• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turkiye de yasamak

Elektrik faturasi dersen gazla birlikte en son b £ 400 geldi , tam kista £ 700 ve 800 oluyor Aylik bu . Burda da hic ucuz degil aslina bakarsan 😄
Aslında adamlar tüm yatırımı Türkiye’ye yapmışlar. Memleketlerinde Kocaman villalar inşaa etmişler yurtdısında ise dökük evlerde yasıyorlar . O villalar ise senede bir ay kullanılıyor ...

Elektrik faturasi dersen gazla birlikte en son b £ 400 geldi , tam kista £ 700 ve 800 oluyor Aylik bu . Burda da hic ucuz degil aslina bakarsan 😄
Ohoo gazla birlikte bize de ..... gazi hic saymıyorum ben. O dümdük çünkü 🤣
Valla bana koyan şey ne biliyor musun?
Bunların yaninda temel ihtiyaclarimizin da aşırı aşırı zamlanip alinmasi zor hale gelmesi.
Bir yerden değil her yerden..... :duduk:
Bir arastir gözünü seveyim.
Refah kismina deginmiyorum zati.
Ah ah yeni faturam gelmis dertliyim. En iyisi hancerlenmeden uzayim ben :110:

Aslında adamlar tüm yatırımı Türkiye’ye yapmışlar. Memleketlerinde Kocaman villalar inşaa etmişler yurtdısında ise dökük evlerde yasıyorlar . O villalar ise senede bir ay kullanılıyor ...
maksat akraba komşuya hava atmak .hatta tatile gelirken araba değişip daha lüksünü alanlar da var :KK70:

Ohoo gazla birlikte bize de ..... gazi hic saymıyorum ben. O dümdük çünkü 🤣
Valla bana koyan şey ne biliyor musun?
Bunların yaninda temel ihtiyaclarimizin da aşırı aşırı zamlanip alinmasi zor hale gelmesi.
Bir yerden değil her yerden..... :duduk:
Bir arastir gözünü seveyim.
Refah kismina deginmiyorum zati.
Ah ah yeni faturam gelmis dertliyim. En iyisi hancerlenmeden uzayim ben :110:
Biliyorum tabiki , bunlar tragikomic seyler , benimde ailem orada yasiyor , butun olanlarin haberlerin farkindayim . Artik delilige vurmak lazim zaman zaman . Yoksa su anda ki dunya cekilmiyor 😄

Biliyorum tabiki , bunlar tragikomic seyler , benimde ailem orada yasiyor , butun olanlarin haberlerin farkindayim . Artik delilige vurmak lazim zaman zaman . Yoksa su anda ki dunya cekilmiyor 😄
legolar ucuz mu sizin oralarda bu hafta 1100 tl bayıldım kızım için içime oturdu minicik minicik plastik şeyler yahuuu.harry potter 2 si harry lerde minicikkkk :KK70: .kur farkından mı bize fazla geldi fiyatlar

Suan yoksul Yaşar usta repligi ile cevap verebilirim ama gün gelecek ben diyeceğim
-isvec coh güzel şeher yeğenim ama TR de kurulu düzen var gelemeyogh :cool:
Diye.
Olur mu ki olsun çünkü :KK22:
:KK70:

Back
X