Türk ve yabancı birlikteliğindeki fikirlerinizi merak edıyorum

Benim yorumum şu yönlü, yabancılarla bağlantılı olarak çalıştığın işte yeniysen ilk zamanlar bu şekilde sempati duyman normal. Ama bu işte devam eder de değişik milletlerden erkekleri tanırsam “bizim türk erkekleri gibisi yok” diye düşünürsün. Her millet kendi içinde kültüre sahiptir ve bu uzaktan mailleşmeye benzemez ilişki aşamasında..ben de dünya üzerinde bir sürü milletten insan tanıyorum ve “kocam gibisi yok” diyorum.

dogarken milliyetini kimse secmiyor, ama nasıl bir insan olacagınız deger yargılarınız bunlar sizin elinizde... onemli olan insandır diyorum ben.

Ben de yabancı değilse de azınlıga mensup biriyle evlendim,benimle konusmayı kesen arkadaslarım oldu, beni kınayanlar falan...
hayat sizin, karar sizin baskaları için değil kendiniz kendi deger yargılarınız için yasayın

bence çokta şahane olur, çocuklar iki dil, iki farklı kültür bilir, bir rivayete görede çocukların bağışıklık sistemleri daha kuvvetli oluyormuş, tamamen uzak ırkların evliliklerinde

yabanci olmasi önemli degilki önemli olan sizin anlasmaniz.. eger kendine uygun görüyosan ve sen anlasabiliyosan bence fazla düsünme..
ne yabancilar var bizim insanimizdan daha dürüst iyi niyetli.. yani bu din ve irkina bakmiyor..insanligi önemli.

Bende hep yabancı bır erkekle bırlıktelıgımı surdurup evlenmek ıstemısımdır eger beynın Aklın mantıgın uyuosa evet

Ama yazın fıruze dıye bır kıtap okumustum okurken o kadar agladım kı aklıma geldıkce uzulurum hep
Bır sure tanı gorus ıcıne gır huyununsuyuna bak bakalım.

Bende hep yabancı bır erkekle bırlıktelıgımı surdurup evlenmek ıstemısımdır eger beynın Aklın mantıgın uyuosa evet

Ama yazın fıruze dıye bır kıtap okumustum okurken o kadar agladım kı aklıma geldıkce uzulurum hep
Bır sure tanı gorus ıcıne gır huyununsuyuna bak bakalım.

Benim kocam da yabanci avrupali 7 senedir evliyim ve benim kocam gibisi yok iyiki de evlenmisim!
Herkes bizim gibi olucak diye birsey de yok olmicak gibi de!avrupali erkekler cooldur herkese yapismazlar.kadin kadindir diye her onune gelenle yapamazlar!kolay kolay da evlenmezler(yani aile zoruyla veya sevmeden,anlasmadan)kisilik karakterin de yabancilik turklukle bi alakasi yok!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…