türk kahvesi

SevgiliMelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
585
14
48
Ankara
arkadaşlar türk kahvesi içen var mı hamileliğinde?
günde kaç fincandan sonra zararlı olur ki..
şu sıralar aşırı iştahım açıldı, günlük 1 tane içilebilir diye biliyorumda bunu 2'ye çıkarsam sorun olur mu ki?

Günde 1 fincan en iyisi derim.. Sütlü kahve de içebilirsin.. Sade türk kahvesinin tadını tam vermese de etkisini biraz olsun azaltır..

ben türk kahvesi içiyorum günde bitane ilk 3 ay içmedim ama sonra hergün bitane içmeye başladım...
doktoruma sordum günde bitane iç bişey olmaz dedi...

aslında çok severim ve hergun içerdim ama gebeliğin başından beri hiç aklıma gelmiyodu eskişehirde meşhur bi hamamyolu var böyle mis gibi kahve kokar geçerken bi canım çekti içeyim dedim yarısını zor içtim benim bebiş babasına cekecek galiba oda hiç sevmez doktorum abartılmadığı takdirde herşeyi ye iç demişti

Bende kızıma hamileyken çok içiyordum meğersem kan degerlerim düşük çıktı 3 tane kan serumu yediten sonra türk kahvesinden tiksindim ... bi bağlantısı var mı bilmiyorum tabi :=)

Ben de iki gün arayla günd bi fincan iciyorum. Eskiden hastasiydim kahvenin. Hamileligimin ilk zamanlari igrendim icemedim. Simdi tekrar normale döndü hersey ve cok sık olmamakla birlikte iki üc gün arayla bi fincan iciyorum. Bi sorun olmaz fakat günde iki fincan bence cok.

Back
X