• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turkiye de yasamak

Teşekkür ederim zaman tanidiniz bana. Burdan 3 arkadaşla görüştük yardim yapacak onlar. Detay konuscaklar benle. Türk insanı hoş iyi aynı kan amma içinizden bazılarini anlamak olmuyor. Burda yanlis niye topic olsun. Burda yaşayan olanlarda aksan yok yeni gelen kendi hemşehrilerinin söyleyiş oturuş davranış hep kekliyor. Anyways yardim yapanlar çok teşekkürler.
Valla yazini simdi gordum konu sahibi gelmis yazmis , biz oyle kaptirmisiz ki kendimizi 😂😂 aynen biz sana yardimci oluruz. Dil , arkadaslik vs konusunda ozelden bize yazabilirsin Ben ve mayflower burda yasiyoruz .

ben kendisini severdim yorumlarından tanırdım ama gereksiz bir konuda boşuna tartıştı benle maalesef
Ee sende benimle tartıştın ya bide yetmedi özelden yazdın alla alla 😂
Ama daha öncede dediğim gibi kinci değilim ve gerçekten saçma bir konudan tartıştık uzatmaya bile değmez gel sarılalım 🤩

Ee sende benimle tartıştın ya bide yetmedi özelden yazdın alla alla 😂
Ama daha öncede dediğim gibi kinci değilim ve gerçekten saçma bir konudan tartıştık uzatmaya bile değmez gel sarılalım 🤩
kötü bir şey yazmadım ama değil mi?sık sık banlanıyorum sokağa çıkma yasağı da var türkiyede banlanırsam evde sıkılırım kadınlar kulüpsüz.ondan özeline yazdım yakma benii diyeee :KK70: .ok barıştık gitti:KK200:

Back
X