- 6 Aralık 2017
- 240
- 526
- 23
- Konu Sahibi burcubahar0635
-
Bebeklere bu denli yakınlaşmasına ben de karşıyım fakat, sizin de insanları bu denli aşagılamanız hiçç hoş olmamış.. ülkeyi aşagılamanızdan da , böyle bir huyunuz oldugu kanısına vardım. Uyarı levhası asın bebek arabasına, " Yaklaşmayın Tehlikelisiniz! " diye..
Ya arkadaşlar tabii ki bebekleri ve kucuk cocuklari korumak lazim ama bazi anneler fazla kaprisli. Sanki çocukları pırlantadanmiş gibi bir hava takiniyorlar valla kimse kusura bakmasin.
Pırlantayi o anlamda söylemedim. Bazi anneler çocuklarini bütün çocuklardan üstün görüyorlar ve asiri bir koruma icgudusune sahipler yalan yok.Herkesin çocuğu kendine eminim pırlantadır.
Pırlantayi o anlamda söylemedim. Bazi anneler çocuklarini bütün çocuklardan üstün görüyorlar ve asiri bir koruma icgudusune sahipler yalan yok.
Tabii öylelerine lafim yok. Ama mesela bizim bir komsumuz var. Oğlu kucukken onu kimseyle oynatmazdı asla. Cocuguma mikrop bulastiracaksiniz diye diğer çocuklari azarlardi. Üstelik mahallenin çocuklari da aksine çok temiz ailelerin çocuklariydi. Ha kadinin basindan da hiç kötü bir olay geçmemişti.Fazla korumacı demek istediniz sanırım.Ama insanların neler yaşadığını bilemezsiniz.Benim bi arkadaşım 10 günlükken bebeğini kaybetti şu an tekrar çocuğu oldu 6 aylık ve nerdeyse hiç dışarı bile çıkarmıyor aşıları vs hemşire eve getirtip yaptırıyolar.Ben size sadece “ya bi arkadaşım var bebeğiyle öyle kafayı bozmuş ki hastanede mikrop kapmasın diye hemşireyi eve çağırıyolar” desem ne kadar tuhaf karşılardınız hikayesini bilmeden.Ama 10 günlük bebeğini kaybettiğini bilince bu kadar kafayı yemiş olmasının sebebini anlayabiliyosunuz dimi.
Pırlantayi o anlamda söylemedim. Bazi anneler çocuklarini bütün çocuklardan üstün görüyorlar ve asiri bir koruma icgudusune sahipler yalan yok.
Islak mendil değildir herhalde birinin dokunmasindan çok daha zararliAsla kimsenin çocuğuna dokunmam sadece uzaktan gülümserim
Bende karşıyım ben şöyle bir önlem buldum biri dokunursa hijyenik mendille siliyorum hemen anında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?