Türke benzemiyorum diyerek hava atmak

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
26
Merhaba ablalarım

Ben yapı olarak biraz takıntılı bir insanım, dış görünüşüme falan biraz takıntılıyımdır. Ama kimseye zararı olmayan bir takıntı, işte saçımın rengini mi değiştirsem burnum biraz yamuk mu ya falan diye kendi çapımda düşünceler.

Bir arkadaşım var, sürekli kendini öven bir insan oldu çıktı. En sinir olduğum şey de durup durup beni hiç türklere benzetmiyolar temalı konuşmaları. Kendisi yunanistanlı (türk) konuşması biraz şiveli ve de ismi yunan harfleriyle yazıyor okulda yaka kartında falan. Onun dışında öyle çok yabancıya benzer bir hali yok bildiğimiz kara kaş kara göz kahverengi saç klasik. Ama bu isim ve şiveden dolayı sanırım yabancı sanıp soranlar oluyor, bu da gelip bana her gün ''ya türküm diyorum kimse inanmıyo'', ''beni yabancı sanıyolar'' ''bizim aile çok avrupai bi görünüme sahip'' vs diyor. Tam olarak bunları demiyor ama mesaj bu.

Sanki türke benzemek kötü bişey mi? Ben buna sinir oluyorum ki kendisi hiç de öyle anlattığı gibi yabancılara benzemiyor yani. Benim takıntılı olduğumu bilip beni güya kıskandırmak için yapıyor bence. Sürekli gelip süt gibi bembeyazım, saçlarımı boya sanıyorlar, gözlerim bazen gri oluyor falan diyo bana. İlk başlarda takmamıştım anlam veremiyordum ama resmen her gün bunları konuşuyoruz artık, ne yapayım yani benim süt gibi beyaz tenim yoksa, gözlerim gri değilse

Artık bana böyle şeyler dediğinde bozmak istiyorum onu, sizce ne demeliyim?

Not: yaşım 17 evet biraz küçüğüm ama benim de derdim bu, sürekli kendisini övüp beni çaktırmadan yermesinden bıktım :KK43:

Merhaba ablalarım

Ben yapı olarak biraz takıntılı bir insanım, dış görünüşüme falan biraz takıntılıyımdır. Ama kimseye zararı olmayan bir takıntı, işte saçımın rengini mi değiştirsem burnum biraz yamuk mu ya falan diye kendi çapımda düşünceler.

Bir arkadaşım var, sürekli kendini öven bir insan oldu çıktı. En sinir olduğum şey de durup durup beni hiç türklere benzetmiyolar temalı konuşmaları. Kendisi yunanistanlı (türk) konuşması biraz şiveli ve de ismi yunan harfleriyle yazıyor okulda yaka kartında falan. Onun dışında öyle çok yabancıya benzer bir hali yok bildiğimiz kara kaş kara göz kahverengi saç klasik. Ama bu isim ve şiveden dolayı sanırım yabancı sanıp soranlar oluyor, bu da gelip bana her gün ''ya türküm diyorum kimse inanmıyo'', ''beni yabancı sanıyolar'' ''bizim aile çok avrupai bi görünüme sahip'' vs diyor. Tam olarak bunları demiyor ama mesaj bu.

Sanki türke benzemek kötü bişey mi? Ben buna sinir oluyorum ki kendisi hiç de öyle anlattığı gibi yabancılara benzemiyor yani. Benim takıntılı olduğumu bilip beni güya kıskandırmak için yapıyor bence. Sürekli gelip süt gibi bembeyazım, saçlarımı boya sanıyorlar, gözlerim bazen gri oluyor falan diyo bana. İlk başlarda takmamıştım anlam veremiyordum ama resmen her gün bunları konuşuyoruz artık, ne yapayım yani benim süt gibi beyaz tenim yoksa, gözlerim gri değilse

Artık bana böyle şeyler dediğinde bozmak istiyorum onu, sizce ne demeliyim?

Not: yaşım 17 evet biraz küçüğüm ama benim de derdim bu, sürekli kendisini övüp beni çaktırmadan yermesinden bıktım :KK43:
Türk e benzememek övünülecek bir şey mi hadi oradan deseydin:63:

ve sana tavsiye bu kadar takıntılı olma

bakıyorum da kk de bu yaş grubunun açtığı konular birbirinin aynı

yok güzel miyim,yok çirkinim

Türk e benzememek övünülecek bir şey mi hadi oradan deseydin:63:

ve tavsiye bu kadar takıntılı olma

Ya demek istiyorum ama böyle nasıl desem alttan mesaj verdiği için ben bunu desem hemen kıvırır.

Ben takıntılarımı yavaş yavaş yeniyorum artık eskisi kadar değil inşallah tamamen yenicem bir gün :)

adam yunan mış zaten
yunan değil türk, ayrıca mesele yabancı olması benzemesi vs değil sanki türke benzemek kötü bir şeymiş gibi konuşması

Neye benziyorum bilmiyorum
Kökenimde yabancılık da var
Ama öz be öz Türk hissediyorum En Büyük TÜRKİYE:KK200:

ama zaten Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi ırkla, kanla olacak iş değil bu:

"Türk'üm diyen herkes Türktür." En Büyük TÜRKİYE

Ben kökenimden aşırı derecede memnunum, zaten insan olmak güzel olmak vs milliyetle ilgili değil ama arkadaşımın türke benzemek kötü ben avrupalılara benziyorum avrupalıyım çok güzelim havaları beni sinir ediyor, türke benzemek kötü mü yani?

şundan bahsetmeye çalışmış türklerin büyük çoğunluğu koyu göz koyu saç ya

sarışın renkli göz olan kendini yabancı sanmaya başlamış

ve bunu üstünlük olarak görüyor

buda ona karşın komplekse girmiş

heil hitler
diyesim geldi :KK53:

türk dediğin boy boy tip tip belli bir rengi falan da yok ki :KK53:

Ya demek istiyorum ama böyle nasıl desem alttan mesaj verdiği için ben bunu desem hemen kıvırır.

Ben takıntılarımı yavaş yavaş yeniyorum artık eskisi kadar değil inşallah tamamen yenicem bir gün :)
sende ona kıvır boş insanların boş muhabbetleri de:KK53:

benzese ne olacak benzemese ne olacak Allah aşkına

Başkası demeden söyliyeyim de içinde kalmasın fotonu koyda bakalım

böyle konu açanlar sonradan hep koyuyor:KK53:

niye fotoğraf koyuyorum anlamadım? ben güzel miyim çirkin miyim diye sormadım ki? arkadaşımın tavrına sinir olduğumu ve buna bir son vermek istediğimi anlatmak istiyorum sadece.

X