türkiyede bio alcamid (kalıcı dolgu) kullanan doktor var mı varsa kimler??

Anladım canım :) model olunca iş değişti elbette .Aslında dolgu gençlerde çok daha güzel duruyor .Ama ne bileyim senin yaşın gerçekten çok küçük .Burada yaşı bana yakın veya 35 yaş üzeri kişilere çok rahat kalıcı dolgu önerebiliyorum.Çünkü oyaşlarda yüz hatalrı yerine oturuyor ve kalıcı dolgu en güzel çözüm oluyor.Bir de aquamid dolguyu çok iyi tanıyorum ve uzun yıllardır hiçbir zararını görmedim bu nedenle çok iyi bir dolgu olduğunu biliyorum.
Dolgunun geri dönüşümüne gelince , enjekte edildikten sonra evet enjektörle geri alınıyor .Ama hepsi sanırım geri alınamaz.Büyük bir kısmı ameliyatsız geri çekiliyor .Bunu kendi tecrübemden biliyorum , hatta aradan 8 yıl geçmesine rağmen enjektörle geri alma imkanı var .Özel mesajın kapalı daha detaylı bilgi verebilirdim .Plastik cerrahlar poliakrilamid jel dolguyu tanımıyorlar, hatta yapanlar bile enjektörle geri çekmeyi bilmiyor.Oysa bu madde enjektörle geri alınıyor .Bu konuda detaylı bilgiyi contura aquamid firmasından alabilirsin.Firma Hollanda da çok büyük bir firma ve her soruya hemen yanıt veriyorlar.Bu nedenle çok güvenilir .Ama ne yazık ki AQUAMİD Contura firması bu dolguyu artık ülkemize göndermiyor.Yapan doktorlar kendi imkanları ile temin edip getiriyorlar .Bu arada gideceğin dr. aquamid dolgu olmadığı için , bioalkamid dolgu yapıyor bilgin olsun .Bana telefonla bioalkamid yaptıklarını söylediler.Aynı jenerasyon dolgular.Doktor bu konuda seni bilgilendirecektir .

ablacığım merhaba özelden bir kaç mesaj attım sanırım okumadın. kızınıza uyguladığınız kilo alrırcı diyeti yazarsannız sevinirim benimde kilo almam gerek. emzirdiğim için sürekli zayıflıyorum.sevgiler

merhaba kizlar hafta sonu gorusmeye gittim doktor bey bir cok genc hastasina bio alkamid uyguladigini cozumsuz hic bi sorun olmadigini soyleyerek dolgunu geri donusu,u konusunda beni rahatlatti enjeksiyonla dolguyu cektiklerini ufak miktar da olsa geride biraz kalabilecegini soyledi ,bunun yani sira benim ilk deneyimim olacagi icin yari kalici dolgu ile baslamamin beni daha iyi hissettirecegini soyledi.yari kalici olarak aqualift i onerdi diger onerisi ise yag transferi idi yag transferinde teknigin ve kullanilan malzememnin kaliciligi yuzde elli oraninda arttirdigini ozel bi sistem kullandiklarini ve elde edilen sonucun memnun edici olacagini soyledi cunku ben iki kez yaptirdigim icin bu tamamlayici hamle olacaktir dedi. fiyatlar ise dolgu fiyatlari ise gecici 150 euro yari kalici 250 euro kalici 350 euro cc basi ve yag enjeksiyonu 1000 euro

arkadaslar benimde yuzumde yag erimesi var. yuzume kalici dolgu veya yag takviyesi dusunuyorum..iyi bir doktara ihtiyacim var.arastirma icerisindeyim.Dr ibrahim oskui ye resimlerimi yolladim bana yag takviyesi icin 5 veya 6 bin$ tutar dedi..bana cok ucmus geldi..daha uygunu ve iyi bir doktor arayisindayim lutfen yardimmm

merhaba canım ,nasılsın, doktorla görüşmüşsün gelişmler nasıl, ne zaman yaptıracaksın. özelden mesaj atamadım sana.bir sorun var sanırım. dr telini ve adresini yazarmısın . nasıl bir doktor memnun kaldın mı.

Bioalkamid ve aquamid dolguları Türkiyeye getiremedikleri için aqualift dolgu öneriyorlar.Adı geçen yere telefon edip sordum yardımcısı doktor aynen öyle söyledi.

ben bir yere sorduğumda sacede restylane ve bioalcamid kullanıyoruz demişlerdi 1-2 yıl önce acaba hala kullanıyorlarmı sormam lazım bide güner uysal kullanıyor ama oda tam olarak bio-alcamidmi kullanıyor aquamid mi bilemiyorum ikisi aynı türev dolgular ama bio -alcamid olan daha iyi bence aquamid te sorun yaşayanları gördüm ama bio alcamidde görmedim

güner bey'in sitesinde şu şekilde yazıyor, "kullandığımız madde Polyacrylamid Hidrojel’dir. Polyacrylamid maddesi kendi ağırlığının 100 katı kadar su tutabilen bir maddedir ve dolgunun moleküler yapısı %97 su %3 aktif madde şeklindedir. "

yaptıran var mı kızlar, güvenilir mi sizce?

bio alcamid dolgu yaptıran varmı . bu dolgunun 10 yıl kalıcı olduğunu okumuştum ama burada tamamen kalıyor diye yazılmış. yaptıran varsa bilgi verebilirse çok sevinirim

bio alcamid dolgu yaptıran varmı . bu dolgunun 10 yıl kalıcı olduğunu okumuştum ama burada tamamen kalıyor diye yazılmış. yaptıran varsa bilgi verebilirse çok sevinirim
Bioalkamid dolgu erimez tamamen kalıcıdır .Aqumid de kalıcıdır .Aqualift için 5 yıl diyorlar ama aynı jenerasyon dolgudur .Yani poliakrilamid jel dolgudur .Benim doktorum aqualif dolgununda hiç erimediğini söyledi.Rahemetli Güner uysak bioalkamid yapıyordu.Şu anda bu dolgu Türkiyede yok .Onun yerine Aqualift dolgu var .Aualift dolgu için 5 yıl diyorlar ama dediğim gibi dr um erimediğini söyledi.

canım teşekkür ederim ccevap verdiğin için.neden böyle çelişiyorlar ilginç dimi. ewt bu arada rahmetli dr u araştırırken davası olduğu gün öldüğünü öğrendim . Allah rahmet eylesin. sen hangisini nerene ne kadara kaç ml yaptırdın memnun musun canım

Senin doktorunu ben çok merak ediyorum Rosa ? Kime gidiyorsun?Ben de ona gideyim. Güner Bey'e mi gitsem hangi tür kalıcı dolgu yaptırsam dudaklarıma ve dudak kenarlarıma yaptıracagım aqualifi uygulayan teknigi iyi bir doktor biliyor musunuz? Çünkü daha önce geçici dolgu yaptırdım 3 ayda eridigi gibi dudaklarıma sanırım tekniginden ötürü hic fayda etmedi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…