Türkan Kanal D

evet ya şubatı km dedi başlasada izlesek kitabı okumamıştım daha en iyisi okumayım dizi başlasın o zaman okurum

ya kitabı okumuştum ve çok etkilenmiştim türkan hocanın hayatından .. opuyorumnanaktan

diziyi merakla bekliyorum boshayallersmile

şubatta başlayacak dizinin reklamını şimdi mi veriyolar.. :1ninca:
bi:1ninca: de yakında diyolar.. -tatlicadiarzu-

eyülülde kızlar başlayacak başlasada düzgün bir dizi izlesek şakkıdı

Ayşe Kulin'in Türkan kitabı çok güzeldi. Bir solukta okumuştum.. Diziyi de izlemek istiyorum bakalım. Yayın zamanları belli olsun da.. Keşke kendi de görebilseydi.. :gitme: :Saruboceq:

******** ta gördüm bazı kendini bilmezler rtük ü telefona tutuyormuş dizi yayınlanmasın diye kötükedihüso

Ben de merak ediyorum diziyi. Eylülde başlayacağını okudum.
bazı arkadaşların TRT de ise izlemem demelerine takıldım.
Ben genelde TRT deki dizileri izliyorum.
Gayet kaliteli buluyorum. Üstelik diğer kanallarda 1 dizi bitene kadar 2 dizi bitiyor.
Saatlerce sürmüyor.
Özel kanalda şimdiye kadar yaprak dökümünden başka dizi izlemedim.
Tabi herkesin kendi tercihi de sadece merak ettim.bilmiyorumkismile

******** ta gördüm bazı kendini bilmezler rtük ü telefona tutuyormuş dizi yayınlanmasın diye kötükedihüso

tam ben yazacaktım baktım sen yazmışsın evet dizinin kaldırılması için baskı yapanlar varmış yazık aydınlıktan korkan fareler karanlığınızda boğulun o kadının tırnağı olmazsınız derim ben o zavallılara ancak diziyi dört gözle bekliyorum reyting rekorları kırar inşallahhhhşakkıdı

o örümcek beyinli insanlara inat izlicem keşke herkes türkan saylan olabilse.....

Yayın gün ve saatine göre karar verecektim ama şimdi iki TVyi de açıp öyle izliycem. Yazık ya ölülere bile saygıları yok bazı insanların...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Ne güzel söylemişsin,karanlığa alışmış aydınlıktan korkan lağım fareleri işte

facebook da paylaşılanları gördükçe sinirden deliye dönüyorum
bu dizinin başlamasına izin vermeyelim sen de paylaş tarzı
şeyler var. yazık ne kadar da çok korkuyolarmış meğerse kndisinden
rahmetlinin naaş bile yetiyo rahatsız etmeye birilerini

Sağlığında bir gün rahat bırakmadılar.
Öldükten sonra da uğraşıyorlar inanılır gibi değil.

aynen canım aydınlıktan o kadar korkuyor ki bu fareler kadının ölüsüne anısına bile tahamül edemiyorlar o kadın bu dünyaya çok şey yapmış sen ne yaptın diye sormak isterim o farelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…