P Papatyask Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2015 7 1 1 29 27 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Papatyask #1 Hanımlar turk kahvesini nasil yapiyosunuz bi puf noktasi varmi lezzetli olmasi icin . sutlu ama
N nscckts Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Nisan 2014 47.403 127.854 598 38 Gaziantep 27 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Papatyask #2 dogum ve sonrasında mı turk kahvesının puf noktasını ıstıyorsunuz konuyu actıgınız yer
P Papatyask Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2015 7 1 1 29 27 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Papatyask #3 nscckts .!.: dogum ve sonrasında mı turk kahvesının puf noktasını ıstıyorsunuz konuyu actıgınız yer Genişletmek için tıkla... koptum ya yeni farkettim nasil silincek bu
nscckts .!.: dogum ve sonrasında mı turk kahvesının puf noktasını ıstıyorsunuz konuyu actıgınız yer Genişletmek için tıkla... koptum ya yeni farkettim nasil silincek bu
N nscckts Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Nisan 2014 47.403 127.854 598 38 Gaziantep 27 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Papatyask #4 Papatyask .!.: koptum ya yeni farkettim nasil silincek bu Genişletmek için tıkla... yonetıcıler duzeltırler o diilde canım kahve cektı yanı
Papatyask .!.: koptum ya yeni farkettim nasil silincek bu Genişletmek için tıkla... yonetıcıler duzeltırler o diilde canım kahve cektı yanı
P Papatyask Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2015 7 1 1 29 27 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Papatyask #5 B nscckts .!.: yonetıcıler duzeltırler o diilde canım kahve cektı yanı Genişletmek için tıkla... Biliyosan tarif alabilirmiyim bari o kadar rezil olmama deysin
B nscckts .!.: yonetıcıler duzeltırler o diilde canım kahve cektı yanı Genişletmek için tıkla... Biliyosan tarif alabilirmiyim bari o kadar rezil olmama deysin
N nscckts Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Nisan 2014 47.403 127.854 598 38 Gaziantep 27 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Papatyask #6 Papatyask .!.: B Biliyosan tarif alabilirmiyim bari o kadar rezil olmama deysin Genişletmek için tıkla... benım kahvem guzel olur taze cekılmıs kahve alırım onnce 1 fıncan kahve bardagı ıcın; 1 tatlı kasıgı kahve 1 kup seker 1 soguk suyla karıstırırım ocagın ustune kısık ateste hıc kasık vurmadan beklerım köpük köpük olur kopugunu alır bı fasıl yıne atese bırakırım kaynayınca ocaktan alırım afıyet olsun :) sutlu ıstıyorsan en bastakı karısıma damak tadına goz kararına gore sutde katabılırsın
Papatyask .!.: B Biliyosan tarif alabilirmiyim bari o kadar rezil olmama deysin Genişletmek için tıkla... benım kahvem guzel olur taze cekılmıs kahve alırım onnce 1 fıncan kahve bardagı ıcın; 1 tatlı kasıgı kahve 1 kup seker 1 soguk suyla karıstırırım ocagın ustune kısık ateste hıc kasık vurmadan beklerım köpük köpük olur kopugunu alır bı fasıl yıne atese bırakırım kaynayınca ocaktan alırım afıyet olsun :) sutlu ıstıyorsan en bastakı karısıma damak tadına goz kararına gore sutde katabılırsın