Turkiye de yasamak

Aynen yurt dışında mecburuz Tabi ki bulunduğumuz ülkenin dilini kullanmaya.
Ay o almancı türklerin genç olanlarının türkçesi nedense daha bir kötü oluyor ya bana mi öyle geliyor yoksa 😂
Yok sana oyle gelmiyor , Halbuki aileleri de cocugunun almanca bilmiyor . Hic mi evde konusmuyorlar uzaklar birbirlerine . Anlamiyorum ben de .

Tabiki. Türkiye’de gördüğüm durum adil ve orantılı olmayan gelir ve gider. Avrupa’da hersey pahalıda olsa en azından nerdeyse herkesin alım gücü var . Hani burayı övmüyorum ama durum bu maalesef
Bu konuda haklisin valla mesela bize gelen temizlikçi hanımın evinde en son model kahve makinesine kadar vardır bunu küçümsemek için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın yani demek istiyorum ki bir-çok kişinin alim gücü yerinde ve herkesin cebine hitap eden şeyler mevcut burada. Tabi elektronik aletler arabalar telefonlar vs Türkiye fiyatlarına göre gayet makul o da var

Eğitim acisindan bile bakinca genelde yurtdisinda eğitim aliyor maddiyati iyi olanlar. Ya da bir elini yurtdisina atiyor illa ki bunun sebeplerini ben hep hayat konforu olarak gördüm basta.
Az onceki kisi banlandi ne oldu ki ?
evet çocukları türkiye de okumuyor haklısın .istedikleri zaman yurtdışına çıkıyorlar bilet parası barınma sorunu harcama sorunu yok onlarda

Bu konuda haklisin valla mesela bize gelen temizlikçi hanımın evinde en son model kahve makinesine kadar vardır bunu küçümsemek için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın yani demek istiyorum ki bir-çok kişinin alim gücü yerinde ve herkesin cebine hitap eden şeyler mevcut burada. Tabi elektronik aletler arabalar telefonlar vs Türkiye fiyatlarına göre gayet makul o da var
Ahhh su memlekette temizlikçi olmak vardı. Gel diyen yok git diyen yok. Kimsenin kaprisini çekmek yok. Sabah 8 öğleden sonra 15.30. Fıstık gibi iş 🥰

sorma bir de anlamayalım diye yanımızda aralarında almanca konuşmuyorlar mı gıcık oluyorum.bir de eğitimlerini sorduğum zaman hep meslek yapıyorum cevabını alıyorum.hiçç şu üniversiteyi bitirdim diyenine rastlamadım :KK70:
Hangi meslek allah bilir o zaman 😂
Bizdeki şey gibi serbest meslek yapıyorum ben öyle serbest iste 😂

Ahhh su memlekette temizlikçi olmak vardı. Gel diyen yok git diyen yok. Kimsenin kaprisini çekmek yok. Sabah 8 öğleden sonra 15.30. Fıstık gibi iş 🥰
Valla bana bile cazip geliyor zaten ev işi yapmaya alışığız az da değil bana gelen hanım 75 sterlin aliyor mesela sabah 10 da gelip akşam 5 gibi giderdi şu ara covid yüzünden gelemiyor tabi ama güzel iş birde vergi yok çünkü bildirmiyor ))

Yapma abla ya valla koronadan kiran girdi zaten hayata tek eglence burasi kaldi. Uyku da tutmuyor. Dokanma litfeen:KK22:

Ama ama ama konuyla ilgili yorumlar yaptık hep biz😫
Sizlere sohbet etmeyin demiyoruz, BDV'deki konularda yapmayın, geyik bölümü varken neden burası ve buradaki konular?
Lütfen hanımlar sohbet etmek istiyorsanız geyikte konu açın sohbet edin, bakın konu dışı uyarıları kalıcı uyarı, yani bu demektir ki, her konu dışı uyarınız ceza panonuzda aktif olarak kalacak ve ban süreleriniz uzayacak, gerçekten değer mi sizce?

Ben ki sizleri hep sözlü de ikaz ediyorum üstelik.

Back
X