Böyle konuşmamalısın, Kırıcı oluyorsunBizim gelir politikamız bu çünkü ''hane halkı harcasın ekonomi işliyor gözüksün''
Hane halkının elindeki para neye yetiyor herkes borç kapısında. Harcamaya teşvik mükemmel şuan ülkemizde. Ama hane halkının cebine destek sıfır.
2014 yılında 6.3milyar liradan 333,6 milyar liraya çıktı türk vatandasının kredi borcu.
Rakamlar her şeyi anlatıyor aslında.
Bizim gelir politikamız bu çünkü ''hane halkı harcasın ekonomi işliyor gözüksün''
Hane halkının elindeki para neye yetiyor herkes borç kapısında. Harcamaya teşvik mükemmel şuan ülkemizde. Ama hane halkının cebine destek sıfır.
2014 yılında 6.3milyar liradan 333,6 milyar liraya çıktı türk vatandasının kredi borcu.
Rakamlar her şeyi anlatıyor aslında.
geçinilir diyen kişi de asgari ücret almıyor,yüksekti maaşıbir babaiğit varmış bizim forumda asgari ücretle çok iyi geçindiğini söylüyormuş onu dinlemek lazım
bekara karı boşamak kolaydır geçen yengemler bana diyorki karı koca çiftmaaş parayı harcaya harcaya bitiremiyorsunuzdur diyorlar ben de her gece paraları sayar öle yatarız yoksa saymazsak uyku tutmaz dedim ;]geçinilir diyen kişi de asgari ücret almıyor,yüksekti maaşı
kusura bakma kendini bilmez insanlar heryerdede var.bekara karı boşamak kolaydır geçen yengemler bana diyorki karı koca çiftmaaş parayı harcaya harcaya bitiremiyorsunuzdur diyorlar ben de her gece paraları sayar öle yatarız yoksa saymazsak uyku tutmaz dedim ;]
Niğde de bir imam görev yaptığı camide intihar etti.Herkesin altında araba herkesin.. Fakirim diyen en son model akıllı telefon kullanıyor . Nasıl Fakiriz anlayamıyorum..
Niğde de bir imam görev yaptığı camide intihar etti.
20 Mayıs 2015 Çarşamba 12:57
Niğde'de Din görevlisi camisinde kendini asmış şekilde bulundu.
Edinilen bilgiye göre;Niğde'nin Birko Halı fabrikası içerisindeki camii de görev yapan imam Yakup Vural(40) sabah saatlerinde camiye
giren cemaat tarafından avizeye asılmış şekilde camide bulundu.
Cemaatin müdahalesine rağmen kurtarılamayan imam hayatını kaybetti
.
Olay yerine gelen güvenlik görevlileri camiiye girişi yasakladı.
.Din görevlisi yapılan incelemenin ardından otopsisi yapılmak üzere Niğde devlet hastanesine kaldırıldı.
Çevresince çok sevilen İmamın Neden İntihar ettiği şaşkınlıkla karşılanırken
Banka borcunun olduğu borcu ödeyemediği ve 3 ay önce
eşinden ayrıldığı belirtiliyor. polis olayla ilgili soruşma başlatıldı.
http://www.nigdeexpress.com/ozel-haber/nigdede-imam-camisinde-kendini-asti-h3930.html
türkiye kendi insanını doyuramıyor..birde şu dilenci Suriyelilere bakılıyor..onlar aldı bir çoğunun ekmeğini elinden..
aminnYoksul insanlar zenginler icin bir nimettir ama maalesef bu nimetlerini iyi degerlendiremiyorlar.
Ben her iyi gelirli ailenin gunde 2 3 kisiyi doyurabilecegine ve elindekinin birazini yoksul insanlarla paylasabileceklerine inaniyorum.
Boylece asiri yoksul insanlarin kalacagini da dusunmuyorum.
Ha tabi ki devletin yapmasi gerekenleri soylemiyorum bile.
Cok uzuluyorum. Allah kimseyi aclikla, yoksullukla imtihan etmesin..
sıradan halk emin olun bu konuda dahaa duyarlı,Suriyeliler yokken kaç fakiri doyurdunuz ?
Yapmayın Allah aşkına ülkedeki tüm bu haller ayağına yorganına göre uzatmamaktan mı?Bunların hepsi Ayağımızı yorganımıza göre uzatmayıp. Gelenek görenek belasına düştüğümüz için oluyor. En son çıkan akıllı telefon olmasın elimizde . Yoksa paramız almayalım bulaşık makinesi. Borç borç bor sonunda gelinen nokta bu. Ha birde tabi Zekat - Sadaka kavramını hakkıyla yerine getirmemektende oluyor bunlar. Sende varsa olmayana vereceksinki oda başka şeylere müraacat etmesin .. Malesef zincir baştan kopuk....
arkadaşın dediği şu açıdan doğru benim çevremde çok var inşaat dönemi oluyor örneğin işçi ameleler günlüğü 100 tl den tüm gün ağır insaat işinde çalışır ve siğortasız ..suriyeli vatandaşlar el mahkum aynı işi 20 tl ye yapıyor bu defada suriyelilere tepki oluyor..gerçekten kendi yoksulumuz zar zor geçiniyor,bunu düşünmesi gereken devlettir..Suriyeliler yokken kaç fakiri doyurdunuz ?
Yapmayın Allah aşkına ülkedeki tüm bu haller ayağına yorganına göre uzatmamaktan mı?
Pazarda erik çilek isteyen çocuklarını çekiştirerek götüren annelerde mi uzatmıyor ayagını yorganına göre?
Özel sektörde asgari ücretten yukarı veren yok asgari ücrete çocuklu bir aile nasıl geçinebilir borç harçsız?
Türkiyede ayak yorganına göre uzatılmıyor değil o yorgan kafasını bile kapamıyor milletin! nerede ayak?
doyurmayan kesimi söyleyeyim size,1 trilyonluk daireye temizliğe arkadaş,evin sahibi hanım bir gömleğe 500 tl veriyor bu arkadaşa 1 ayda 1000 tl sigortasızSuriyeliler yokken kaç fakiri doyurdunuz ?
Suriyeliler yokken kaç fakiri doyurdunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?