• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye de Oy Kullanma Süreci Başladı !

Bende birazdan 80 yaşındaki babaannemle oy kullanmaya gideceğim 1 oy 1 oydur bizim evde de.Dedem gitti biraz önce oy vermeye.Eskişehirliler olarak nereye oy vereceğimiz çok açık biz vefalıyız burada yapılanları görüyoruz yıllardır.Yılmaz Hocamıza borcumuzu hiç bir şekilde ödeyemeyiz.Gururla vereceğim oyumu yine.Biz lafa değil asıl gerçekten icraata bakanlarız.:16:

tartışma için yazmıyorum . ama bu lafa değil icraata bakarımı akp liler deyince sorun oluyor ama sizler için sorun olmoyur . mesala istanbulda örnek vereyim topbaşın içraatları saymakla bitmez ama akpartili geçelim. izmirde icraatın i si yok ama chp li . :72:

Bugün ilk oyumu kullandım geldim. Birde heyecanlandım insan tabi daha önce oy vermeyince bi panik oluyor hata yapmayım diye :)

Çok şükür bi yanlış yapmadım. Oylarımı adalet çerçevesinde verdiğimi düşünüyorum. İnşallah ülkem için,şehrim için en hayırlısı,en güzeli olur :)

İlk oy çok heyecanlıdır .

Bende fi tarihinde kullanmıştım ilk oyumu :1:

Hayırlı olsun ülkemiz için .

ailecek sabah 8:15 gibi oyumuzu kullandık. Hayırlı olsun ülkemiz için..
akşamı merakla bekliyorum...

Ooo erkencisiniz .

Biz daha gitmedik , 1 saate çıkarız her halde , sonra sıkı takip :6:

bende heyecanlı ve umutluyum :)
bekarken sabah giderdik,kahvaltı yapmadan
eşim geç gidelim tenha olur diyor
napalım ona ayak uydurdum

Aynen , eşim şimdi uyandı daha :52: Kahvaltı yapıyor , pardon brunch :1:

Uzun zamandır siyaseti o kaynak bu kaynak demeden takip etmekteyim , aklımda bir yüzde var ama bakalım :44:

bende kullandım :ssz:
eşim oy kullanacağım yerde görevliydi, anlatıyor bana işte şu büyük şehir, şu şöyle falan. Ordakilerde dediler ki eşime diğer seçmenlere böyle ilgi göstermedin. Eee bırakın da göstereyim eşime dedi :9::9::9:

İnşallah hayırlısı olur ülkemiz için... :72:

Ooo erkencisiniz .

Uzun zamandır siyaseti o kaynak bu kaynak demeden takip etmekteyim , aklımda bir yüzde var ama bakalım :44:

tembeller sizi :52:
neyse biz kahvaltıyı yaptık,kırk yılda bir erken yaptık yani :52:
sabahları kalkamamda
aklındaki yüzdeyi açıklasan :34:

Sabahın 7 sinde kocacım haydi hatun oy vermeye dedi ve biz 8.30 da oyumuzu kullanmıştık.
İlk defa sabah erkenden bu kadar insanı oy vermek için sırada gördüm.
Bu seçimin farklı olduğunu anlamak hiç te zor olmadı.
Oy verenlerin çoğu kendi getirdikleri kalemle imzalarını attılar benim bulunduğum sınıfta..
Uçan mürekkep söylentilerinden sonra tedbirli gelenler çoğunluktaydı.
Sandık görevlileride pek güleryüzlüydüler.
Sonuç ne olursa olsun ülkemiz için hayırlı olsun.
Görevini layıkıyla yerine getirecek insanlar seçilirler inşallah...

Evet Aus cum vatana millete hayırlı olsun oylarımız.
Mühürde sorun olmuyor kaşe şeklinde eskisi gibi mürekkebe banıp basmıyorsun kaşe olduğundan kolay oluyor..
Her ihtimale karşı baktım bulaşma oluyormu diye olmuyor.
Tek parti olsa kolay valla .. pusulaların üzerinde hangisi ne için yazıyor zaten ama ben unuttum gitti ilk kez kullanıyor gibi acemilik yaşadım:1:

Hmmm kaşe şeklinde ise iyiymiş , o bulaşmalardan dolayı da geçersiz sayılan pusula çok oluyordu .

tartışma için yazmıyorum . ama bu lafa değil icraata bakarımı akp liler deyince sorun oluyor ama sizler için sorun olmoyur . mesala istanbulda örnek vereyim topbaşın içraatları saymakla bitmez ama akpartili geçelim. izmirde icraatın i si yok ama chp li . :72:

İşte bu sebeble her seferinde altı çize çize yazıyorum , umarım tüm illerde çalışan isimlerin hakkı partisinden dolayı yenmez ve çalışmayan adaylar partisinin sırtından geçinmez .

bende kullandım :ssz:
eşim oy kullanacağım yerde görevliydi, anlatıyor bana işte şu büyük şehir, şu şöyle falan. Ordakilerde dediler ki eşime diğer seçmenlere böyle ilgi göstermedin. Eee bırakın da göstereyim eşime dedi :9::9::9:

İnşallah hayırlısı olur ülkemiz için... :72:

Oooo eşe özel muameleden tutanak tutmadılar mı :1:

Hayırlı olsun oyunuz :42:

Farklı partilere oy verecekler için biraz daha dikkat gerektirecek evet egunalcim , bende öyleyim .

Ama aynı partiye oy verecekler için bas gitsin , tabii basarken katlamaya dikkat , mühür bulaşmasın .

canım artık mühür yok. kaşe ile kullanılıyor ve bulaşmıyor :34:

evet çok haklısın...

Ooo erkencisiniz .

geleneği sürdürdük :) ama kalabalıktı, bu sefer biraz farklı sanırım ondan :31:

ben de ilk oyumu son genel seçimde vermiştim, o zaman keşke reşit olmasaydım demiştim, stres olmuştu :1: yine kimse içime sinmiyordu ama daha sonra verdiğim oydan memnun oldum.

insanların kafası baya karışık bu sefer, sonucu ne olacak bakalım...

kullandım, hayırlı olsun vatana milllete inşallah.

büyükşehire ayrı diğerlerine ayrı kullandım. partiye değil adaya oy verdim.

Biz de oyumuzu kullandık sabah 8.30 da babam sağolsun :) erken gidelim dedi bende baba daha erken zaten okul çok yakın babam çok kalabalık olur dedi ögleden sonra ama tam tersi sabah çok sıra vardı:1:​herkese hayırlı ugurlu olsun.

bende kullandım sonunda oyumu, yanlış sınıfın önünde bekliyomuşum bi ton sıra bekledim boşuna heycandan olsa gerek :9:
3 tane evet seçeneğimde yuvarlagın dışına taştı sorun bende mi acaba :52:
bu şekilde oy geçersiz mi oluyo acaba :53:

kullandım geldim..
üstümden kocaman bir yük kalktı:30:

Hayırlı olsun yolcu .

Benden de kalksa o yük , ama daha kalabalıktır düşüncesi ile oturuyoruz , dur bakalım nereye kadar oturacağız .:1:

Bende kullandım geldim, Vatanımıza, Milletimize hayırlı olur inşallah.

Amin .

Sonuçları hepimiz heyecan içinde bekliyoruz .

kullandım, hayırlı olsun vatana milllete inşallah.

büyükşehire ayrı diğerlerine ayrı kullandım. partiye değil adaya oy verdim.

Sende benim sistemdesin .

Hayırlı olsun oyun :42:

Biz de oyumuzu kullandık sabah 8.30 da babam sağolsun :) erken gidelim dedi bende baba daha erken zaten okul çok yakın babam çok kalabalık olur dedi ögleden sonra ama tam tersi sabah çok sıra vardı:1:​herkese hayırlı ugurlu olsun.

Demek eşim bekle daha kalabalıktır demekte haklı :1:

Hayırlı olsun yelizcim .

bende kullandım sonunda oyumu, yanlış sınıfın önünde bekliyomuşum bi ton sıra bekledim boşuna heycandan olsa gerek :9:

Hayırlı olsun .

Küçük taşmaların sorun olmadığını biliyorum , kime oy verdiğin net belli ise tabii .

​Geçersiz olur mu bilmiyorum ama kardeşim de hafif dışına taşırmış,ilk kez kullandı heyecan vardı umarım geçersiz olmaz.

tembeller sizi :52:
neyse biz kahvaltıyı yaptık,kırk yılda bir erken yaptık yani :52:
sabahları kalkamamda
aklındaki yüzdeyi açıklasan :34:

Yok aklımdaki yüzde bana kalsın :1: Türkiye geneli için tabii bu yüzde , il ilde de tahminlerim var ama bakalım .

Ben her zaman 07:15 vapuru gibi ayaktayım :8:

Back
X