bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
12 saat işte-12 saat evde olacaklar bir süre:)
Bakalım nasıl olacak:)
Allah hepsinin yardımcısı olsun, bu dönemde iş yükleri iyice arttı:( 65 yaş üstü insanlara da hizmet götürüyorlar, hükümeti eleştireceksek bu yönde eleştirebiliriz, zira maalesef burada da denk geldim ve çok kızdım, bazı 65 yaş üstü insanlar sırf bakalım gelecek mi diye zırt pırt emniyeti arıyor, hani bizim Kızılay nerede? Bu tip hizmetler Kızılay üzerinden vefa sosyal destek grubu da katılarak yapılabilirdi, çoğu insan vefa grubunu bilmiyor, 155 aranacak denmiş orayı arıyorlar, sosyal hizmetler il müdür yardımcısı açım diyen kadına geber diyeceğine( Son dakika: Skandal paylaşım sonrası açıklandı! İl Müdür Yardımcısı görevden alındı ) hükümete vatandaşa yardım götürme önerileri sunsaydı, sosyal hizmetler nerede?
Eleştirmekse bence bunlar eleştirilmeli.

Daha da önemlisi sigara yoksa çay mı sarıp içelim :KK14:
Bakkalin önü geceye kadar ana-baba günüydü, çoğunluğu sigara alıyordu. Bazilari yumurta, bisküvi, cips filan aliyordu, raflar boştu :)

I na ni lir gibi degil hakket ya.. sigara kavgasi edenleri mi dersiniz.. abur cubur alan mi? Bir suru psikolojisi bu bence.. neyin kafasini yasiyor herkes kitliktan olup gebercez mi saniyoruz acaba? Sokak yasagi degilde.. sokaga cikin denmis sanki..

neden son anda soylenir boyle birsey? Bizim milleti artik Osmanlidan cok uzak.. nerde o biraz hosaf biraz ekmekle savas kazanan askerlerimiz erlerimiz? Hani her Turk asker dogardi? Uzulerek izliyorum herseyi.. bir savas ciksa durum ortada sanirim

Buarada bugun çin ile ilac aşı için gorusmeler yapildi. pazartesi gununu bekliyoruz ayyildiztim ile beraber. Bu gidisle hastalik kac katina cikmistir. Herkes kapi kolunu yalayip birbirine tukursun dunyaca rahatlayalim bence.

Herkes belli bir mantıkta hareket edemiyor ya da herkes aynı eğitim ve zeka seviyesine sahip değil. Onu geçtim herkesin dolapları dolu değil. Günlük kazanıp günlük yiyen var, haftalık stok yapacak para olmayabilir. Bu fotoğrafını attığın şey de güdüsel paniktir. Acil bir şey olmadığı halde de güdüsel olarak kendini dışarı atan olacak.
Kola ve luppo mu gunluk alinip tuketilmesi gereken mesela? Guduyse bizim gudumuz yok o zaman.Baska bir turum ben.

Ben dilimlenmis bir kac tane ekmek alirim buzlukta durur. Yani her gun markete firina bi ekmek icin gitmeyim diye. Herkesin buzlugunda iyi kotu birseyler vardir Turkuz biz ya aniden gelen misafire bile donatiriz masayi. Bu kadar panik niye? Cok uzuldum valla durumlara.. mart ayini bosa cekti herkes.. nisan daha uzun surecek

Bence pat diye an itibari ile sokağa çıkmak yasak denseydi keşke. Ben o esnada uyuyordum eşim dedi ki tv de sokağa çıkmak yasak dendiği an evin önünde ki bütün arabalar fırladı gitti marketlere. Biz yerimizden kimildamadik evde stokta yok hatta dün yumurta al demistim unutmuş aman ne yapayım 2 gün de idare ederiz artık bir sekilde

Ya iki gün de yoğurt yeme
Kola içme
O yapmak istediğin yemeği yapma yaaa

Çocuğun bezi ve sütü için valla lafım yok ama benzin nedir yaaaaaa sokağa çıkma yasağı geliyor millet benzin doldurmaya koşuyor

benzine zam gelir diyedir o. haftasonu yasaklı olan sektörler pazartesi işe gidecek çünkü.

50 kavanoz kiren suyu fazla degilmi cano annemde her yaz yapar şeker var içinde diye içmiyorum kemiğe faydasını senden duyuyorum annem bilse daha çok içer:)

Valla 50 kavanoz ancak yetiyor ama dedigim gibi dısardan meyve suyu vs nerdeyse sifir tüketiyoruz. hem disardan alinanlarda seker bile yok kimbilir hangi kimyasallarla tatlandiriliyor. Tabi bende sekerini az koyuyorum. Gelen misafirlerede ikram yazin buz gibi ikram ediyorum. Ayrica ben tarhanayada haslayip koyuyorum.
Kiren suyunun antitümör özelligi var bazi kanser türlerini engelliyor,bigaz enfeksiyonlarini iyilestiriyor,beyin sagligi icin önemli,icinde hem kalsiyum hem k vitamini oldugundan muhtesem bir kemik güclendirici, kalbi koruyor.
C K B6 K vitaminleri kalsiyum magnezyum demir magnenez ve potasyum var oyüzden bagisikligi güclendiriyor.
Daha birsürü faydasi varda benim bildiklerim bunlar.

Bazi mesajlariniza denk geliyorum enerjinize hayran kaliyorum maşaAllah size

Tesekkür ederim canimmmmm. Ananeyle büyüyen çocuklar benim gibi koca karı gibi oluyor . Rabbim el ayak sagligi versin hepimize ele muhtaç etmesin.

Sokağa çıkma yasağı da böyle son dakika olmaz. Evde ekmek yoksa ? su yoksa ? Abbow

ve cumartesi, pazar... dalga geçiyorlar. Bu kadar da aptal yerine koymayın yeter artık !

10.04.2020 tarihi saat 24:00 ile 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında Büyükşehir statüsündeki 30 ilimiz (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van) ile Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasaklanmıştır.

Trajikomik. 48 saat. Her seyi cozer bu yasak kesin.

9C2C559B-8AA2-4744-8A9C-75E468E8A7D4.webp

Sinirden üzüntüden uyuyamadım başım tuttu bir de. Ben sürü bağışıklıgını denediklerini hiç sanmıyorum. Bu tamamen iş bilmezlik. Başka birşey değil. Naaıl çalışıyorlar bilmiyorum. Mesela bu sokağa çıkma yasagını kim alıyor ya da kimler alıyor? Bunlar birbirleriyle istişare yapmıyor mu, herkes birbirinden bi haber mi anlam veremiyorum cidden. Bu yasağın bu şekilde cıkmasının milleti sokağa dökeceğini bir kişi bile düşünemedi mi 😱 Düşünemedilerse o makamlarda durmasınlar. Şu olayın karar vericisi ben olsaydım utancımdan kahrımdan ölürdüm yahu. Burda her iki taraf da suçlu ama o koltuklarda oturanlar da senin benim düşünemediğimi düşünebilip ona göre kararlar almalı. Ne farkı var şimdi bu kararın onaylayıcılarıyla marketlere akın edenlerin? Hiç.
Onlar bence bile bile geç haber verdiler. Marketler kapanmıştı. Kimse çıkıp bir şey alamayacaktı. Gündüz haber verilseydi yine insanlar sokağa dökülecekti.

Back
X