Türk ve yabancı birlikteliğindeki fikirlerinizi merak edıyorum

dün bana bı nevı cıkma teklıf ettı, ıs dısındada görüsmek ıstıyorum senınle ama arkadaslıktan daha fazla bırseyler olsun ıstıyorum dedı..

hemen olaya atlamayım dıye ben ıs dısında görüsmek ıstemıyorum dedım aslında ıstedıgım halde.. bırazda kafamda soru ısaretlerı oldugundan .. neyse sımdı keske evet deseydım dıyorum

ayyy kaçırdın kabuklu fıstığııı

kızlar... bugün hoslandıgım cocukla göz göze geldıkk..pek oralı olmadı.. yada müdür vardı dıye öyle yaptı bılmıyorum..=(

bu kötü günlerde onu ılacım gıbı görüyorum ama ılgısını kaybetmıs durumdayım =/

aşk güzel şeyde bunun nişanı var düğünü, derneği ,dini, bayramı var bea....
çok hızlı gittimmm
aşık olupta işin içinden çıkamamak var yani..

aşk güzel şeyde bunun nişanı var düğünü, derneği ,dini, bayramı var bea....
çok hızlı gittimmm
aşık olupta işin içinden çıkamamak var yani..

ne olurdu sankı adı mehmet olaydı dılı türkce olaydı dını benımkınden .. ozaman tadından yenmezdı

tam ıstedıgım gıbı bırısı.. tıpı, huyu, suyu ne bılım yaa cok taatlııııı

bence ırk çok ama çok önmli türklerin soyumu kurudu illa karşına seveceğin bi türk çıkar

belkı nasıbımde o vardır olamaz mı? bılmıyorum yanı olur mu olamaz mı dıye ama tanısmamız ve ılk karsılasmamız hersey o kadar farklıydı kı .. ınsan ıster ıstemez etkılenıyor..

hayır yanı anlasabıldıgın, herseyden konusup sohbet edebıldıgın, gözüne ve gönlüne hıtap eden bırı var karsında.. yanında huzur buldugun ama türk degıl ..

ırka önem vermıyorum ben acıkcası ama din gercekten cok önemlı..

Benim esim yabanci :)

2 yil tanisikligimiz var bir yili askindir da evliyiz :) Üstelik ben onu tanidigimda Türkiye`de idim, dedigin gibi ortak noktalar ve paylasimlarimiz o kadar güzeldi ki uzaktan yürümez diyenlere inat cok güzel sürdürdük evlendik ve onu takip edip bu gurbet ellere kadar da geldim :)

Bence yabanci biriyle evlilik eger iki taraf da sabirli ise oldukca enerjik bir beraberlik cünkü kesfedilmesi gereken uzun bir yol var önünüzde. Kültürel catismalar olsa da dedigim gibi sevgi ve anlayis hakimse iliskiye cok rahat atlatilabilir. Benim esim Türkce ögreniyor, bazen benim bildigini bilmedigim kelimeler kullaniyor, o an dünyalar benim oluyor. O kadar komik seyler var ki yazsam roman olur

peki din konusunda naptın yada naptınız? yoksa aynı dını mı paylasıyorsunuz? aıleler nasıl yaklastı konuya:)

21 yasindayim.
3 erkekle ciktim simdiye kadar. ilki sacmalikti zaten. ne sevdim ne asik oldum. oyle olsun diye oldu, hicte guzel olmadi, ben bitirmeye calistikca ustume geldi bogdukca bogdu, simdi hala pesimde. ikincisi kendimden 11 yas buyuk bi adamdi, sorunlarimiz vardi, ona cok hayrandim, ayni dili konusuyorduk, ama onun yasanmisliklarina yetisemedim, mutlu olamadim. 3.su kafamda bir suru soru isareti vardi. Ayri kulturden geliyorduk.. Ben amerikada yasiyorum, o da amerikaliydi. Gozlerime askla bakardi. Ben konusurken hayranlikla dinlerdi. O zamana kadar hic ihtimal vermedigim bisey yaptim ve onunla ciktim. Kimseyle yasamadigim kadar guzel seyler yasadim onunla. Sevgi, saygi, ask hersey vardi. Ama ayrildik malesef cunku hayattan beklentilerimiz farkliydi. aslinda konussak duzelecek seylerdi ama bazi seyler cok ustuste gelmisti, o da ben de yilmistik artik.

Ben o kisinin uzuntusunu yasadim son 2 aydir, burada beni taniyan kisiler bilirler.
Neysem diyecegim su ki, ben anladim ki bu isin kulturu, dini, dili yok. ask iki insan arasinda olan bambaska bisey. Dogru insansa, hayattaki amaclariniz, hedefleriniz, ilgi alanlariniz vs vs uyusuyorsa o zaman dene derim. insan yaptigindan degil, yapmadigindan daha cok pisman olurmus.

agbim 4 yıldır çinli bir kızla evli.
gayet mutlu ancak kultur cok farklı bazan olmadık hareketler oluyor

huyu suyu ahlakı kısaca ınsan olarak ıyı bır cocuksa ,din ırk ayrımı yapılmamalı bence

turk erkeklerınıde gorduk neyse

cnm benım arkadasımın sevgılısı yabancı. cok ınce dusuncelı centilmen bırı

bugune kadar aldatma mevzularıda hıc olmadı

yolda yururken baska kız suzme olayları hıc yok .bızım turk erkeklerınde bunu

sık sık goruruz .yabancı erkekler cok ıyıdır demek ıstemıyorum ,ama gerek

burada okudugumuz konularda gerekse kendı bıtırdıgım ılıskıden dolayı

turk erkeklerınden bana ıllalah geldı valla

ben de yurtdısına acılmayı dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…