Türkiye sokak modası

Burda hepsi açılmadı ama baktıklarımın %90 ı birbirinin aynı tunik çanta çizme.. :) kola çanta takmak tarz olarak hoşuma gitmiyor çok klişe bir tavır bence ayrıca hiç rahat değil tabi asıl amaç çanta göstermekse olabilir ben kısa saplı çantayı omzuma asıyorum kola asmaktan daha şık duruyor.

Genel olarak çok güzel giyinmişler ama converse ve ugg'lar batırmış tüm kıyafetleri. İnsan birazcık özgün olur. Ayakkabılar haricinde şu kıyafetleri paris sokak modasındaki kadınlara giydirseniz şaheser yaratırsınız ama işte boy kilo biraz farklı bizde Ve bazıları kendilerine yakışmayan kıyafetleri seçmişler kombinleri güzel olsa da. Ugglar ve converse se berbat gerçekten. Doğru düzgün ayakkabı giyenler gerçekten şık olmuşlar, ama ugg la şık olunduğunu sananların tek kusurları resmen ugg :)

üzgünüm ama çoğunlukla ortada kişisel bir tarz yok. herhangi bir mağaza vitrinindekinden daha farklı giyinenlerin sayısı oldukça az geldi bana.

modatürkiye gıbı bır moda sıtesınde bukadar sıradan kombınler uzgunum hıc ama hıc begenmedım .cok sıradan hıc zorluk cekmeyecegım adım bası magazadan bulunabılecek kombınler.su convers ugg ve uzun cızmeler den artık boog geldı ,umarım bu kıs gormeyız

Çok hoş giyinenler var bazılarını çok beğendim. Ama şu Uggları hiç sevmiyorum.

Eline sağlık. Güzel giyininler var beğendim fakat çok acayip, uyumsuz giyinenlerde var. Hele de o baş sayfadaki pembe etekli kadın :-D

çoğu resimler açılıyor gördüklerimde kötüydü yurtdışındakiler daha iyi giyiniyor bunu bilir bunu söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…