türkiyede bio alcamid (kalıcı dolgu) kullanan doktor var mı varsa kimler??

rosenoire merhaba,
ben 7 yıl önce bacağıma yaptırdığım bioalcamid dolguyu çıkarttırmak istiyorum ancak bunu yapan doktor artık yurt dışında yaşadığı için çıkarttıramıyorum. sen tecrübeli olduğunu ve bu maddenin çıkarılmasının mümkün olduğunu söylemişsin. acaba kime yaptırabileceğimi söyler misin<?

sakın kalıcı düşünmeyin ben mahvoldum yüzüm otobana döndü 2009 da MERSİNDE ÖZAY ERCANA messoestetike gittim saf saf geçici dolgu yaptırdığımı sanarak bana kalıcı dolgu yapmış yanaklarıma yaptırdım gözüme kaydı morarma çökme göz altımda şişme ağlaya ağlaya bebeğimi düşürdüm sonra özay ercanı aradım kendimi tanıtım utanmadan yüzüme kapadı telefonu dr dr gezip yüzümden % 50 sini 15 dikişle çıkartım sakın kalıcı istemeyin helede bioalcamid kesinlikle doktorunu i seç özay ercan gibi dr gitme sorgula doktor diye güvenme

bio alcamid dolgu yaptıran varmı . bu dolgunun 10 yıl kalıcı olduğunu okumuştum ama burada tamamen kalıyor diye yazılmış. yaptıran varsa bilgi verebilirse çok sevinirim

ben yaptırdım ama sakın kalıcı düşünmeyin ben mahvoldum yüzüm otobana döndü 2009 da MERSİNDE ÖZAY ERCANA messoestetike gittim saf saf geçici dolgu yaptırdığımı sanarak bana kalıcı dolgu yapmış yanaklarıma yaptırdım gözüme kaydı morarma çökme göz altımda şişme ağlaya ağlaya bebeğimi düşürdüm sonra özay ercanı aradım kendimi tanıtım utanmadan yüzüme kapadı telefonu dr dr gezip yüzümden % 50 sini 15 dikişle çıkartım sakın kalıcı istemeyin helede bioalcamid kesinlikle doktorunu i seçin özay ercan gibi doktorlara gitmeyin sorgulayın doktor diye güvenmeyin para kazanma uğruna mahvetti beni aynaya bakamıyorum.

mrb ne yaptın ben de geçici dolgu diye yüzüme yaptırdım yüzüm mahvoldu çıkartım ama hepsi çıkmadı ne durumdasın bana da yolgöster aslında benim dr iyi yüz olunca tedirgin oldu bende dünyada bir çok dr yorumunu okudum ama

Kadeesiz, peki doktorunun ismini öğrenebilir miyim bu dolguyu çıkartmak için?
yüzünde iz kaldı mı peki?

op. dr. oytun idil in sayfasın da bio alcamid için

ÖNEMLİ NOT:BİOALCAMİD ARTIK ÜLKEMİZE İTHAL EDİLMEMEKTEDİR.

yazıyor. sebebi hakkında fikri olan var mı?
Merhaba bende kalıcı dolgu yaptırmak istiyorum ama zararı çok diyorlar ayrıca bu dolgulara alerjiniz varsa sonuçlar kötü olur diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…