Türkan Kanal D

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Ayşe Kulin‘in romanından senaryolaştırılacak olan Eğitim gönüllüsü Türkan Saylan‘ın hayatı Koliba yapım tarafından televizyon dizisi haline getiriliyor. Yapım şirketinin Türkan Saylan‘ın ailesinin projeye sıcak baktığı söyleniyor. Projenin Şubat ayında gerçekleşeceğini belirten Ayşe Kulin‘de senaryo hazırlandıktan sonra inceleyeceğinizi belirtti.
Türkan Saylan‘ı dizide canlandıracak oyuncular kesinleşti . Türkan Saylan’ın gençliğini Sanem Çelik, orta yaş halini ise Derya Alabora canlandıracak. Dizi Eylül 2010 gibi ekranlarda olacak.kanali henuz belli degil

Son düzenleyen: Moderatör:
sanem çelik;derya alabora :bbo:türkan saylanın hayatı olduğu için izlemek isterdim ama bu iki oyuncuyu çok mu aramışlar merak ettim çok iticiler sevmiyorum ben

Dizinin müziklerini usta müzisyen fahir Atakoğlu yapacak. Dizinin çekimlerine başlanıldıktan sonra müzikleri yapmaya başlayacak olan Atakoğlu “Asıl görüntüyü görünce temayı besteleyeceğim, Türkan Saylan’la tanışmadım, okuduğum kadarrıyla belli temalar çıkardım, asıl görüntüyü görünce müzik belli olacak. Türkan Saylan’a minimalist bir müzik yakışır.” demiş. Türkan Saylan‘ı dizide canlandıracak oyuncular kesinleşti . Türkan Saylan‘ın gençliğini Mehmet Ali Alabora‘nın eşi Pınar Öğün, orta yaş halini ise Derya Alabora canlandıracak. Dizi Eylül 2010 gibi ekranlarda olacak. Diğer rollerde Saygın Soysal, Nesrin Kazankaya ve Damla Sönmez

Güzel ve izlenmeye değer bir dizi olacak inşallah,sabırsızlıkla bekliyorum:)

Hangi kanalda olacak acaba?TRT de olursa izlemem.

türkan saylanın hayatını anlatan dizi olcak sanırım fragmanlar ilgi çekici geldi.
izleyeceğim.. aşkı memnu sendromundan çıktı sanırım kanal d kaydirigubbakcemile3

eğer sanem celik türkanı oynarsa hayatta izlemem, çünkü sanem çeliğe biçtikleri rol çok anlamsız olur, gerçekçi gelmez bana:bbo:

saol canım, nilim sanem çelik oynıcak demiş ama herhalde sonradan değişti
yoksa saçma olcaktı gençliği sanem çelik, ortayaşlılığı derya alabora, hiç benzemiyolar ki

yeni kadroyu yazmistim yukarida :hulya:

ayşe kulin in türkan adlı romanından çok etkilenmiştim bayanssulusmile
şuan filmini duyuncada sevindim bayagı reklamını da görmüştüm zaten ohhh be hihoyyyt

Güzel ve izlenmeye değer bir dizi olacak inşallah,sabırsızlıkla bekliyorum:)

Hangi kanalda olacak acaba?TRT de olursa izlemem.

Trt için bende izlemem diye düşünürdüm ta ki Sakarya Fırat ile karşılaşana kadar. Çarşamba akşamı bilmeyenler bi izlesin derimturkbayragi...

yeni sezonun izlenebilir dizilerinden biri olacak benim için..kitabını okumuştum..bakalım dizi nasıl olacak.Başroldeki kız memolinin karısıymış,görelim bakalım oyunculuğunu..eminim kocasından daha iyidir..şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…