Türkiye sokak modası

Bu kızın çantasını çok beğendim ya nerden acaba bilen var mı?

Eklentiler

• $02042009b.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 105
ayy herkes anlaşmış,başka çizme bot,çanta yokmuş gibi ugg bot giyip,yandan uzun saplı louis vittion çanta takmış..
o kadar çok ki başka ne gördüğümü hatırlamoyırum bile
zaten lv çantalarına da ugg lara da uyuz oluyordum hiç sevmezdim iyice midem bulandı

O ayı pençesi gibi Ugg botlara ben de sinir oluyorum üstelik hakikaten Kızılay dağıtmış gibi herkeste var moda olmasaydı yine herkes giyer miydi acaba....Hiç unutmuyorum bir aralar şalvar modaydı en zengininden en çulsuzuna kadar bütün kadınlar şalvar giyiyordu çok komikti şimdi üstüne para versen giymezler...Yani bu ülkede ''kişisel zevk/tarz/stil'' denilen şeyin zerresi yok bence herkeste aynı sürü psikolojisi.. Bi de kızlar bu fotoların yayınlandığı siteye bakın çoğu ünlü markaların kıyafeti yani bunların çoğu Nişantaşı ahalisi...
Ama itiraf edeyim içlerinde SÜPPERRR giyinenler var bazılarının kıyafetine ve kombinasyon yeteneğine gerçekten bayıldım..

uggla giyilcek kıyafet var giyilmeyecek kıyafet var ugg her şeyle olmaz..bakıorum gayet şık bi bluz bi ceket giymiş altında ugg var yaa nie gidip şöle yuvarlak burun tok topuk bi bot giymiosun dimi amaa..ugg gider mi böle bişiye..kaşe monta ugg olmaz ama spor bi monta yada deri cekete olur haa bana kalsa harley davidson giy onların altına daha iyi:lepi:

Emeğine sağlık.Millet olarak zevkli olduğumuzu düşünüyorum:) Çok beğendiğmi parçalar oldu.Özellikle sondan 6.fotoğraftaki bayanın üzerindeki tam benlik,bayıldım!

Aynen katılıyorum bende sinir oluorum ugg botlarına herkes pişti oluyor farkında değil....

Ay bi de calvin klein çantasını da pek çok kişide gördüm bunlar hem fena zengin hemde fena şıklar

Ayrıca yok japon stili yok bilmem ne stili bi kaç baktım çok komikler yaa...bizimkiler hiç öylemi baksanıza %90 ı şık bayıldım resmen

Tek beğenmediğim bi erkeğe beyaz pantolonu hiç yakıştıramıyorum yaa

genel olarak cidden cok rüküşüz bence.. giyim bakımından sartlarımız oldukca geniş. her ürün hemen hemen heryerde, pahalısından ucuzuna kadar mevcut. bize düşen kombinleyip giyinmek.. baktıklarımda ayrı ayrı begendiklerim cok. cantası, ayakkabısı, ceketi.. ayrı ayrı cok guzeller. ancak butunune baktıgında bu ne perhiz bu ne lahana tursusu modunda... makyaj da aynı sekilde... tabii bunun yanında gerçekten kombinine hayran kaldıklarım oldu. özellikle icine mavi askılı gıyıp dıstanda mavi kemerle tamamlayan... cok ılgınc geldi :) şıklarda rüküşler kadar fazla olmasa da hatırı sayılır sayıda

Şimdi çektiklerini inceledim rengarenk sadelikten eser yok abartı ve renkler uyumsuz

Şu sıralar Ankara da her dışarı çıktığımda gördüğüm, hatta sadece bir kere değil, sayısız gördüğüm modayı anlatayım ben de, sıkıldım artık, hatta iddiaya giriyoruz, 10 dakika sonra şu köşeyi dönünce göreceğiz, yok 5 dakika sonra o köşeyi dönmeden karşıdan geliyor olacak gibi iddialara başladık, anlatıyorum:

1) etek altı sarı muz çorap, fosforlu sarı, cart sarı ya da limon sarısı
2) popo altı ya da diz üstü ya da dizin üstü ile popo altı arasında bir yerlerden kısalıkta kumaş pantolon altına da siyah çorap, ayakkabı da çizme, üst tarafına da kısa mont

üçüncü madde artık hep var, sanırım tüm Türkiye böyle giyiniyor, hatta böyle giyinmeyen yok

3) kot pantolona çizme (nokta) . . . . . . . (bunun üstüne de her zaman fix uzun kaşe mont ya da kısa o hep bildiğimiz tarif etmeme bile gerek olmayan montlardan, anladınız siz onu )

fosforlu sarı çoraplar kabus görünüyordur muhtemelen...anlattığın tarzı henüz istanbulda görmedim inşallah görmem de görüntü kirliliği gibi hissettim:)))
yalnız kısa pantolon ve çizme durumu bu yılın modası sanırım herkesde görüyoruz:)
dar kota çizme modasının geçeceğini sanmıyorum uygun kombine edilirse çok tarz duruyor ben de kullanıyorum özellikle de hazırlanmaya vaktim olmadığında en kolay hazırlanma yöntemimdir:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…