Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya benim anlamadigim elin memleketine alisiyoruzda kendi memleketimizde yasamaya mi alisamiyoruz ..
TR ye gidip orda ya$amaya ba$layan bayan arkada$larimiz TR de en çok ya$anilan sorun nedir? Yani en çok neye zorlandiniz? Bahsedermisiniz?
Özellikle çocuklari olanlar okul vs.. imkanlar nasil TR de onu yazabilirler mi?
Ben anlatayım;
elin memleketinde canın çıkana kadar çalışıyorsun ama insan gibide muamele görüyorsun,
kendi memleketinde canın çıkana kadarda çalışmak istiyorsun ama iş yok,
iş buldun canında çıkıyor bu seferde insan yerine konmuyorsun :)))
ya benim anlamadigim elin memleketine alisiyoruzda kendi memleketimizde yasamaya mi alisamiyoruz ..
:) elin memleketindekiyle kendi memleketindeki gecim derdi cok farkliboshayallersmileya benim anlamadigim elin memleketine alisiyoruzda kendi memleketimizde yasamaya mi alisamiyoruz ..
almanyadaki yasam standartlarina alismis biri olarak türkiyeye uyum saglaman cok zor
olm manyaksin yaaa beni mi takip edion:roflol::roflol: sanada iyi geceler psikopatim benim Şenizsüreyi bekleyemeyecek kaadar uykum var alakasız oldu ama fıstığım iyi geceler dilemeden yatmak istemedim:roflol:
olm manyaksin yaaa beni mi takip edion:roflol::roflol: sanada iyi geceler psikopatim benim Şeniz
Merhaba arkadaslar...
ben almanyada dogdum büyüdüm, 21 senedir ordayim ve 3 ay önce nisanlandim...
Nisanlim ise ankarada dogma büyüme. 6 ay sonra evlenecez ve biz nerde kalacagimiza dair bi karar alamadik. O türkiyede kalalim ben almanyaya gelmem diyor benim Gönlüm ise Almanyadan yana. Sirf ona olan askimdan türkiyede kalmayi kabul ettim ama bi türlü mutlu olamiyorum. onu kaybetmeyi de asla göze alamam. O kadar cikmazdayim ki.. bi tarafda caniman cok sevdigim nisanlim, diger tarafda ailem, hayatim, gecmisim ve gelecegim...
Benim tek korkum türkiyeye alisabilecekmiyim acaba, ayak uydurabilecekmiyim, yapamazsam ne olur ? Beni yari yolda birakirsa ne olurum ? Bana bi akil verin arkadaslar, sizin basiniza böyle bisey gelmis olsa neden ALMANYADA yasamak isterdiniz, veya neden TÜRKIYEDE yasamak isterdiniz ? Tabii ki de Vatanim Türkiye asla inkar etmem, ama ben gözümü burda actim, türkiyeye senede birkere gidiyor olsam bile benim icin ayak uydurmak zor olabilir diye düsünüyorum. Sizce ?:a015::a015: