Türkiye de sağlık sektörü bitmiş doktor kalmamış

Larisko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
1.488
770
38
32
Slm kızlar şuan bir özel poliklinikteyim 300 lira muayene farkı alıyorlar randevu akşam saat 6 daydı şuan saat 7.12 ama halen bekliyorum çıldırmak üzereyim paramızla rezil oluyoruz devlet hastaneleri bile bu kadar bekletmiyor çıldırıcammm..

500 lira veriyoruz yarım saat gecikme ile doktoru görüyoruz,ama ben buna sağlık sektörü bitmiş gözü ile bakmıyorum..
Detaylı muayene,acil hasta,ani gelişen bir operasyon hersey olabilir!!
Emin olun doktor odasında kahve-sigara keyfi yapmıyordur..
Acil şifalar dilerim.

Maleseff öyle canım.!!..acil bir durum olduysa onunla da ilgilenmiş olabilir doktor... !
Acil şifalar dilerim.

Zaman zaman Avrupa'da bulunuyorum, bulundum rezalet bir sağlık sistemi var belki yöntemler mükemmeldir ama sistem Türkiye'yi mumla aratır hanımlar .. Fransa Almanya Yunanistan vs gördükten sonra Turkiye devlet hastanelerinin kalabalığını saymazsak bana cok nezih geliyor sağlık sektörü :D

Maalesef kaliteli saglik hizmeti parali
Hadi sizin varmis vermissiniz,beklemek tek derdiniz. Ya parasi olmayanlar?

2010yilinda annem icin o gunun parasi ile 25 bin harcadik. Devlet hastanesinin yapmadigi bir goz ameliyatini olmasi gerekiyordu. Verdik parayi yaptilar ozelde. Paramiz olmasa annem su anda kör olmustu evlerden irak. Allah saglikla ve yoklukla imtihan etmesin diyebiliyorum sadece

Saglik hizmeti bedavaaaaaaa diyenlere de akil fikir diliyorum en acilinden

Tonsılit ıcın devlet hastanesine gittim ustelık 2 kez artık aksam 5ten sonra gidiyorum nobetcı doktora muayene oluyorum kalabalık olmuyor pek de guzel ılgılenıyorlar.
Dün aksam da acilden gırıs yaptım pratisyen hekim ıstemıyorum dedim uzman olana sıra verdiler o da cok ilgilendi. Sistem degısmıs yada bana oyle geldi bılmıyorum

Tonsılit ıcın devlet hastanesine gittim ustelık 2 kez artık aksam 5ten sonra gidiyorum nobetcı doktora muayene oluyorum kalabalık olmuyor pek de guzel ılgılenıyorlar.
Dün aksam da acilden gırıs yaptım pratisyen hekim ıstemıyorum dedim uzman olana sıra verdiler o da cok ilgilendi. Sistem degısmıs yada bana oyle geldi bılmıyorum

durumunuz acil olmadığı halde acile mi gidiyorsunuz?

durumunuz acil olmadığı halde acile mi gidiyorsunuz?

Sonra aciller neden dolu, neden hastalar vefat ediyor falan. Ertesi gün polikliniğe ya da sağlık ocağına gidebileceğin hastalık için acil meşgul edilmez. Başlarına gelince de o acili yıkarlar doktor bize bakmıyooooo diye. Doktor hangi birinizin keyfiyle uğraşacaksa? Vallahi bu memlekette sağlık çalışanı olmak akıl işi değil.

Öncelikle gecmis sun şifa diliyorum.
Özel hastane mi, ozel muayenehane mi? Ozel poliklinik ve 300 tl muayene farki anlayamadim.
Gecen hafta .Unv. Yada Devlet hastanesinde yaptirabilecegim bir islemi ozel hastanede 450 tl.fark vererek yaptirdim sirf rahatım icin. Isler tıkır tıkır yürüdü.
Basta ABD olmak uzre pek çok Avrupa ülkesindeki sağlık sisteminden cok daha iyi bir sisteme sahibiz vicdansizlik edemem. İstismarların olduğu gercek ama bu durum sistemden ziyade kişilerin istismarı. Elimi vicdanima koyuyorum. Günlük sigarasina .15-20 lira veren de saglik hizmetine gelince cebine akrep giriyor, şikayetçi oluyor vicdan olmadiktan sonra.
Bazı aksakliklar olmuyor değil ama genel anlamda minnettarım.

Back
X