borç yapıyorlar. kredi kartı eldde.dibine kadar kullanıyorlar.Herkesin altında araba herkesin.. Fakirim diyen en son model akıllı telefon kullanıyor . Nasıl Fakiriz anlayamıyorum..
Herkesin altında araba herkesin.. Fakirim diyen en son model akıllı telefon kullanıyor . Nasıl Fakiriz anlayamıyorum..
borç yapıyorlar. kredi kartı eldde.dibine kadar kullanıyorlar.
borçlar,krediler. sonrada ödemede zorluk.
görgüsüzlük mü denir buna bilmiyorum ki..
cook var cevremde , ekmeğin yanına katığını zor denkleştiriyor 1 maaşla ama elinde iphonelarla gezıyorlar..
Herkesin altında araba herkesin.. Fakirim diyen en son model akıllı telefon kullanıyor . Nasıl Fakiriz anlayamıyorum..
borç yapıyorlar. kredi kartı eldde.dibine kadar kullanıyorlar.
borçlar,krediler. sonrada ödemede zorluk.
ah ahhh 1000 tl ye sömürülüp bıde ıyı gecınıyoruz dıyenler ahhbir babaiğit varmış bizim forumda asgari ücretle çok iyi geçindiğini söylüyormuş onu dinlemek lazım
demireelin dediği bir ev bir araba sözü gerçekleşti ama nasıl bankalar borç,kart yüzünden intahar edenler..18 yaşındaki gence kart veren bankalar..derdim vara bakın,2 kredi varken kredi çekenler işte tc nin geldiği nokta,faiz batağı..Herkesin altında araba herkesin.. Fakirim diyen en son model akıllı telefon kullanıyor . Nasıl Fakiriz anlayamıyorum..
üretim yok avm var,tarıma hayvancılığa destek yok,yıllar önce kradenizn büyük bölümü istanbul vs gibi şehirlere göç etmişti,son yıllarda doğudan büyük göç var..güneydoğudan 2 aile geldi 5 senedir mahalleizde gördüğüm kadarıyla en büyük sıkıntıları iş ve maddi..buralara ekmek için geliyorlar,özerkilten bahsettiklerinide hiç duymadım 5 senedir..Çoğunluk neredeyse bırakın arabayı telefonu; iççamaşırlarına kadar borçlu.
Türkiye'de büyüyen sektör sadece bankacılık. Tarım ve sanayi küçülmüş durumda. Ve bankacılık sektörünün %70 i yabancı sermayeli bankalar. Nasıl sömürüldüğümüzün göstergesi.
Sadece o değil ki office'm, insanlar tüketime resmen teşvik ediliyor, daha çok Borçlanma daha çok tüketim demek ve maalesef düzen öyle bir düzen ki, siz tüketiyorsanız ülkenizi de gelişmiş sayıyorlar, sonra deniyor kiii bakınn ıphone alabiliyorsunuz, araba alabiliyorsunuz vs vsşuradan hesap edin, bu ülkede kaç kişi kredi kartının aylık toplam tutarını ödeyebiliyor? kaç kişi asgari ödemiyor yani?
o kartlar elimizde patlayacak bir gün ama bakalım kısmet..
Sadece o değil ki office'm, insanlar tüketime resmen teşvik ediliyor, daha çok Borçlanma daha çok tüketim demek ve maalesef düzen öyle bir düzen ki, siz tüketiyorsanız ülkenizi de gelişmiş sayıyorlar, sonra deniyor kiii bakınn ıphone alabiliyorsunuz, araba alabiliyorsunuz vs vs
Iyi de bu memlekette kaçınız peşin para alıyor bunları?
Sanki cepteki parayla alabiliyorlarmış gibi konuşuluyor, peşin alın o zaman rahatça konuşursunuz
Kredi kartımın asgari tutarını her ay düzenli ödeyebiliyorsan, kartınla ilgili banka senle hiç zora düşmediyse en azından yılda birkaç kere de kartın toplam borcunu Çat diye ödeyip kapatıyorsan, banka senin kart limitini yükseltiyor, ne kadar Şirin değil mi? Hahahhaaha bunu Şirin bulanlara şöyle anlatalım o zaman, limitin arttıkça harcama kapasitende artar, Nasılsa limit bol dersin harca harcayabildiğin kadar, insan psikolojisi böyle işler çünkü, yoksa bilmem kaç ürünü aynı anda kredi kartına bilmem kaç taksitle alabilecek kadar çılgın olur muydu insanlar?
Bu da mı kafii bir açıklama değil, o zaman ev araba alırken peşin alamadığınız içinnnn bir Banka'nın kapısını çalıyorsunuz çoğunuz, banka kredi faizleri düştü, neden? Sen umurlarında mısın?
Hiiiç heveslenme senin kaşın gözüne düşmedi kredi faizi, ne kadar çok kredi çeken müşteri olursa o kadar iyi, sen gidersin 10 yıl ödemeli ev kredisi çekersin, banka baştan ipotekler evini, krediyi ödeyemezsen evin satılır, evin satılması borcunu karşılamaz kalan borcu banka avukatıyla al takke ver Külah anlaşıp takside bağlarsın, ohhh banka senden süper Kazandı mı, bitmediiii banka senden alacağını yıl sonu zarar gösterir, devletten Zararın tazminini ister, satan her zaman karlıdır, borçlanan Ömür boyu Borçlu kalmaya devam eder, zira herşeyi ya kredi Kartı ya banka kredisiyle almak zorundasınızdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?