isalam ülkeler nasıl ilerleyecek bu kafalarla sonrada Avrupa vs yobaz diyor derler..Şiir mi bu? Posta gazetesindeki şiir köşesi saçmalıkları gibi olmuş
Hastaneye gidince de kadın doktor yok mu? diye sorarlar
avrupaya gerek yok başkentin göbeğinden ben de yobaz diyorumisalam ülkeler nasıl ilerleyecek bu kafalarla sonrada Avrupa vs yobaz diyor derler..
dün,fransanın Müslüman kesime tepkisi ile ilgili konuştuk..tabiki hiç bir şey fransayı haklı çıkarmaz,ama ülkemde hala bunların konuşulması tartışılması sinir bozucu umarım alırlar öğretmenlikten..avrupaya gerek yok başkentin göbeğinden ben de yobaz diyorum
okadarda değil çıksın tartışalım o zaman medeni şekilde hodri meydan..o değil bu siteden şiire tav olan kadının değeri bıdı bıdısı yapan bi sürü kişi çıkar.
okadarda değil çıksın tartışalım o zaman medeni şekilde hodri meydan..
bir kere bir erkek 1000,1500 maaş alıyorsa kiradaysa kadın zaten çalışmak zorunda aç açmı oturacak evde..Son yıllarda okuduğum en duygusal ve içli şiir...Şiyir...Tutamıyorum gözyaşlarımı
"Evde bakıcı yüzüne tükürüyor çocuğunun" kısmında kahkaha attım dayanamadım daha fazla.
nerde o günler..alıcan bunu vurucan kırbacı vurucan kırbacı ta ki aklı başına gelinceye değin
kızkardeşimin arkadaşı ev aldılar krediyle düğünde takılanları peşinat verdiler kalana kredi 1000 tl ye yakın veriyorlar her ay..koçasıda 2000 alıyor yetmediği için temizliğe gitmeye başladı bir eve ayda 1000 tl..ye..kadının çalıştığını krediye verince 2000 le 3 kişi anca geçiniyorlaralıcan bunu vurucan kırbacı vurucan kırbacı ta ki aklı başına gelinceye değin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?