türkiyede bio alcamid (kalıcı dolgu) kullanan doktor var mı varsa kimler??

miss_turkey2009

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
133
6
116
op. dr. oytun idil in sayfasın da bio alcamid için

ÖNEMLİ NOT:BİOALCAMİD ARTIK ÜLKEMİZE İTHAL EDİLMEMEKTEDİR.

yazıyor. sebebi hakkında fikri olan var mı?

Canım sen ona yaptırdınmı yada yaptıran birini tanıyormusun, bende düşünüyorumda memnun olan biri varmı diye sordum

merhaba bende senın gıbı arastırma safhasındayım guner uysal a dolgu yaptıranları forumdan takıp edıorum onun dısında bı bılgım yok maaleseff arastırıyorum yogun bı sekılde,kalıcı dolgu mu dusunuyorsun sen de _?

Canım sen ona yaptırdınmı yada yaptıran birini tanıyormusun, bende düşünüyorumda memnun olan biri varmı diye sordum

merhaba bende senın gıbı arastırma safhasındayım guner uysal a dolgu yaptıranları forumdan takıp edıorum onun dısında bı bılgım yok maaleseff arastırıyorum yogun bı sekılde,kalıcı dolgu mu dusunuyorsun sen de _?

ben bu hafta goruscem kendısıyle herangı bı zararı olur korkusu var bende forumda bı cok sey okuorum ama en saglıklı bılgıyı doktordan alabılırım sanırım bız kadınlar bıraz evhamlıyız bıraz da sorunlarımızı abartıyoruz o yuzen forumda bu dolguyu yaptıran yada yaptırmayan herkesın kendıne gore olumlu olumsuz yorumu var genelde yaptımayanlar sıddetle karsı cıkıo zararlı olabılır dıe yaptıranlar arasında memnun olmayana rastladım ben forumda,o yuzden en objektıf bılgıyı almak ıcın doktor beyle goruscem bu hafta karar verırsek de hemen yaptırcam yasım 21 umarım pısman olmam ilerde

Canım haber bekliyoruz sevgiler...

sevgılı rosenoire merhaba senın sıkı takıpcılerındenım :) bu konularda kı arastırmacı yonune ve bılgı bırıkımıne guvenıyorum benden cok adım ondesın o yusden senın de fıkırlerını almak ısterım
yasım 21 daha ınce yag enjeksıyonuyla doldurttum yuzumu ama hem ufak bı asımetrı olustu hemde cok etkılı sonuclar almadım ama gordum kı dolgun ve cıkık elmacık kemıklerı suratımı daha sevımlı ve saglıklı gosterıyor bır kısı bıle yakısmadıgını soylemedı herkes cok begendı dolgun suratlı halımı cunku vucut olarak da yuz olarak da cok zayıfım boyum 1. 80 kılom 55 ... yanı daha oncekı ıkı yag transferı tecrubeme dayanarak bana en cok yakısan seyın dolgun surat olduguna yuzde yuz emınım .. ınsan yıne de tereddut edıyo telkın edıcı seyler duymak ıstıyor:) soyle dusunuyorum hadı yolunda gıtmeyen bı seler oldu omur boyu o sorunla mı yasıcam korkusu oluo(

merhaba canım. doktorla görüşemenden mutlaka bize bilgi aktar bende yaptırmak istiyorum benim sorununm farklı. sen fiyatını bide en iyi dolgu hangisi onu bir sorarsan memenun olurum.senin yüzünde ki problem neydi.

merhaba canım. doktorla görüşemenden mutlaka bize bilgi aktar bende yaptırmak istiyorum benim sorununm farklı. sen fiyatını bide en iyi dolgu hangisi onu bir sorarsan memenun olurum.senin yüzünde ki problem neydi.

merhaba tum detayları eksıksız aktarcammmm hıc merak etmeyınnnnnn ben fızık olarak cok zayıfım kupkuru bı suratım vardı ıkı kere yag enjeksıyonuyla bıraz toparladım,daha once somalilii kadınlara benzıyordum zayıflıktan yag eenjeksıyonu benı normal ınsanlarla aynı kıvama getırdı dıyebılırım
sımdı elmacık kemıklerımın ve cenemın bıraz etlı gorunmesını hafıf dolgun olmasını sıtıyorum yasım daha genc ama suratım bu zayıflıkta olunca ınsanlar oldugumdan yaslı goruyo benı dolgun bı surat bana yasımın goruntusunu verıyooo cokk osterdım hafıf dolgun bı kız olmak ama kupkuruyummmmm ınsallah guner bey coucek sorunumu ınsallahh

Canım benim güvenin için teşekkür ederim. Sen bu yaşta bence kio almayı dene .Gerçekten çok zayıfsın niçin kilo almıyorsun.Kilo alsan zaten yüzün dolacaktır .Belli bir yaşa gelince zaten dolgu yaptırırsın .Hiç zararı olmamasına rağmen ben senin yaşında bir genç kıza kalıcı dolgu tavsiye etmrem.Kaldı ki senin sorunun tamamen zayıfliktan kaynaklanıyor.Kesinlikle kio almalısın .180 boya 55 kilo ne demek ??? en az 65 olman gerekir .Niçin dolgu peşinde koşuyorsun.Hatta niçin yağ enjeksiyonu yaptırdın yapan doktorun gözleri görmüyor mu ne kadar zayıf olduğunu.Doktor çok çok hatalı hiç etik değil .Bak tatlım bayağı sinirlendim ama benimde 25 yaşında kızım var, o da senin gibi zayıftı yüzünden şikayet ederdi.Geçen sene ben ona bir beslenme programı uyguladım.Yüzü ay gibi oldu çok çok güzelleşti.Canım benim fikrimi sordun söyledim .Sen yine de dediğin doktorla görüş , eğer hastasınıu düşünen bir insansa sana ne yağ enjeksiyonu ne de dolgu önerecektir ...ki öyle olması gerekir.Senin tek sorunun kilo .Sevgiler...

sevgılı rosenoire yıne cok haklısın ama maalesf kılo aldığım da direk belimin yan kısımlarından kilo alıyorum 65 kılo oldugum donemlerdee bıle yuzum de en ufak degısıklık olmuyo vucut sısse bıle yuz hep aynı yan yagları bızım aılemızın genetık ve klasık yag depolanma yerlerı aılemdekı tum kadınlar uzun ınce
ama yan yagları sankı can sımıdı gıbı:)ustelık modellık yapıyorum ben kılomu bu sevıyelerde tutmam gerekıyor,belkı de dedıgın gıbı doktor bey kılomu ve yasımı gozonunde tutup farklı bı seyler onerecektır bana...

Anladım canım :) model olunca iş değişti elbette .Aslında dolgu gençlerde çok daha güzel duruyor .Ama ne bileyim senin yaşın gerçekten çok küçük .Burada yaşı bana yakın veya 35 yaş üzeri kişilere çok rahat kalıcı dolgu önerebiliyorum.Çünkü oyaşlarda yüz hatalrı yerine oturuyor ve kalıcı dolgu en güzel çözüm oluyor.Bir de aquamid dolguyu çok iyi tanıyorum ve uzun yıllardır hiçbir zararını görmedim bu nedenle çok iyi bir dolgu olduğunu biliyorum.
Dolgunun geri dönüşümüne gelince , enjekte edildikten sonra evet enjektörle geri alınıyor .Ama hepsi sanırım geri alınamaz.Büyük bir kısmı ameliyatsız geri çekiliyor .Bunu kendi tecrübemden biliyorum , hatta aradan 8 yıl geçmesine rağmen enjektörle geri alma imkanı var .Özel mesajın kapalı daha detaylı bilgi verebilirdim .Plastik cerrahlar poliakrilamid jel dolguyu tanımıyorlar, hatta yapanlar bile enjektörle geri çekmeyi bilmiyor.Oysa bu madde enjektörle geri alınıyor .Ama dediğim gibi hepsinin alınması için , firma küçük bir opeasyon gerektiğini söylüyor .Bu konuda detaylı bilgiyi contura aquamid firmasından alabilirsin.Firma Hollanda da çok büyük bir firma ve her soruya hemen yanıt veriyorlar.Bu nedenle çok güvenilir .Ama ne yazık ki AQUAMİD Contura firması bu dolguyu artık ülkemize göndermiyor.Yapan doktorlar kendi imkanları ile temin edip getiriyorlar .Bu arada gideceğin dr. aquamid dolgu olmadığı için , bioalkamid dolgu yapıyor bilgin olsun .Bana telefonla bioalkamid yaptıklarını söylediler.Aynı jenerasyon dolgular.Doktor bu konuda seni bilgilendirecektir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…