Türk kültüründe çocuk sevme

Korumakla cok haklısınız ozellikle bebekleri gecengun otobuse bir kadn bindi iki cocugu var haliyle zoryuruyordu bi birini tut bi birini kadının biriside yardim amacli ona arkasndaki koltuga oturtmak icin 3yaslarndaki oglunu kolundan tuttu dusmesin diye kadinda cocugunu kaciracaklarms gbi asılıyor insanca bu davranisa boyle karsilik verilirmi sinirden oldum yaaa

Çok haklısınız. Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum bir gün kötü patlayacağım ama kime hangi birine bilmiyorum...
+Ayrıca hiçbir zaman milletin bebeğini alıp mıncıklamadım uzaktan sevdim ''ay ne tatlı" tarzında.
Olması gereken bu.
Herkesin kucağına alıp elini öpmesi salyasını bulaştırması midemi bulandırıyor. En kısa zamanda çocuğu yıkamakta buluyorum ben çözümü.

Islak mendil değildir herhalde birinin dokunmasindan çok daha zararli
Herşey zararlı tv ışık cep telefonları yediğimiz et süt sebze kullanılan temizlik malzemeleri günümüzde izole yaşamak imkansız ve ekleyim ömrünü köyden çıkmadan tamamen organik yaşayan kişilerde kanser vakası görülüyor ben genelde çocuğumu kaçırıyordum şimdi büyüdü kendi istemiyor. Bebekken sürekli yıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…