Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Ne oldu saonuçlar arkadaşlar, takip etmiyorum ben, televizyon da izlemiyorum. Nedir durum? Açıldı mı bütün sandıklar?

Yoldayım haberleri radyodan ve sizden alıyorum yani
Kazen bey hdp ve genel oy oranlarını arada bir yazarsanız çok sevinicem :)

hdp mecliste merak etmeyin başkanlık sisteminin olmayacağını ispatlayamam şimdiden ama bunu size birazdan söyleyebilirim

Benim anlamadigim tek nokta din kardeslerimin nasil bukadar kör olabilmesi..
Hadi yurt icinde yasayanlarin körlügünü anlayabiliyorum ama olaylari disarda izleme analiz etme firsati olan yurtdisinda yasayanlar nasil bukadar kör olabilir? Türkiyenin sonu geldi.. sevindiginiz sey karsiniza bela olarak cikacak haberiniz yok ne yazikki.

ŞUOTE="Akt: 43323878, member: 219672"]Fatihle Abdülhamitle ne ilgisi var bu seçimin?[/QUOTE]
Onu yazan arkadaşon
Şu an tam istenen bu. Sonra diyecekler hani sizin saygınız, nefret kusuyorsunuz vb. Olan olmuş artık ne yapsak boş. Ama buraya gelip ayy halay çekiyorum vs yazıp damara basacaklar görmemezlilten geleceğiz. Başımıza gelecek ne varsa gelecek bekleyeceğiz celladımızı. Ben çocuğu olan nasıl veriyor en çok onu anlamadım

hdp mecliste merak etmeyin başkanlık sisteminin olmayacağını ispatlayamam şimdiden ama bunu size birazdan söyleyebilirim
peki hanımefendi. 2 ay sonra konuşalım. başkanlık sistemi gelmesin mi istiyorsunuz, HDP'nin barajı geçmesi için dua edin. yoksa Başkanlık Sistemi geliyor.
3. bir seçenek yok.
ve HDP şu an 9'larda, aşıp aşmayacağı belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…