Türkiye de sağlık sektörü bitmiş doktor kalmamış

Zaman zaman Avrupa'da bulunuyorum, bulundum rezalet bir sağlık sistemi var belki yöntemler mükemmeldir ama sistem Türkiye'yi mumla aratır hanımlar .. Fransa Almanya Yunanistan vs gördükten sonra Turkiye devlet hastanelerinin kalabalığını saymazsak bana cok nezih geliyor sağlık sektörü :KK70:

Bir tanidigimiz Almanya'da yasiyor, saglik sektorunun gayet iyi, duzenli, ozenli vs oldugunu soylemisti. Saglik yonetimi okuyorum da tamamen o yuzden soruyorum.

Bir tanidigimiz Almanya'da yasiyor, saglik sektorunun gayet iyi, duzenli, ozenli vs oldugunu soylemisti. Saglik yonetimi okuyorum da tamamen o yuzden soruyorum.
Avrupada para kazanip TRde aliyorsak saglik hizmetini evet bedava gelir tabii ;)
Turkiyede calisip Turkiyede hizmet almak cok cok pahali. Ilac yazdirmak bile parali.

Bugün "mini çakallığıyla övünenler günü" falan galiba. Marifetmiş gibi anlatmalar, müthiş zekayla(!) yol göstermeler vs.

Evet sağlık bitti. Bunu da yeni yeni fark ediyor yurdum insanı. Her anlamda geçmiş olsun.
Bu arada eğitim de bitti ama onun etkileri 20 yıl sonra daha net görüleceği için şimdilik sıkıntı yok.
Tarım, hayvancılık için de konuşacağım ama ohaldeyiz. Neyse o da ensemizden kolumuz çıkınca fark edilir nasılsa.

Slm kızlar şuan bir özel poliklinikteyim 300 lira muayene farkı alıyorlar randevu akşam saat 6 daydı şuan saat 7.12 ama halen bekliyorum çıldırmak üzereyim paramızla rezil oluyoruz devlet hastaneleri bile bu kadar bekletmiyor çıldırıcammm..
E Al paranı çık hastaneden

Ozel muayebeler zatn heryerden pahali.. 200den basliyolr. Onada bilerek gidiliyor. Bide daha ozel uzun uzun ilgileniyor doktor bende beklemistim.. ozel hastane bi derecr onlardan daha iyi

Bugün kapadığımız 3 konu mu oldu?
Allah sizi inandırsın şu anda burada öyle bir fırtına var ki uçtuk uçacağız, Ege fırtınadan yıkılıyor ama moderatörlük aşkıyla yanıp tutuştuğumdan olsa gerek ev kökten havalansa yine de buradayım, bırakmam mutlaka banlayacağım.

Kapatılacak 4. konudan korunmamız dileğiyle, haydi dağılalım.

Back
X