canim benim gecmis olsun!
korkarim senin valizini bir baskasi almis:84: bende bu sektördeyim ve iki güne kadar ortaya cikammissa ozaman baskasi yanlislikla almis olabiliyor:26:
sigorta karsilar maddi zarari manevi zarar icin üzgünüm:84:
yanlışlıkla bir başkası almış olsa idi kendi valizini bırakmış olması lazımdı öylede olmadı. Çalınma ihtimali aklıma geliyor ama kim nerede nasıl çaldı diye düşünüyorum. maddi zarara gelince duyumlarıma göre kilo başına 20 dolar ödüyormuş buda benim zararımı kesinlikle karşılamıyor malesef.
bence bulunur valiz nasıldı görüntüsü çok mu lükstü? DÜNYADA dolaşan valizleri bulmuşumdur tarifin önemli en ince ayrıntısına kadar tarif önemli !!daha önce kayıp eşya bölümünde çalıştım için
arkadaşım madem daha önce çalıştın sen daha iyi bilirsin umutlandırdın beni yok lüks bi çanta değildi rengini ve modelini söyledim hatta kaldığımız otelin kağıdı vardı onuda söyledik ama not ettilermi bilemem.Prosedür nasıl ilerliyor biraz anlatırmısın neler olmuş olabilir ve ne zamana kadar bulunabilir gidip kendimiz de arayabileceğimiz( hani kendimiz daha iyi tanırız ya o bakımdan söylüyorum) bir yeri varmıdır ambar gibi.
bu sabah valizimi getirdiler ama valizin içine cüzdanımı koymak gibi bir hata yapmıştım oradada bir miktar para vardı o içinden alınmış diğerleri eksiksizdi tabi valizimin bazı yerleri kırılmış mahvolmuştu oda cabası neyse bulundu ya yinede mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?