Umay ,Gökçe …Kızlar 34 haftalık hamileyim bir oğlum var adı Umut Alp diye benim şimdi kızım olacak türkçe kökenli iki isim istiyorum anlamı güzel önerilerinizi yazar mısın rica ediyorum karar veremedim ne olur bana yardım edin oğlumun ismine uyması şart değil kızlar
Umay çok tuhaf geliyor bana zaten ya koyma bosverUmay ismi kuzenim koydu
Gökçe de cok var çevrede başka olursa daha iyi
Dilge doğaKızlar 34 haftalık hamileyim bir oğlum var adı Umut Alp diye benim şimdi kızım olacak türkçe kökenli iki isim istiyorum anlamı güzel önerilerinizi yazar mısın rica ediyorum karar veremedim ne olur bana yardım edin oğlumun ismine uyması şart değil kızlar
İnciKızlar 34 haftalık hamileyim bir oğlum var adı Umut Alp diye benim şimdi kızım olacak türkçe kökenli iki isim istiyorum anlamı güzel önerilerinizi yazar mısın rica ediyorum karar veremedim ne olur bana yardım edin oğlumun ismine uyması şart değil kızlar
İnci cok begeniyorum ama yanına başka isim bulamadım
Güzel konuşan , hoş sohbetli demek . Bende çok beğeniyorum bu ismi. Nadir bulunuyor çok kimsede duymadımDilge ismini ilk defa duydum anlamı nedir acaba güzel begendim
İsmi ile yaşasınKızımın adı Gökçe
Adıyla yaşasın sağlık versin inşallah gökçe cok güzel cevrede olmasa bende koyardımKızımın adı Gökçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?