Türk filmine dönmüş hayatım

Şu aldırma, o melek, katil olursun yazanlar verse konu sahibine adreslerini isimlerini de, kadına zorla doğurtunca ücretsiz baksalar. Başka türlü mantığı yok, kadın diyor ki bakacak kimsem yok! Ama o melek!
Ama benim olmuyor, senin olmuş aldırıyorsun! Mantığa gel.

Arkadaş yorum yapmayın konuyu kapatın diyeli 5 sayfa oluyor hala yorum yapıyorsunuz. Bence artık kendi haline bırakın.

aynen...kusura bakmayın ama hiçbir erkek cocugu odul olarak gormuyor aksine bosanırsa basbelası gibi gorenler var cunku ilgilenmek zorunda cevreye karsı falan...cocugu aldırmazsa adama ceza bile olur

Allah aşkınıza okuma yazmanız yok da klavyenin üstüne oturup mu cümle kuruyorsunuz? Hanımlar 72718263755781 kez söylüyorum ben barışmak için bahane falan aramıyorum.BOŞANACAĞIM BOŞANACAĞIM.
Ayrıca öğlen arası oturduk konuştuk bebeği anlattım.Yalvar yakar ağladı sızladı.Şans istedi bla bla bla....Kesinlikle barışmayacağımı söyledim bebek için henüz net bir karar vermedim.

Ama geç kalma yasal süreyi geçmesin alınması için hem sana hem bebeğe daha sancılı olabilir. Hakkında hayırlısı inşallah Mutlu bir geleceğin olur. Aldığın kararla biç pişmanlık duymazsın canımm. Allah büyük.

yuva yıkmak kolay degıll yuvası olmadan buyuyen bır cocuklugum oldu kımseye kulak asma yuva yıkmak 5 dkkanı alır ama yapma lutfen bebegıne yazık aynen suanda kalbıde atıyor onun

Evet adamin da 2 3 dksini almistir o zevk aninda yuvasini yikmak, degil mi canim ? Nasil kadin bunu ogrenince ayrılmasi 5dk da yuvayi yikmak oluyor ?

Canım o zaman boşan ama bebegini aldırma bence.

Aldatan adam ama yikma yuvani diye kadina soyleniyor
Yemin ederim insana kafayi yedirtirsiniz

bi adam eger aldatıyorsa bence yuva kavramı zaten yoktur kafasında. Yani evliliğin bitmesini göze almıştır kesinlikle. Bu durumda zaten yıkılacak bişey de kalmamıştır adam zaten kafasında çoktan yıkmış sadece ne gerek var şimdi düzen bozmaya mantığı ile devam ediyordur.

Önemli bir asama katetmissin. Artık biliyor en azından aldirsan da aldirmasan da. Madem onun izni lazimmis. İnşallah hep böyle güçlü olursun ve en iyi kararı verirsin kısa zamanda.

Arkadasım aldatılmıssın bılıyorum bunu hıcbır kadın affedemez bunuda bılıyorum kı affetmemelı zaten ama bebegın ıcın bu kadar pişmalık yasayan bır adamla bır kez daha denemelısın bence.
Sakın sakın evladının canına kıyma o sımdı mercimek tanesı kadar ve emın ol kalbı anne dıye atıyor sen onun meleğisin azraili degıl sakın kıyma yavruna eşinlede dene bence baktın olmuyor yenıden davayı gundeme getırıp boşanırsın ama cocugundan sakın vazgecme madem Allah bu zamanda nasıp ettı vardır bı bıldıgı

Öyle deyince romantik oluyorsunuz böyle yorumlar yapmayın bence tepki topluyorsunuz. :) ayrıl boşan aldır deyince iyi oluyorsunuz

Öyle deyince romantik oluyorsunuz böyle yorumlar yapmayın bence tepki topluyorsunuz. :) ayrıl boşan aldır deyince iyi oluyorsunuz
ayrıl boşan demek kolay da o yavrunun ne yaşayacagını kımse dusunmuyor tabıkı mutsuz bır evlılıkde dogacak cocugun saglıklı buyumesını bekleyemeyız ama belkıde yenıden bır şansın faydası olur demek sıtedım ama anlayana tabi.

Birde anaokulu öğretmenı bır arkadasımın soyledıği bir cümle yer etmiştir kafamda 'annes babası ayrı olan çocuğu ilk andan ayırt edebiliyoruz' diye.
Bu söz hep üzmüştür beni çocuklarımız ıcın yasamıyormuyuz onlar ıcın bır kez daha denemeye deger demek ıstedım ama anlayana tabiii :)

benim cok samimi arkadasimda esiyle anlasamadigi icin bosanmaya karar verip ailesinin yanina gitmisti sonra hamile oldugunu ogrenince kocasiyla ne konustu etti bilmem ama baristilar hatta dun de kizi dogdu suan gayet iyiler iyiki bebek olmusta bosanmamisiz diyolardi ama onlarda aldatma durumu yoktu bence esinizin bir daha yapmayacavina inaniyosaniz ve bu durumu unutup affedebilirseniz bebeginize kiymayin derim ben

Eşiniz sizi aldatsa affeder miydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…