terlikçim,öncelikle bu tarifi paylaştığın için teşekkürler bahsettiğim gibi kahvemi yaptım
bahsettiğim gibi kahvemi yaptım

gözlemlerimi paylaşıyorum: kalabalık misafir için uygun bulmadım:)fincanın için kirli duruyo:)birde acemi iseniz taşıyor
kalabalık misafir için uygun bulmadım:)fincanın için kirli duruyo:)birde acemi iseniz taşıyor bunlar dezavantajlar
bunlar dezavantajlar
ama terliğin dediği gibi köpüğü ve tadı çok daha güzel oluyor ilk yapışımdaki gözlemlerim bunlar.bunu birkez daha deniyeceğim
ilk yapışımdaki gözlemlerim bunlar.bunu birkez daha deniyeceğim

gözlemlerimi paylaşıyorum:
 kalabalık misafir için uygun bulmadım:)fincanın için kirli duruyo:)birde acemi iseniz taşıyor
kalabalık misafir için uygun bulmadım:)fincanın için kirli duruyo:)birde acemi iseniz taşıyor bunlar dezavantajlar
bunlar dezavantajlarama terliğin dediği gibi köpüğü ve tadı çok daha güzel oluyor

gördüğünüz gibi taşırıyorum:)annem bi yandan fincan çatlıyacak diye feryat figan ediyor tepemde:)

tadı harika oluyor.yanında mutlaka lokum yiyin

çok beğendiler bol köpüklü oluyor. ilk denememde taşırdım gerçi. ben içtim onu ama diğer ikisi güzel oldu. tek sorun fincanın kulpunun soğuması için beklemek zorunda kaldık ama tadı nefisti
 çok beğendiler bol köpüklü oluyor. ilk denememde taşırdım gerçi. ben içtim onu ama diğer ikisi güzel oldu. tek sorun fincanın kulpunun soğuması için beklemek zorunda kaldık ama tadı nefisti  

(bizimkiler öyle olmaz) ilk başlarda fotoğraf eklemiştim. Ama olsun ilk deneme için çok iyi... Ayrıca kalabalık misafire bir zahmet cezvee yapılması daha uygun...
 (bizimkiler öyle olmaz) ilk başlarda fotoğraf eklemiştim. Ama olsun ilk deneme için çok iyi... Ayrıca kalabalık misafire bir zahmet cezvee yapılması daha uygun... 

sanırım erken almışım,ama su kaynamıştı
sanırım erken almışım,ama su kaynamıştı