Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah aşkınıza ya sizce barışmaya karar versem bebeği aldırır mıyım? Bunu düşünmek bile ihanet gibi o çocuğa ben gelmiş mahkeme uzar mı diye hesap yapıyorum.Adamla 7 yıldır birlikteydim.E tabii ki vazgeçmesin beni hep sevsin isterim pişman olsun ama ne olursa olsun AFFETMEMBence sizin boşanacağınız yok.Başta bile yanlış anlamayın ama yok imzalamayacaktı yok vazgeçmeyecekti.Adam bile sizin affetmeyeceğinizi düşünmüş olmalı ki onu imzalamış siz ne beklemişsiniz.Madem boşanmayı çok istiyordunuz ne olursa olsun hemen imzalamış olmasına sevinirdiniz.Çocuğu da muhtemelen aldırırdınız böyle adamdan çocuk doğurmam diye.Barıştığınızı görürüz biz ha çocuk bahane olur ha sizin istemem yan cebime koy tavrınız.
Allah aşkınıza ya sizce barışmaya karar versem bebeği aldırır mıyım? Bunu düşünmek bile ihanet gibi o çocuğa ben gelmiş mahkeme uzar mı diye hesap yapıyorum.Adamla 7 yıldır birlikteydim.E tabii ki vazgeçmesin beni hep sevsin isterim pişman olsun ama ne olursa olsun AFFETMEMBence sizin boşanacağınız yok.Başta bile yanlış anlamayın ama yok imzalamayacaktı yok vazgeçmeyecekti.Adam bile sizin affetmeyeceğinizi düşünmüş olmalı ki onu imzalamış siz ne beklemişsiniz.Madem boşanmayı çok istiyordunuz ne olursa olsun hemen imzalamış olmasına sevinirdiniz.Çocuğu da muhtemelen aldırırdınız böyle adamdan çocuk doğurmam diye.Barıştığınızı görürüz biz ha çocuk bahane olur ha sizin istemem yan cebime koy tavrınız.
Kafayı yiyeceğim yemin ederim.Baba bulmak derken ironi vardı orada.Şaka yani şakaPazardan elma mı alıyorsunuz, doğmadan baba bulma lazım derken. Kim gerçek babası gibi sevgi verebilir.
şu an sağlıklı düşünemiyorsunuz haklı olarak şokta ve acıdan.lütfen kararınız ne olursa sağlam kafayla verin
Teşekkür ederimBen yeni filizlenen cicegime bile kiyamiyorum.. belki kalbi atan yada kısa sure sonra atmaya başlayacak bir can bu..hayata tutunmaya çalışıyor.. karar senin kardeşim hakkında hayırlısı olsun..
Yasal olarak evli kadınların kürtaj olması için eş rızası aranır. Bebeği aldırmak isterseniz eşiniz bundan haberdar olmak zorunda. Merdiven altı uygulamalara yönelmeyeceğinizi düşünerek söylüyorum bunu.1-Bebekten haberi olursa evliliği sürdürmek için elinden geleni yapacak hem mahkemeye de sunabilir.Mahkeme uzar mı, bu durumda?
2-Bebeği habersiz doğurursam aynı memleketteyiz haberi olur.Ayrıca özelde çalışıyorum bu çocuğa bakamam zamanım yok,yanımda kimse yok.
3-Katil olmak istemiyorum ama mecburum
Çok teşekkür ederimSon mesajımı yazayım konunuza. Bence biraz yalnız kalın ve kesin kararınızı verin, kafanız fena karışmış. Ardından da avukatınıza hamilelik durumunu da açın. Size faydası dokunacak tavsiyeler verecektir, bu durumdaki ne ilk insansınız ne de son olacaksınız. Yeter ki netleşin, sonrası daha kolay olacaktır. Kolaylıklar dilerim.
olayı 'katil olmak istemiyorum' tarafına çekmeyin. barışmak istemiyorsanız ve çocuğu doğurup büyütme imkanınız yoksa aldırmak da bi seçenek.
Ee ben ne demişim size barışırsınız ha hamileyim dersiniz iş uzar ya da eşiniz sizden hiç mi hiç vazgeçmez.Canınızı acıtmak istemem ama gözünüz açılsın diye söylüyorum madem vazgeçmesin sizden hep sizi sevsin istiyorsunuz niye sizi aldattı?Kimse vazgeçilmez değildir acı ama gerçek....Allah aşkınıza ya sizce barışmaya karar versem bebeği aldırır mıyım? Bunu düşünmek bile ihanet gibi o çocuğa ben gelmiş mahkeme uzar mı diye hesap yapıyorum.Adamla 7 yıldır birlikteydim.E tabii ki vazgeçmesin beni hep sevsin isterim pişman olsun ama ne olursa olsun AFFETMEM
Teşekkür ederim.Ama ispatlayabilir miyim emin değilim.Kendisi itiraf etmişti delilim yokYasal olarak evli kadınların kürtaj olması için eş rızası aranır. Bebeği aldırmak isterseniz eşiniz bundan haberdar olmak zorunda. Merdiven altı uygulamalara yönelmeyeceğinizi düşünerek söylüyorum bunu.
Bebek doğarsa evlilik birliğinde olduğu için eşinizin kütüğüne kaydolacak. Bu durumda da haberdar olmaması mümkün değil.
Yani her durumda eşinizle görüşüp durumu anlatmanız gerekiyor. Duruma göre ortak bir karar almalısınız.
Zina kesin boşanma sebebidir. Ispatlayabiliyorsanız mahkemeniz fazla sürmez.
Geçmiş olsun, umarım kolayca atlatırsınız bu süreci.
Teşekkür ederimBekar anne olarak çoçuk sahibi olmaya çalışan insanlar var .Tamam mutlaka çok zor olacakdır büyütmesi ,çevre baskısı bi çok şey ama yıllar sonra dönüp baktığında aldırdığın günü değilde evladını karşında görmek istiyorsan ki mutlaka istiyosun vazgeçme ondan .Boşanmış bi ailede büyüdüm hiç bir zaman annemi suçlamadım hep de minnet duydum güçlü olduğu ve yetişdirdiği için .
bebeğin suçu günahı ne evlatlık felan düşünüyosan hiç doğurma daha iyi bance vakit kaybetmeden aldır .çocukta ortalarda perişan olmasın .Kesinlikle 2.şans yok.Ama tek başıma da büyütemem.Bebekten de vazgeçemiyorum.Evlatlık vermeyi bile düşünüyorum.Ne hale düştüm ben ya