- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.903
- 168
bir kere bir erkek 1000,1500 maaş alıyorsa kiradaysa kadın zaten çalışmak zorunda aç açmı oturacak evde..
okadar acıki ülkemizdeki durum kaç tane öğretmen bankacı vs hanımın maaşını kocası alıyor..Aynen. Kadın maddi anlamda çalışmak zorunda olmasa da çalışmalı bence. İş sadece para kazanma aracı değil ki.
"Evinde otur kadın, tak yüzüğünü, erkekleşme!" Oldu canım çay da koyayım mı?
Aynen. Kadın maddi anlamda çalışmak zorunda olmasa da çalışmalı bence. İş sadece para kazanma aracı değil ki.
yok canım her hafta cuma vaazında cemaatide yoldan çıkarır buBu şiir kadınlara değil kendi eşine yazılmış gibi.
Kanayan yarası var hocanın. Yalnız bu hoca da camilik bir hoca.
Ne işi var edebiyat öğretmenliğinde
Aman be hocam senin ne işin var Türkçede senin yerin cami de
işte islami kesimde bir çoğunun problemi bu..orta doğuda vs..sonrada Müslümanları beğenmiyorlar geri kafalı diye..erkeklerimiz ne kadar hassas.. kadının değerini düşünmekten telef olacaklar.. birazda kendi hemcinslerini düşünseler belki şiddet, vahşet biterdi.. üşenmemiş bir de şiir yazmış yahu.. demiyor lar ki kadınların sahaya inmesi bazılarımızı (!) eziyor..
Yanına bir de kek yaparsan gadınlığın dadından yinmez
yine burada okumuştuk kadın öğretmen tayini nedeniyle eşi ile gitmişler ailesinden uzak şehre kocası hem tekme tokat dövüyormuş hem maaş kartını alıyormuş..Aynen. Kadın maddi anlamda çalışmak zorunda olmasa da çalışmalı bence. İş sadece para kazanma aracı değil ki.
kesinlilkle..annesi babası kocası kaynanası kayınpederivs..Şaşırmıyorum artık, bu zihniyetteki insanlar her yerde.
Kadınlar üzerinde herkes söz sahibi, ama kadınlar değil.
yine dert topiğinde bir hanım bankacı çok kiloluymuş kocam beni beğenmiyor ama ne özel dr a ne spora göndermedi diyor..e bu kadının maaşı üzerinde söz hakkı yokmu..ben çalışan bir hanım değilim benim daha çok söz hakkım var..Aynen. Kadın maddi anlamda çalışmak zorunda olmasa da çalışmalı bence. İş sadece para kazanma aracı değil ki.
Bu şiir kadınlara değil kendi eşine yazılmış gibi.
Kanayan yarası var hocanın. Yalnız bu hoca da camilik bir hoca.
Ne işi var edebiyat öğretmenliğinde
Aman be hocam senin ne işin var Türkçede senin yerin cami de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?