- Konu Sahibi eSmerimSin
-
gitt konussssssss cookk hyecanlııııııııııı yaaaa :)
evet heycanlı ama ne bılıym ya konusasım yok bugün pek
dün bana bı nevı cıkma teklıf ettı, ıs dısındada görüsmek ıstıyorum senınle ama arkadaslıktan daha fazla bırseyler olsun ıstıyorum dedı..
hemen olaya atlamayım dıye ben ıs dısında görüsmek ıstemıyorum dedım aslında ıstedıgım halde.. bırazda kafamda soru ısaretlerı oldugundan .. neyse sımdı keske evet deseydım dıyorum
ayyy kaçırdın kabuklu fıstığııı
kacırdım gıbı sankı.. bugün sadece günaydın dedı dahada ugramadı normalde masamın üstünden ınmezdı
özledımm..=(
hmm o zaman bence iş çıkışı kahve için :)
aşk güzel şeyde bunun nişanı var düğünü, derneği ,dini, bayramı var bea....
çok hızlı gittimmm
aşık olupta işin içinden çıkamamak var yani..
bence ırk çok ama çok önmli türklerin soyumu kurudu illa karşına seveceğin bi türk çıkar
Benim esim yabanci :)
2 yil tanisikligimiz var bir yili askindir da evliyiz :) Üstelik ben onu tanidigimda Türkiye`de idim, dedigin gibi ortak noktalar ve paylasimlarimiz o kadar güzeldi ki uzaktan yürümez diyenlere inat cok güzel sürdürdük evlendik ve onu takip edip bu gurbet ellere kadar da geldim :)
Bence yabanci biriyle evlilik eger iki taraf da sabirli ise oldukca enerjik bir beraberlik cünkü kesfedilmesi gereken uzun bir yol var önünüzde. Kültürel catismalar olsa da dedigim gibi sevgi ve anlayis hakimse iliskiye cok rahat atlatilabilir. Benim esim Türkce ögreniyor, bazen benim bildigini bilmedigim kelimeler kullaniyor, o an dünyalar benim oluyor. O kadar komik seyler var ki yazsam roman olur
kızlar bu bır dert degıl ama akıl danısmak, fıkırlerınız almak ıstıyorum..
ben hazıran ayından berı cok güzel bır ıse gırdım ve burada cok hos bırıyle tanıstım (ıs arkadasıyız) ama yemek yemege fln ınerken hep denk geldıgım ve son 2 haftadır hoslanmaya, begenmeye basladıgım bırısı var fakat ben yurt dısında yasıyorum bu cocukda yabancı.. ama ortak zevklerımız var, hayata bakıs acılarımız aynı..böyle onunla konustukca dahada hayran bırakıyor benı kendıne hele gözlerı..dıs görünüs olarak o kadar woow bomba süper yakısklı degıl ama cok sakın bır yapısı var, benım gıbı sessız sakın konusan bır ınsan..böyle resmen gözlerımızle konusuyoruz sankı..daha ılk görüdügüm anda garıp bır hıs kaplamastı benı.bılmıyorum cok degısık duygular ıcındeyım..
sız nasl bakıyorsunuz şu türk ve yabancı bırlıkletıgıne?? fıkrınız nedır kızlarrr??
merak edıyormm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?