Bende birazdan 80 yaşındaki babaannemle oy kullanmaya gideceğim 1 oy 1 oydur bizim evde de.Dedem gitti biraz önce oy vermeye.Eskişehirliler olarak nereye oy vereceğimiz çok açık biz vefalıyız burada yapılanları görüyoruz yıllardır.Yılmaz Hocamıza borcumuzu hiç bir şekilde ödeyemeyiz.Gururla vereceğim oyumu yine.Biz lafa değil asıl gerçekten icraata bakanlarız.
Bugün ilk oyumu kullandım geldim. Birde heyecanlandım insan tabi daha önce oy vermeyince bi panik oluyor hata yapmayım diye :)
Çok şükür bi yanlış yapmadım. Oylarımı adalet çerçevesinde verdiğimi düşünüyorum. İnşallah ülkem için,şehrim için en hayırlısı,en güzeli olur :)
ailecek sabah 8:15 gibi oyumuzu kullandık. Hayırlı olsun ülkemiz için..
akşamı merakla bekliyorum...
bende heyecanlı ve umutluyum :)
bekarken sabah giderdik,kahvaltı yapmadan
eşim geç gidelim tenha olur diyor
napalım ona ayak uydurdum
İlk oy çok heyecanlıdır .
Bende fi tarihinde kullanmıştım ilk oyumu
Hayırlı olsun ülkemiz için .
Ooo erkencisiniz .
Biz daha gitmedik , 1 saate çıkarız her halde , sonra sıkı takip
Aynen , eşim şimdi uyandı dahaKahvaltı yapıyor , pardon brunch
Uzun zamandır siyaseti o kaynak bu kaynak demeden takip etmekteyim , aklımda bir yüzde var ama bakalım :44:
Evet Aus cum vatana millete hayırlı olsun oylarımız.
Mühürde sorun olmuyor kaşe şeklinde eskisi gibi mürekkebe banıp basmıyorsun kaşe olduğundan kolay oluyor..
Her ihtimale karşı baktım bulaşma oluyormu diye olmuyor.
Tek parti olsa kolay valla .. pusulaların üzerinde hangisi ne için yazıyor zaten ama ben unuttum gitti ilk kez kullanıyor gibi acemilik yaşadım
tartışma için yazmıyorum . ama bu lafa değil icraata bakarımı akp liler deyince sorun oluyor ama sizler için sorun olmoyur . mesala istanbulda örnek vereyim topbaşın içraatları saymakla bitmez ama akpartili geçelim. izmirde icraatın i si yok ama chp li .
bende kullandım
eşim oy kullanacağım yerde görevliydi, anlatıyor bana işte şu büyük şehir, şu şöyle falan. Ordakilerde dediler ki eşime diğer seçmenlere böyle ilgi göstermedin. Eee bırakın da göstereyim eşime dedi
İnşallah hayırlısı olur ülkemiz için...
Farklı partilere oy verecekler için biraz daha dikkat gerektirecek evet egunalcim , bende öyleyim .
Ama aynı partiye oy verecekler için bas gitsin , tabii basarken katlamaya dikkat , mühür bulaşmasın .
tartışma için yazmıyorum . ama bu lafa değil icraata bakarımı akp liler deyince sorun oluyor ama sizler için sorun olmoyur . mesala istanbulda örnek vereyim topbaşın içraatları saymakla bitmez ama akpartili geçelim. izmirde icraatın i si yok ama chp li .
Oooo eşe özel muameleden tutanak tutmadılar mı
Hayırlı olsun oyunuz
İlk oy çok heyecanlıdır .
Bende fi tarihinde kullanmıştım ilk oyumu
Hayırlı olsun ülkemiz için .
Ooo erkencisiniz .
Biz daha gitmedik , 1 saate çıkarız her halde , sonra sıkı takip
Aynen , eşim şimdi uyandı dahaKahvaltı yapıyor , pardon brunch
Uzun zamandır siyaseti o kaynak bu kaynak demeden takip etmekteyim , aklımda bir yüzde var ama bakalım :44:
kullandım geldim..
üstümden kocaman bir yük kalktı
kullandım geldim..
üstümden kocaman bir yük kalktı
Bende kullandım geldim, Vatanımıza, Milletimize hayırlı olur inşallah.
kullandım, hayırlı olsun vatana milllete inşallah.
büyükşehire ayrı diğerlerine ayrı kullandım. partiye değil adaya oy verdim.
Biz de oyumuzu kullandık sabah 8.30 da babam sağolsun :) erken gidelim dedi bende baba daha erken zaten okul çok yakın babam çok kalabalık olur dedi ögleden sonra ama tam tersi sabah çok sıra vardı​herkese hayırlı ugurlu olsun.
bende kullandım sonunda oyumu, yanlış sınıfın önünde bekliyomuşum bi ton sıra bekledim boşuna heycandan olsa gerek
3 tane evet seçeneğimde yuvarlagın dışına taştı sorun bende mi acaba
bu şekilde oy geçersiz mi oluyo acaba
bende kullandım sonunda oyumu, yanlış sınıfın önünde bekliyomuşum bi ton sıra bekledim boşuna heycandan olsa gerek
3 tane evet seçeneğimde yuvarlagın dışına taştı sorun bende mi acaba
bu şekilde oy geçersiz mi oluyo acaba
tembeller sizi
neyse biz kahvaltıyı yaptık,kırk yılda bir erken yaptık yani
sabahları kalkamamda
aklındaki yüzdeyi açıklasan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?