sonra sılınıp gıtcek aklından.Belkı uzun süre acısını cekecek.Bunu en ıyı kendısı bılır.
Amacım acıtayson yapmak değil.
Sadece şunu soruyorum:
O bebeğin suçu ne?Yaşama hakkı NEDEN elinden alınıyo?
Beni düşündüren tek şey de bu zaten yoksa zaten kararımı vermiştimBebeği aldırmakla öldürmek aynı.
Bir yerde bir bayanla karşılaşmıştım. Sohbet esnasında ilk çocuğunu aldırdığını söylemişti. Şimdi yaşasaydı kaç yaşında olacaktı gibi gayri ihtiyari bir soru sordum. Kadının başından aşağı kaynar sular döküldü,ben de hamileydim o zaman. Aynı duyguyu ben de hissettim. Resmen donduk ikimizde. O anı hiç unutamıyorum.
Boşanan anne babalar o zaman çocuklarını ne yapsın?Sadece kendim için de değil bebeği de düşünüyorum.İlerde ben bu çocuğa ne açıklama yapacağın?Babam nerede dediğinde kaç kat eriyeceğim? Arkadaşlarının babasını kıskanacak.Sorgulayacaktır elbet
Bakin kadin zaten kotu bu konusmalarinizla daha kotu oluyor destek olalim canim köstek degil
Kadinin sucu ne? Bana bunun cevabini verin o zaman. Kadinin sucu ne ki kendini aldatan biriyle omur boyu gorusmek zorunda kalacak, belki de bebek yuzunden bosanamayacak mahkemelerde sürünecek.Amacım acıtayson yapmak değil.
Sadece şunu soruyorum:
O bebeğin suçu ne?Yaşama hakkı NEDEN elinden alınıyo?
Kötü konusuyosun demiyorum kotu oluyor diyorum ama kadin zaten şokta onun icin dedimKötü konuşmuyorum gerçekçi yaklaşıyorum. Tamam belki size göre vicdansızca konuşuyorumdur. Sadece fikrimi söylüyorum. Aldatan insan yine aldatır. Belki kürtaj olmak istemiyordur konu sahibi onu da kendi bilir. En başta da yazdığım gibi "ben olsaydım" anlattığım gibi hareket ederdim.
Babasının suçunu eğer onu doğurursam ona yaşatacakmışım gibi hissediyorum.Ya doğmadan ona baba bulmam lazım ki bu imkansız ya da bir ömür babasız yaşaması lazım.Peki bu ne kadar doğru?Ayrıca size katil diyecek olan olursa, bu yaptıkları suçtur. Kulak asmayın. Dini ve vicdani hassasiyetler ise tamamen sizin kendi bireysel düşünceleriniz.
Arkadasım aldırmasın ama aynı evdede yasamasın .Bi kadın tek basına cocuk buyutemez mı ya?Kadinin sucu ne? Bana bunun cevabini verin o zaman. Kadinin sucu ne ki kendini aldatan biriyle omur boyu gorusmek zorunda kalacak, belki de bebek yuzunden bosanamayacak mahkemelerde sürünecek.
Hamileyken aldatilmisken bebek yuzunden ayni eve geri girecek.
Kadinin sucu ne peki?
dogmamis bebek uzerinden bu kadar acitasyon yapilmaz.
Yasama hakki mi ayrica? Boyle bi hayati bebege yasatmaya kimin hakki var ben de size soruyorum o zaman?
Babasının suçunu eğer onu doğurursam ona yaşatacakmışım gibi hissediyorum.Ya doğmadan ona baba bulmam lazım ki bu imkansız ya da bir ömür babasız yaşaması lazım.Peki bu ne kadar doğru?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?