- 28 Ocak 2009
- 34.572
- 58.346
- 1.123
Ne yaptın yaptın mi yemekleriYufka yok burada o yuzden yapamiyorum borek falan kendim acmam gerekiyor o da isime gelmiyor Her Zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yaptın yaptın mi yemekleriYufka yok burada o yuzden yapamiyorum borek falan kendim acmam gerekiyor o da isime gelmiyor Her Zaman
Ne yaptın yaptın mi yemekleri
Beni etiketlemişsin canım yeni gördüm bildirim gelmedi bana.Zaten epeydir de yoktum.Arkadaşlar fikir vermiş zaten.Menü çok güzel olmuş.Farklı geldi mi onlara yemeklerimiz.Orada niye bulunmuyor malzemeler.Türk marketleri yok mu?Yemek kültürleri nasıl?Merak ettim bizim gibi zengin mi?Yeni menün ne olacak?Ne çok soru sordum dimi.yaptim :)
sebzeli mercimek corbasi
yaprak sarmasi
kagit kebabi
irmik helvasi yaptim
herkes cok begendi
nisanda tekrar yeni menu olacakmis =)
Beni etiketlemişsin canım yeni gördüm bildirim gelmedi bana.Zaten epeydir de yoktum.Arkadaşlar fikir vermiş zaten.Menü çok güzel olmuş.Farklı geldi mi onlara yemeklerimiz.Orada niye bulunmuyor malzemeler.Türk marketleri yok mu?Yemek kültürleri nasıl?Merak ettim bizim gibi zengin mi?Yeni menün ne olacak?Ne çok soru sordum dimi.![]()
Baharatsız ve tuzsuz yemek mi yiyorlar.Evet canım sonradan fark ettim olmadığını.
Yemeklere bayıldılar.
Ama zevkleri çok farklı
Neredeyse sıfır baharat sıfır tuz ile yapıyorlar
Malzemeler yok çünkü ispanyada çok Türk yok
Ben Madrid'e iş için gittiğim Zaman bazı şeyleri bulabiliyorum orada zor olsada ama evim Barcelona'da ve Barcelona'da çok zor bulmak.
Salça yok , yufka yok , yoğurt artık alıştım ama tadı garip.
yemek kültürleri çok zengin ama benim damak tadıma göre değil pek , iyiki balık Deniz ürünü et falan varda kurtarıyor bir yerden.
Güzelmiş. Cacık bol sarımsaklı yap :) sulu güzel olur kofteyide bol acili Salçalı ☺Yeni yemeklerimi belirledim.
Mercimek köftesi
Patlıcan kebap
Cacık
Sütlaç![]()
Güzelmiş. Cacık bol sarımsaklı yap :) sulu güzel olur kofteyide bol acili Salçalı ☺
yanına birde bulgur pilavı patlat canımYeni yemeklerimi belirledim.
Mercimek köftesi
Patlıcan kebap
Cacık
Sütlaç![]()
Evet çok iyi fikiryanına birde bulgur pilavı patlat canım![]()
çıkartma cnm mercimek köftesini oda kalsın :) marulla birlikte sunum yaparsın meze niyetine :)Evet çok iyi fikir
Mercimek köftesini çıkarayım o Zaman
Canım çekti valla
Bir de turşu :)
Süper yemekler seçmişsin.Bugün bir gezi programında İspanya Bilbao'yı gösterdi.Bildiğin kuru fasülye,kıymalı patates yemeği yiyorlar.Sen salça yok demiştin ya bizimkinden bir farkı yoktu.Bölge bölge değişiyor mu yemekleri.Bir de mutfakları çok zenginmiş öyle dediler.Ahçı bildiğin midyeyi haşladı sosladı verdi sunucuya.Yeni yemeklerimi belirledim.
Mercimek köftesi
Patlıcan kebap
Cacık
Sütlaç![]()
Süper yemekler seçmişsin.Bugün bir gezi programında İspanya Bilbao'yı gösterdi.Bildiğin kuru fasülye,kıymalı patates yemeği yiyorlar.Sen salça yok demiştin ya bizimkinden bir farkı yoktu.Bölge bölge değişiyor mu yemekleri.Bir de mutfakları çok zenginmiş öyle dediler.Ahçı bildiğin midyeyi haşladı sosladı verdi sunucuya.![]()
Ayy bu ne?O salça değildir :))
Domates sosları var pişirilmiş paketlenmiş
O domates soslarını kullanıyorlar
O soslar makarnada güzel oluyor
Gerçi bilbao yu bilmiyorum ama sanmıyorum olsun. Benim yaşadığım yerde Kuru fasülye resimdeki gibi :)
Ayy bu ne?O görünenler sucuk mu?Domates sos benim de aklıma geldi ama baya kırmızı olunca süpheye düştüm.
Yok valla aynı bizimki gibiydi kurufasülye ve patates.Değişik yemekler yerler görmek için kalk İspanya'ya git önüne kurufasülye koysunlar.
![]()
Bak içinde et varsa güzeldir.Bize de onların yemekleri tuhaf gelir.Salçanın onlara ağır gelmesi normal.Aman tut bırakma o bulduğun kişiyi.Salça,lokum daha ne olsun:)Paella'yı dünya mutfağında yemek yarışmasında bir arkadaşımız yapmıştı.Deniz ürünlü bir yemek.Orada baya meşhur olduğuna göre güzeldir her ne kadar bana hitap etmese de.Yemeğin adı favada catalana. İçinde çeşit çeşit et var. Büyük parçalar halinde domuz sosisleri olmazsa olmazı , dana eti , tavuk eti , karides ,yerine göre değişiyor.
O kırmızı dediğim gibi domates sostur
Salça benzeri bir şey yok
Bazen marketlerin İtalyan haftası oluyor ya da yunan. O zaman konsantre domates sosu adıyla bizim salça gibi bir şey satıyorlar.
Ben şimdi bir kişi buldum bazı ürünleri satıyor
Sucuk salam salça lokum gibi. Ondan alıyorum.
Bazen misafir geliyor bizim yemekler çok ağır geliyor salçalı insanlara. Alışmamışlar :)
Gene de güzel yemekleri var. Paella , balık vb.
Benim en sevdiğim mezeler.
:)) paellayı ben de yapmıştım son Deniz ürünleri yarışmasındaBak içinde et varsa güzeldir.Bize de onların yemekleri tuhaf gelir.Salçanın onlara ağır gelmesi normal.Aman tut bırakma o bulduğun kişiyi.Salça,lokum daha ne olsun:)Paella'yı dünya mutfağında yemek yarışmasında bir arkadaşımız yapmıştı.Deniz ürünlü bir yemek.Orada baya meşhur olduğuna göre güzeldir her ne kadar bana hitap etmese de.Ama balık severim:)
Ayy öyleymiş evet.:)) paellayı ben de yapmıştım son Deniz ürünleri yarışmasında
Evet ya. Bırakmıycam artık benden kaçmaz