Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende hergün yapar oldum kızım uyusun da bende kahvemi yapıp keyif yapıyım diye:))
dünkü kahvemi taşırmadım gitgide ustalaşıyorum bu konuda
yaşasınnn.
içine t.kürürler bi de kızlar delikafadulden
umarım denemezsiniz![]()
ay siz çok yaşayın emi akşama deneyeceğim fincanda kahveyi..inşş çatlamaz ve taşmaz..dikkatle yapacağım..tekrar teşekkürler.insan her yaşta bişeyler öğrenebiliyoo ..ne güsell..
finanda kahve pişirmek çok değişik geldi bana işten eve gider gitmez hemen deneyeceğim inşallah fincanım çatlamaz ilk önce tektük kalan fincanım vardı onunla bir deneyeym bariii
Fincan kahvesini yapmanızı ve içmenizi tavsiye ederim lezzeti farklı...Fincanda kahve pişirme yöntemini biliyorum ben de.Fakat biz genelde kalabalık olduğumuzdan cezvede yapmayı tercih ediyorum.Fincan olayının dezavantajı en fazla 4 kişiye kadar çıkması.
Bendende size değişik bir tarif çokokremle türk kahvesini duydunuzmu hiç ben de bir çikolata ve kahve delisi olarak süper oluyo
hemen yapımını anlatayim 1 tatlı kaşığı dolusu kahve, yarım kup seker ya da yarım cay kaşığı şeker ,ve ben çikolatalı kahveyi çok sevdiğim için bir çay kaşığı dolusu çokokrem hepsini aynı cezveye aynı anda koyun bı en basta bır tur karıstırın cızırdamaya baslayıncada bır tur bolca oluşan köpüğü kasıkla hemen fıncanımıza alıyoruz kalanı bır tasım kaynatıp yavaşca fıncana eklıyoruz ...
dikkat tiryaki olabilirsiniz afiyet olsunn...
ben geldiiimterlik tarif için teşekkürler hemen deniycem a.s.canım çekti valla gerçi halihazırda damlasakızlı kahvem var sade kahvem bitti onunlada aynı lezzeti yakalayabilirmiyim acep fisfisfis neyse canım kahvenin kokusu yeter zatii kahve olsun çamurdan olsun ben mutfağa koşiim anam hatta uçiimkaydirigubbakcemile3
terlik tarif için teşekkürler hemen deniycem a.s.canım çekti valla gerçi halihazırda damlasakızlı kahvem var sade kahvem bitti onunlada aynı lezzeti yakalayabilirmiyim acep fisfisfis neyse canım kahvenin kokusu yeter zatii kahve olsun çamurdan olsun ben mutfağa koşiim anam hatta uçiimkaydirigubbakcemile3
ben geldiiimyaptım içemedim dudaklarımı pişiriyordum nerdeysekaydirigubbakcemile3 ama hayatımda tatmadığım bir lezzet olmuş enfes artık bizim kızlarada havamı atarım yeni kahvemle:smiley-cool: terlikçim tekrar teşekkür ederim yalnız kızlar suyu fincanın ağzına kadar doldurmayım ben iki dudak payı bıraktığım halde taşmasına engel olamadım hahayy beceriksizim demiyorumda kaydirigubbakcemile3 çünki beceriksiz değilim
kahvem soğuycak bi höpürdetiyim bütün kk duysun hööüüpürrrkaydirigubbakcemile3 deneyin kızlar hmmm enfessa.s.
fincanda yapılan kahveyi tam anlıyamadım off şimdi fincanı ocakda kahveyi yaptık o fincanlamı içiçez kahveyi ağız yanmazmı ?? yoksa başka fincanamı aktırıyoruz bide bu kahve fincanındamı pişioruruz ocakta ?
hani derler ya bilmemek ayıp değil ,öğrenmemek ayıpmış. diye..insan her yaşta bi şeyler öğreniyo valla...teşekkürler bayanlar....
ooooo bak cok ılgınc hee acep catlama olmuyor mu
dogru dıyon böcügüm cok farklı ve degişik bir yöntem
ben bunu hiç denemedim yaa
acaba nasıl olar kı?
görünüşü cok güzel köpük köpük nasıl kabarmıs baksana
Bencede mini etekciğim tekrar etmen iyi olmuş bak bende unutmuştummm...
Hâlâ deneyemedim... Peki sen benim fincan kahvesini yaptınmı_? Eğer yaparsan fotoyu paylaş bizlerle... a.s.
Canım ellerine sağlık, havanı at bencede pek bilen yok bu kahvenin yapımını, KK üyelerinden başka :dance: buda bir ayrıcalık olsa gerek değilmi hanımlar... a.s.