Ben de kullandm geldim simdi.her zamn oldgu gibi yine akp ye bastm.gercekten çok heyecanlandm.acayip bir kalabalk vardi herhalde bu sene katilim fazla.zaten bu seçim yerel secimden cikti genel seçim havasinda.ulkemiz icin hayirlisi olsun...
ben de sabah erkenden kullandım.
ne kadar kararsız kalan varmış, hiç kararsızlık yaşamadım hepsinde aynı partiye verdim.
kararsız kalanları da anlayamıyorum.
benim de oy verirken biraz dışarı taştı umarım sorun olmaz
Sabah erkenden gittim kimseler yoktu.
oyumu kullandım sonunda hiç beklemedim
büyükşehirde ben yine adaya verdim açıkçası
içeme sindiği gibi verdim yani
ama diğerlerinde kardeş payı yaptım biraz farklı partilere verdim
muhtara da komşumuzun dediği kişiye verdim
hayırlı uğurlu olsun
ben de sabah erkenden kullandım.
ne kadar kararsız kalan varmış, hiç kararsızlık yaşamadım hepsinde aynı partiye verdim.
kararsız kalanları da anlayamıyorum.
benim de oy verirken biraz dışarı taştı umarım sorun olmaz
Simon hayırlı olsun oyun canım .
Bende beklemem sanırım , şimdi bir arkadaşla görüştüm yoğun değilmiş .
Bu arada Eskişehir'de ki genel durumu paylaşayım;kim kime oy verdi bilmiyorum ama gördüklerim karşısında gururlandım duygulandım.Bizim oy kullanacağımız odanın orada hep yaşlılar vardı 80 yaş üstü.Kimi yürüyemiyordu,akrabaları kollarına girip yardım ediyordu .Bende babaannemin eli titriyor diye onunla girip bastım mührü.Boşa gitmesin oyumuz de mi.Eskişehirde ki yaşlı insanların bilinçli halleri çok güzel bir tabloydu da gençleri göremedim pek.Ahha ahh o totolarını kaldırıp gelemediler bir çoğu biliyorum. Şu saydığım insanlar yaşlıysa o gençler ölmüş ölmüş.Hepsini tuza basacağım bir elime geçirirsem.
dışarı derken partinin ambleminin altındaki yuvarlağın dışımı eğer öyleyse problem oluyomubi tanesi acele ederken taştı çünkü
Sistem iyiydi burada,telefonla falan almadılar bizi de.Hayırlısı olsun.
Türkiye'de en son oy kullanan kişi sen olacaksın bu gidişle
Hayırlı uğurlu olsun oyun
He ya , gittim bu sefer
Okul 10 dakika mesafede ama dönmem hemen röportaj yaparım azıcık
65 yaş üstü olanlar için görevlilerden biri yardım ediyor veya yanındaki yakınıanneannemde görevlinin biriyle girmiş kabine
Evet görevli ile girildiğini biliyorum belli yaş üstüne ama yakını ile girmek yasak diye biliyorum .
Ben ilçe de ve il de farklı partilere verdim. Annemle de desteklediğimiz muhtar adaylarımız farklıymış çıkınca öğrendim
evet o yuvarlaktan bahsediyorum ben de hafif dışarı çıktı diye ama hangi partiye verildiği belliyse sorun olmuyor herhalde.
kaç kişi üçünü de tam içine denk getirebilir. sorun olmaması lazım.
Ondan bir şey olmaz çok taşmadıysa
da benim kafama şey takıldı o esnada sabahın köründe yataktan fırlamış olmanın verdiği gerginlikle pat pat basıp geçtimbu kağıdı katlayınca öbür tarafa geçip başka partiye basılı gibi oluyormuş da çift oydan geçersiz mi oluyormuş öyle bir söylenti dolanıyor :44:
Bende aynı şekilde oy verdim Angry..
Anneciğinle öncesinde konuşmadınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?